ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συμβουλευτικό Σταθμός Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ διήμερο προβολών



Αυτό που κάνει την έρημο όμορφη είναι ότι κάπου κρύβει ένα πηγάδι :  ( Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ )


…ΘΕΜΑΤΑ …29-01-2018


Συμβουλευτικό Σταθμός Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ διήμερο προβολών

























Ο Συμβουλευτικό Σταθμός Ηγουμενίτσας του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φοιτητών ΤΕΙ Ηγουμενίτσας σας προσκαλούν την Παρασκευή 02/02 & το Σάββατο 03/02 στις 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Ηπείρου στην Ηγουμενίτσα για το διήμερο προβολών του «Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας Ταξιδεύει...» .Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.
FB --> https://www.facebook.com/festivaldramasthesprotia2015/
FB event --> https://www.facebook.com/events/146058872773872/
….με την υποστήριξη του ΤΕΙ Ηπείρου και του Δήμου Ηγουμενίτσας

Συμμετοχή της Περιφέρειας Ηπείρου σε τέσσερις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού






















Η Περιφέρεια Ηπείρου, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό της Περίπτερο στις παρακάτω Εκθέσεις:
1.         «Mediterranean Panorama», Στοκχόλμη Σουηδίας 16-18/2/2018.
2.         «IFT 2018» Βελιγράδι Σερβίας 22-25/2/2018. (Η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα).
3.         «ΙΤΒ Berlin», Βερολίνο Γερμανίας 7-11/3/2018 (www.itb-berlin.d ).
4.         «Μ.Ι.Τ.Τ» Μόσχα Ρωσίας 13-15/3/2018 (www.mitt.ru ).
Οι επαγγελματίες και οι φορείς του τουρισμού  της  Ηπείρου που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποια από τις ανωτέρω εκθέσεις στο περίπτερο της Περιφέρειας, μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις στα a.katsikoudis@php.gov.gr, p.floros@php.gov.gr, i.gkartzonikas@php.gov.gr ). Υπάρχει δυνατότητα αποστολής από την Περιφέρεια Ηπείρου διαφημιστικού υλικού των επιχειρήσεων και φορέων που το επιθυμούν για τις Εκθέσεις Βελιγραδίου, Βερολίνου και Μόσχας και εφόσον αυτά θα αποτελούν μια συνολικά επαρκή ποσότητα για αποστολή. Το υλικό πρέπει να αποσταλεί το αργότερο ως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 το μεσημέρι στην Διεύθυνση: Περιφέρεια Ηπείρου (Τμήμα Τουρισμού, γραφεία 143 και 141), Πλατεία Πύρρου 1, 45001 Ιωάννινα. Η Περιφέρεια Ηπείρου προτίθεται να μεταφέρει με λεωφορείο έναν αριθμό εκθετών που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους με σειρά προτεραιότητας στην Έκθεση του Βελιγραδίου.  Για περισσότερες πληροφορίες, στα websites των Εκθέσεων και στο τηλέφωνο 2651087141 και 2651087143 (Τμήμα Τουρισμού Περιφέρειας Ηπείρου).

Εξετάσεις για ειδική άδεια ταξί




















-
Εξετάσεις για την απόκτηση ειδικής άδειας ταξί, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 9 π.μ. στην αίθουσα Μεταφορών της Διεύθυνσης Μεταφορών Π.Ε. Ιωαννίνων. Για τη συμμετοχή στις εξετάσεις οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υπογράψουν την κατάσταση συμμετεχόντων που έχει καταρτιστεί στη Διεύθυνση μέχρι την 29η Ιανουαρίου, ώρα 12 μ. (Αρμόδιος: κ. Βασίλειος Δόσης).

Συνεδριάζει την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου






















Την Τετάρτη  31 Ιανουαρίου   2018   και ώρα 15.00 συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου με θέματα Ημερήσιας Διάταξης τα εξής:
1.         Επικύρωση πρακτικού –αποφάσεων 11ης/13-12-2017 κατεπείγουσας  και 12ης/15-12-2017  τακτικής συνεδρίασης Π.Σ.
2.         Ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς,  μετά την άσκηση αγωγής της Τεχνικής Εταιρίας  με την επωνυμία «ΤΡΙΠΥΛΟΣ ΑΤΕΒΕ»  (εξ αναβολής)
(εισήγηση: η Νομική Υπηρεσία Π.Ε. Ιωαννίνων)
3.         Ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση διαφοράς, μετά την άσκηση αγωγής της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρίας ΟΤΑ  με την επωνυμία «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΗΠΕΙΡΟΥ Α.Ε.          (εξ αναβολής)
4.         Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης αποτελεσμάτων εκτέλεσης του προϋπολογισμού της Περιφέρειας Ηπείρου για το Δ΄ τρίμηνο έτους 2017
5.         Έγκριση αύξησης ωραρίου εργασίας προσωπικού με συμβάσεις ΙΔΑΧ μερικής απασχόλησης, της  Π.Ε. Άρτας
6.         Συζήτηση επί του αιτήματος του «Συλλόγου Συζύγων Θανόντων»

Συνεδρίαση Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων



















Την Τετάρτη 31-01-2018 και ώρα 12.00 μ. συνεδριάζει η  Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.         Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
2.         Απολογισμός πεπραγμένων έτους 2017.
3.         Ενημέρωση των μελών από τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Ιωαννίνων για τις δράσεις του κατά το έτος 2017.
4.         Σχεδιασμός πλαισίου δράσεων και παρεμβάσεων για το τρέχον έτος.

Σύλληψη φυγόποινου ημεδαπού στα Ιωάννινα



















Συνελήφθη, χθες (28-01-2018) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών και δέκα ημερών καθώς και χρηματικής ποινής -200- ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών καθώς και για τα αδικήματα της εξύβρισης και αντίστασης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών



















Συνελήφθησαν, χθες (28-01-2018) το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ένας 28χρονος και μία 27χρονη, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου ενώ επιπλέον σε βάρος του 28χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, φυλάκισης τριών μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.






Δεν υπάρχουν σχόλια: