ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου


Αν το καλοσκεφτείς, ο Χριστός ήταν ο μόνος αναρχικός που πραγματικά πέτυχε.( Αντρέ Μαλρώ )


…ΘΕΜΑΤΑ  …11-08-2019

Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου 





















Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου αλλοδαπού .Ο δράστης μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας σχετικά με υποτιθέμενη ενοικίαση τουριστικού καταλύματος κατάφερε να εξαπατήσει δύο αλλοδαπούς και να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό ως προπληρωμή για το υποτιθέμενο κατάλυμα.Εξιχνιάστηκαν μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υποθέσεις απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος δύο αλλοδαπών, ενός 47χρονου άνδρα και μίας 60χρονης γυναίκας.Για τις παραπάνω υποθέσεις ταυτοποιήθηκε ως δράστης 43χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο  43χρονος έπειτα από ανάρτηση ηλεκτρονικής αγγελίας σχετικά με υποτιθέμενη ενοικίαση τουριστικού καταλύματος στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, κατάφερε να εξαπατήσει τους παραπάνω παθόντες και να τους αποσπάσει χρηματικό ποσό, το οποίο κατέθεσαν, ως προπληρωμή για το υποτιθέμενο κατάλυμα. Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Κέρκυρα : Η λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνος στις 11 Αυγούστου





















Εις ανάμνηση της σωτηρίας του νησιού από τους Οθωμανούς Τούρκους οι οποίοι  για 40 ημέρες πολιορκούσαν  την πόλης της Κέρκυρας. Μετά από κατακλυσμιαία βροχόπτωση που αποδώθηκε σε θαύμα του πολιούχου Αγίου Σπυρίδωνος οι Οθωμανικές ορδές τράπηκαν σε άτακτη φυγή για να μην επανέλθουν ποτέ πλέον. Η Κέρκυρα κατέστη προμαχώνας ολόκληρης της Ευρώπης, ο υπερασπιστής Στρατάρχης Σχουλεμβούργος τιμήθηκε δια βίου από τη Βενετική γερουσία η οποία με ψήφισμά της στις 19 Μαρτίου 1717 μ.Χ.  καθιερώσε:  η ετήσια λιτανεία του Ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος να γίνεται κάθε χρόνο στις 11Αυγούστου.
Τελείται στις 11 Αυγούστου στις 9:00 π.μ.
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ
 Ι.Ν. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (ΑΦΕΤΗΡΙΑ)
Οδός ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ
Οδός ΜΙΧ. ΘΕΟΤΟΚΗ
Οδός ΕΥΓ. ΒΟΥΛΓΑΡΕΩΣ
Οδός ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ
Οδός ΑΓ. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ
ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΑΓ. ΜΙΧΑΗΛ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Οδός ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ (Λιστόν)
Οδός ΝΙΙΚ. ΘΕΟΤΟΚΗ
ΠΛΑΚΑΔΑ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
Ι.Ν. ΑΓ. ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση  νέας άδειας  ΕΔΧ αυτοκινήτου






















« Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση  νέας άδειας  ΕΔΧ αυτοκινήτου ή μετατροπή υφιστάμενης σε ΕΔΧ-ΕΙΔΜΙΣΘ, σύμφωνα με τον  Ν. 4070/12 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει»
Ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας
Ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο για την  απόκτηση νέας άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου με  έδρα το Δημοτικό Διαμέρισμα Ραβενής Δήμου Φιλιατών  ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια  ΕΔΧ σε  ΕΔΧ-ΕΙΔΜΙΣΘ να υποβάλλει σχετική αίτηση μέχρι την 23-8-2019.Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος διατίθεται στα γραφεία της υπηρεσίας, στα ΚΕΠ των Δήμων της Π.Ε. Θεσπρωτίας και στην ιστοσελίδα της Π.Ε. Θεσπρωτίας (www.thesprotia.gr)  και στο Πρόγραμμα  «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» με  ΑΔΑ: 7ΧΖΦ7Λ9-Λ5Ο.                                                                   
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ , Π.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ :ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS









 






Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την (07-08-2019) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του  Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης (8) μηνών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν, την (06-08-2019) το απόγευμα στα Ιωάννινα στα πλαίσια ελέγχων αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο 21χρονοι ημεδαποί, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Αρτα
Συνελήφθη, την (07-07-2019) το βράδυ στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα αντικείμενο με υπολείμματα κάνναβης.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση εξαπάτησης ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Άρτας
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη .Η 35χρονη με τη μέθοδο της «τηλεφωνικής απάτης» κατάφερε να αποσπάσει χρηματικό ποσό από τον παραπάνω ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου, με το πρόσχημα υποτιθέμενης αγοράς προϊόντων .Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, περίπτωση απάτης σε βάρος ιδιοκτήτη ζαχαροπλαστείου στην περιοχή της Άρτας.Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 35χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, ενώ αναζητείται συνεργός της.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, την (23-04-2019) το πρωί, οι δράστες επικοινώνησαν τηλεφωνικά στο ανωτέρω κατάστημα και με το πρόσχημα παραγγελίας προϊόντων, κατάφεραν με ψευδή στοιχεία (αποστολή μέσω viber, τραπεζικού αντιγράφου μεταφοράς χρημάτων μεγαλύτερου χρηματικού ποσού που υποτίθεται ότι κατατέθηκε εκ παραδρομής) να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό -1.090- ευρώ.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Εξιχνίαση κλοπής κινητού τηλεφώνου από 25χρονη στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας 
Σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος 50χρονης ημεδαπής .Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή κινητού τηλεφώνου από 25χρονη ημεδαπή στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας.Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 50χρονης ημεδαπής, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 50χρονη, το μεσημέρι της 06-07-2019 σε σούπερ μάρκετ στην ευρύτερη περιοχή της Άρτας, αφαίρεσε από 25χρονη ημεδαπή, ένα κινητό τηλέφωνο.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας














Δεν υπάρχουν σχόλια: