ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών


Αν κάνεις πάντα αυτό που σ’ αρέσει, τουλάχιστον ένας άνθρωπος θα είναι ευχαριστημένος. ( Κάθριν Χέπμπορν )


…ΘΕΜΑΤΑ  …19-06-2019 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών


























Το Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών σας προσκαλεί στην εκδήλωση παρουσίασης των δράσεών του, στα πλαίσια του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ», που είναι:
1) Ταχυ-ηλιακό σύστημα
2) Τα βότανα στη ζωή μας
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 στις 11:00 π.μ. στο χώρο εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ, Μάρκου Μπότσαρη 6.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών


























Συνελήφθησαν, χθες (18-06-2019) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 37 και 34 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο δράστες, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, εξακριβώθηκε ότι ο 37χρονος προμήθευσε τον 34χρονο με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης ενώ στην κατοχή του τελευταίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες κάνναβης, συνολικού βάρους (6,5) γραμμαρίων.Επίσης, στην κατοχή του 37χρονου καθώς και σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (9,7) γραμμαρίων,
           το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής οικοδομικών εργαλείων από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Ελεούσα Άρτας
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 25χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας εξιχνιάσθηκε υπόθεση κλοπής οικοδομικών εργαλείων από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Ελεούσα Άρτας και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 25χρονου αλλοδαπού. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ο 25χρονος την 14/15-06-2019, αφαίρεσε από νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην Ελεούσα Άρτας, οικοδομικά εργαλεία. Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε σε αποθήκη του δράστη μέρος των κλοπιμαίων, όπου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη 31χρονου για κατοχή ναρκωτικών        Συνελήφθη, χθες (18-06-2019) το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος αλλοδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στο Γλυκόρριζο Άρτας
Χθες (18-06-2019) το απόγευμα, στο Γλυκόρριζο Άρτας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων,  εντόπισαν κρυμμένα σε συστάδα θάμνων,  στην κοίτη του ποταμού Αράχθου, τρία γυάλινα δοχεία που περιείχαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους, (82) γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά περισυλλέχθησαν και κατασχέθηκαν ενώ ενεργείται προανάκριση για τον εντοπισμό .
Σύλληψη φυγόποινου στην Φιλιππιάδα
Συνελήφθη, χθες (18-06-2019) το μεσημέρι στην Φιλιππιάδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Άρτας, ποινής φυλάκισης (12) μηνών, για απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, απόπειρα ενδοοικογενειακής παράνομης βίας, εξύβριση και οπλοφορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια: