ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2019


Αν θέλεις να κάνεις ειρήνη, μη μιλάς με τους φίλους. Μίλα με τους εχθρούς σου : ( Μοσέ Νταγιάν )


…ΘΕΜΑΤΑ  …14-08-2019

ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ -  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , 15 Αυγούστου 2019 




















Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας σας προσκαλεί να απολαύσετε την αυγουστιάτικη Πανσέληνο λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις που διοργανώνει την ημέρα του εορτασμού,  Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019.
Αρχαιολογικός Χώρος Ελέας
Μουσική εκδήλωση με Χορωδία του Πολιτιστικού και Κοινωνικού Συλλόγου Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου». Ώρα έναρξης: 21.00
Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δ. Σουλίου.
Ο αρχαιολογικός χώρος θα είναι ανοιχτός για το κοινό μία ώρα πριν την έναρξη της εκδήλωσης.
Αρχαιολογικό Μουσείο Ηγουμενίτσας
Η μόνιμη έκθεση και το αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα παραμείνουν ανοιχτά για το κοινό από τις 20.00 μέχρι τις 23.00.Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.
 Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη  της Εφορείας , Γεωργία Πλιάκου -  Αρχαιολόγος

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 53χρονος σε χωριό του Δήμου Αρταίων για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών 




























Συνελήφθη, την  (12-08-2019) το μεσημέρι σε χωριό του Δήμου Αρταίων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, σε στοχευμένη έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στην οικία του 53χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,6 έως 3,6 μέτρων, φυτεμένα στον αύλιο χώρο της οικίας,
           συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -7,42- γραμμαρίων. Την προανάκριση διενεργεί  το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη  ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο Κανάλι Πρέβεζας
Συνελήφθη, την (12-08-2019) το πρωί στο Κανάλι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 48ωρο, για διάφορα ποινικά αδικήματα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις ατόμων, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Αναλυτικότερα, συνελήφθησαν:
• Την (10-08-2019) το βράδυ στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 50χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ζακύνθου καθώς και διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών, για το αδίκημα της κλοπής κατά συναυτουργία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα.
           Την (11-08-2019) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ηλεκτρονική συσκευή (αλκοολόμετρο), διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
           Την (11-08-2019) το βράδυ στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, μία 51χρονη ημεδαπή, για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η 51χρονη, βραδινές ώρες της 10-08-2019, εισήλθε σε εμπορικό κατάστημα στην Πρέβεζα και αφαίρεσε το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα. Στην κατοχή της 51χρονης βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.
           Την (11-09-2017) το βράδυ στην Πλαταριά Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 56 και 57 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, διότι όπως διαπιστώθηκε σε ελέγχους  που πραγματοποιήθηκαν με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Συνελήφθησαν δέκα άτομα σε παραλία της Πρέβεζας, για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων που αφορούν στην εγκατάσταση τροχόσπιτων και σκηνών σε αιγιαλούς
Συνελήφθησαν, σήμερα (13-08-2019) νωρίς το πρωί στην παραλία Κερέντζας Βαλανιδορράχης Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου Πρέβεζας, δέκα άτομα, πέντε ημεδαποί (ηλικίας από 37 έως 65 ετών) και πέντε αλλοδαποί (ηλικίας από 32 έως 75 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων που αφορούν στην εγκατάσταση τροχόσπιτων και σκηνών σε αιγιαλούς. Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων σε τουριστικές  και παραλιακές περιοχές, οι παραπάνω κατηγορούμενοι κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να έχουν προβεί στην παραλία Κερέντζας Βαλανιδορράχης Πρέβεζας στην εγκατάσταση -κατά περίπτωση-  ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων και σκηνών.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φαναρίου Πρέβεζας.   











Δεν υπάρχουν σχόλια: