ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ορκιστήκαν επειδή δεν πρόκαμαν οι ‘’ ειδικοί ‘’ να βρούνε ‘’ τσουβάλια ‘


Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά πρέπει να ξέρουμε τι είναι αυτό που αγιάζει το σκοπό.( Λέων Τρότσκυ )

…ΘΕΜΑΤΑ  …25-08-2019

Ορκιστήκαν επειδή δεν πρόκαμαν οι ‘’ ειδικοί ‘’ να βρούνε ‘’ τσουβάλια ‘





















Χωρίς ίχνος σεβασμού παρκάρανε στην εκκλησία τυ Αγίου Δημητρίου για τι δεν μπορούσανε να παρκάρουνε στα πέριξ δρομάκια, βλέπετε ήταν η ορκωμοσία αυτών που φτιάξανε στην επαρχία των Φιλιατών υδραγωγεία ….χχχχ …τουτράπ σκεπιτίνγ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Δ.Ι.Ε.Κ ΒΟΗΘΩΝ  ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ  Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ 

  






















 
ΣΑΣ   ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ ΒΟΗΘΩΝ    ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ    Γ. Ν. ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-2020  ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ  ΑΙΤΗΣΕΙΣ  ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ  ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ  ΑΠΟ     1/9/2019    -  15/9/2019         ΚΑΙ   ΩΡΕΣ  ΑΠΟ 8.00-14.00 .
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΥΜΕ  ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ,  ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄ ΚΥΚΛΟΥ  Τ.Ε.Λ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣ/ΤΩΝ  ,ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ  ΚΑΤΑΤΑΞΗ  ΑΠ΄ ΕΥΘΕΙΑΣ  ΣΤΟ  Γ΄ΕΞΑΜΗΝΟ ΣΠΟΥΔΩΝ .ΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ  Γ.Ν.ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΠΡΩΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ  ΚΑΙ  ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ.ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ   ΣΤΑ ΤΗΛ 2664360415, 6942833734
Η ΣΤΟ Ε-MAIL diek_gn_filiaton@yahoo.gr
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ

Τροποποίηση θερινού ωραρίου λειτουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας και Αρχαιολογικού χώρου Γιτάνων 




















Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα, 26.08.2019, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας θα λειτουργεί με νέο ωράριο ως εξής:
Τετάρτη – Δευτέρα: 9.00-17.00
Τρίτη: κλειστό
Η προσέλευση των επισκεπτών επιτρέπεται έως και δεκαπέντε (15΄) λεπτά πριν τη λήξη του ωραρίου. Επίσης, από Δευτέρα, 02.09.2019, ο αρχαιολογικός χώρος Γιτάνων θα είναι επισκέψιμος Δευτέρα ως Παρασκευή, ώρες 9.00-14.00, κατόπιν συνεννόησης με την Υπηρεσία μας (τηλ. επικοινωνίας: +30 26650 29177, 29178). 
 Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη  της Εφορείας , Γεωργία Πλιάκου Aρχαιολόγος
                     
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS
Συνελήφθη 59χρονος στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης 


























Συνελήφθη, την (23-08-2019) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 59χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια  δενδρυλλίων κάνναβης.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 59χρονος καλλιεργούσε σε εξωτερικό χώρο της οικίας του τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 35, 41 και 46 εκατοστών, σε ισάριθμες γλάστρες.Δενδρύλλια εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.
Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, την (20-08-2019) το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 37χρονος αλλοδαπός, για καταδικαστικές αποφάσεις και παράνομη είσοδο στην χώρα. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο 37χρονος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων παραμονής στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους και δέκα μηνών, για κλοπές.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Εξιχνίαση υπόθεσης τηλεφωνικής απάτης σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε 71χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη .Εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, υπόθεση απάτης σε βάρος 40χρονης αλλοδαπής στην Ηγουμενίτσα.
Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 71χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.Αναλυτικότερα,  το απόγευμα της 11-07-2019, o δράστης επικοινώνησε τηλεφωνικά με την 40χρονη και ισχυριζόμενος ότι είναι γνωστός της και ιατρός στο επάγγελμα, την έπεισε να του αποστείλει  χρηματικό ποσό, προφασιζόμενος την ανάγκη οικονομικής εξυπηρέτησης άλλου ατόμου και επικαλούμενος την μετέπειτα καταβολή των χρημάτων σε αυτή.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτία, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 42χρονη ημεδαπή για κλοπή στα Σύβοτα Θεσπρωτίας
Συνελήφθη, την (23-08-2019) το μεσημέρι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, μία 42χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή. Ειδικότερα, την (22-08-2019) πρωινές ώρες στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, άγνωστος αφαίρεσε από πορτοφόλι 54χρονης αλλοδαπής, το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και μία τραπεζική κάρτα ανάληψης χρημάτων. Από την αστυνομική έρευνα και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι η 42χρονη είχε διαπράξει την εν λόγω κλοπή, η οποία εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στην παραπάνω περιοχή από τους  αστυνομικούς όπου και συνελήφθη. Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε, η 42χρονη με την αφαιρεθείσα τραπεζική κάρτα αρχικά επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό 87,82 ευρώ.Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας ενώ η συλληφθείσα με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: