ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Φιλέει γαρ ο θεός τα υπερέχοντα πάντα κολούειν.Οι θεοί αρέσκονται να ταπεινώνουν όσους υπερέχουν. ( Ηρόδοτος )


…ΘΕΜΑΤΑ  …20-08-2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ





















«Ψυχή και Χριστός» σας χρειάζονται, έλεγε ο άγιος Κοσμάς Αιτωλός. Αυτά τα δύο μην τα λασπώσουμε. Μην τα χάσουμε. Μην τα περιφρονήσουμε.  Μην τα προδώσουμε. Μη τα χάσουμε. Μας καλεί να πιστέψουμε, να γνωρίσουμε, να αγαπήσουμε, να ζήσουμε, να ομολογήσουμε την Ορθοδοξία μας. Σήμερα είναι αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά η πύρινη γλώσσα του αγίου Κοσμά, η φλογερή πίστη του, η ανόθευτη καρδιά του. Είναι αναγκη ο αγώνας του και η αγωνία του, να γίνει και δικός μας αγώνας και δική μας αγωνία. Για να ξαναβρούμε την αληθινή μας ταυτότητα και τον πραγματικό μας εαυτό.
Ανακοινώνεται ότι το διήμερο 23 και 24 Αυγούστου 2019, θα εορταστεί η μνήμη του ιερομάρτυρα και ισαπόστολου Κοσμά του Αιτωλού στον περικαλλή ομώνυμο Iερό Nαό Ραγίου Θεσπρωτίας, με το ακόλουθο πρόγραμμα:
*Την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, παραμονή της εορτής, και ώρα 19.00 μ.μ, θα τελεσθεί Μεγάλος  Εσπερινός και λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Κοσμά πέριξ του Ιερού Ναού.
*Το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, ανήμερα της εορτής, και ώρα 7:30π.μ., θα τελεσθεί  Όρθρος και Θεία Λειτουργία μετά αρτοκλασίας.       
ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ

Οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες, υποχρεούνται αμέσως μετά τον τρύγο και έως 30 Νοεμβρίου 2019, να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής
«ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ για την αμπελοοινική περίοδο 2019-2020, μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠ.Α.Α.Τ.»






















Σας υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων με οινοποιήσιμες ποικιλίες, υποχρεούνται αμέσως μετά τον τρύγο και έως 30 Νοεμβρίου 2019, να υποβάλλουν δήλωση συγκομιδής σύμφωνα με τον Καν.1308/2013, τον κατ’ εξουσιοδότηση Καν.(ΕΕ) 2017/273 καθώς και τον εκτελεστικό Καν.(ΕΕ) 2017/274.Ειδικότερα για το έτος 2019, οι δηλώσεις συγκομιδής θα υποβάλλονται από τους υπόχρεους αμπελουργούς οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου, μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» της επίσημης ιστοσελίδας του Υπ.Α.Α.Τ. (www. minagric.gr). H ημερομηνία υποβολής των  Δηλώσεων Συγκομιδής αρχίζει  την 1η Αυγούστου 2019 και λήγει στις 30η Νοεμβρίου 2019, όπου και η ψηφιακή υπηρεσία θα κλείσει για τις  δηλώσεις συγκομιδής του έτους 2019. Απαλλάσσονται από την υποχρέωση υποβολής δήλωσης συγκομιδής οι αμπελουργοί των οποίων οι εκμεταλλεύσεις τους καταλαμβάνουν λιγότερο από 1 στρέμμα αμπελώνα και το παραγόμενο προϊόν τους προορίζεται αποκλειστικά για οικογενειακή κατανάλωση και δεν διατίθεται και ούτε πρόκειται να διατεθεί στο εμπόριο με οποιαδήποτε μορφή.
Ο ΑΝ. Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ , ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 









 






Συνελήφθη 46χρονος στο Ράγιο Θεσπρωτίας, κατηγορούμενος για μεταφορά ενός μη νόμιμου αλλοδαπού
Συνελήφθη,την (19-08-2019) το μεσημέρι στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά ενός μη νόμιμου αλλοδαπού.Αναλυτικότερα, ο 46χρονος κατελήφθη ως οδηγός Δ.Χ.Ε. αυτοκινήτου (ταξί), να μεταφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 34χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 46χρονος παρέλαβε τον ανωτέρω αλλοδαπό από το πορθμείο της Κέρκυρας με σκοπό να τον μεταφέρει στα ελληνοαλβανικά σύνορα.Το παραπάνω αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Τροχαίο στο Μαυρούδι Ηγουμενίτσας
Την (19-08-2019) το απόγευμα στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας (έξωθεν της οικίας του), 66χρονος ημεδαπός, ως οδηγός Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, στο οποίο επέβαινε και 85χρονη ημεδαπή, έπεσε από στηθαίο, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του ιδίου και το σοβαρό τραυματισμό της 85χρονης συνοδηγού.Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας. 
Σύλληψη τριών αλλοδαπών για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν,την (20-08-2019) μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα (πλησίον σχολικού συγκροτήματος),  από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 18, 16 και 18 ετών, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.



Δεν υπάρχουν σχόλια: