ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας


Καμιά μονιμότητα δεν μας ανήκει. Είμαστε ένα κύμα που κυλάει και προσαρμόζεται στο σχήμα που θα συναντήσει. : ( Έρμαν Έσσε )

 …ΘΕΜΑΤΑ 21-04-2018


Ολιγοήμερη παράταση υποβολής των αιτήσεων στη πρόσκληση της βιολογικής κτηνοτροφίας


















Το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η υποβολή αιτήσεων στήριξης στο πλαίσιο της πρόσκλησης για τη δράση της βιολογικής κτηνοτροφίας του Μέτρου 11 «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 τροποποιείται ως την καταληκτική ημερομηνία, η οποία παρατείνεται  έως και την Τρίτη  24/04/2018 ώρα 23:59:59. Σε συνέχεια ερωτημάτων των ενδιαφερόμενων επισημαίνεται ότι οι αιτούντες με τη μορφή Νομικών Προσώπων ή Ιερών Μονών στη Δράση 11.1.2 του Μέτρου 11 "Βιολογικές Καλλιέργειες", θα πρέπει να δημιουργήσουν "Νέα Αίτηση" και να καταχωρίσουν εκ νέου τα στοιχεία της αίτησης προκειμένου να τους αποδοθεί (υπολογιστεί) η βαθμολογία (μόρια) για το κριτήριο του "Γεωργοί Νεαρής Ηλικίας".Η μοριοδότηση θα γίνει επί τη βάσει της ηλικίας του Διαχειριστή του Νομικού Προσώπου ή της Ιεράς Μονής όπως αναφέρεται στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης (ΕΑΕ) ή του νεότερου εκ των συνδιαχειριστών, εφόσον υπάρχουν περισσότεροι του ενός διαχειριστές.Η ενημέρωση αυτή έχει ήδη πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικό μήνυμα προς τους ενδιαφερόμενους στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση τους, αλλά και με ενημέρωση των Πιστοποιητικών Φορέων. 

Δωρεάν Καρδιογραφήματα στην Πέρδικα
















 
Στην υλοποίηση δωρεάν καρδιογραφήματος προχωρά το ΚΗΦΗ Πέρδικας σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ηγουμενίτσας στα πλαίσια της πρόληψης και της προαγωγής υγείας των δημοτών. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί εντός του ΚΗΦΗ Πέρδικας, Τρίτη με Πέμπτη (09:00-12:30) από την νοσηλεύτρια της δομής, ενώ η διάγνωση θα γίνεται από τους παρόχους Ιατρούς του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου κ. Ανδρέα Γρίβα (Γενικός Παθολόγος – Ιατρός ΚΗΦΗ) την Τετάρτη 25 Απριλίου 14:00-14:30 και τον κ. Βασίλειο Γιόγιακα (Καρδιολόγος) την Παρασκευή 27 Απριλίου  11:00-12:30. Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει απαραιτήτως να είναι από 18 ετών και άνω.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην κα. Άντζελα Μπέζα, Νοσηλεύτρια του ΚΗΦΗ Πέρδικας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS


















Συλλήψεις ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα
Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις ατόμων, για ποινικά αδικήματα και διωκτικά έγγραφα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
           Χθες το μεσημέρι, στο Μέτσοβο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μετσόβου, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 44 και 32 ετών, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και παράνομη είσοδο στη χώρα.
           Χθες το μεσημέρι, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, αφού έθραυσε με μεταλλικό αντικείμενο τη τζαμαρία της κύριας εισόδου καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, αφαίρεσε χρηματικό ποσό από την ταμειακή μηχανή.   
           Χθες το μεσημέρι, στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Άρτας, τρεις ημεδαπές, ηλικίας 38, 62 και 38 ετών, διότι λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από σούπερ μάρκετ στην πόλη της Άρτας διάφορα προϊόντα.
           Χθες το μεσημέρι, στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, ένας 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπο αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για διωκτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, τέσσερα άτομα, για διωκτικά έγγραφα.Αναλυτικότερα συνελήφθησαν:
           Χθες αργά το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων, ένας 71χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του  εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Ιωαννίνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
           Χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, ποινής φυλάκισης πέντε μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
           Σήμερα μετά τα μεσάνυκτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 55χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών και χρηματικής ποινής (2.900) ευρώ, για παράβαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και παράβαση υγειονομικών διατάξεων.
           Χθες το μεσημέρι στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής (1.500) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, ο οποίος επιχείρησε να προωθήσει στο εσωτερικό της χώρας δύο μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (17-04-2018) το πρωί στον περιβάλλοντα χώρο του Συνοριακού Σημείου Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για μεταφορά δύο μη νόμιμων μεταναστών.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 33χρονος είχε επιβιβάσει σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του, δύο ομοεθνείς του, μη νόμιμους μετανάστες, ηλικίας 35 και 21 ετών, προκειμένου να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της χώρας.Επίσης, εξακριβώθηκε ότι οι δύο μη νόμιμοι μετανάστες κατείχαν αλβανικά διαβατήρια, τα οποία έφεραν πλαστές σφραγίδες εισόδου. Κατασχέθηκαν:
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για την λαθρομεταφορά
           το χρηματικό ποσό των (650) ευρώ
           δύο διαβατήρια
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενήργησε το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: