ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ενημερώνει



Δεν χρησιμεύει σε τίποτα να δίνεις βάση στα λόγια κάποιου που είναι είτε ερωτευμένος είτε μεθυσμένος είτε υποψήφιος σε εκλογές.:  ( Σίρλεϊ Μακ Λέιν )


…ΘΕΜΑΤΑ …28-12-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ ενημερώνει






















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας και το Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  της εβδομάδας:
-Πέμπτη 28-12-2017 και ώρα 15:30 στην πλατεία Πέρδικας  «Χριστουγεννιάτικο Bazaar» από τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Πέρδικας.
-Παρασκευή 29-12-2017 και Σάββατο 30-12-2017 από ώρα 10:30-17:00  βόλτα με το τρενάκι «Ο Βολίδας» στην πόλη της Ηγουμενίτσας. Αφετηρία και τερματισμός στην Πλατεία Δημαρχείου.
-Κυριακή 31-12-2017 και ώρα 09:00 παιανίσματα της Φιλαρμονικής του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας στους δρόμους της πόλης.
Υπενθυμίζουμε ότι το Λούνα Πάρκ θα είναι έως και Κυριακή 7-01-2018 στην Πλατεία Δημαρχείου για τους μικρούς μας φίλους δωρεάν.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 32χρονος ημεδαπός που ενέχεται σε υπόθεση κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων





















Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και μικροποσότητες κοκαΐνης.Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας,  32χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων  και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 32χρονου σε χωριό της Θεσπρωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           ένα χαρτονόμισμα των (100) ευρώ, αμφιβόλου γνησιότητας,
           μία συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης και αντικείμενα με υπολείμματα κοκαΐνης.
Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι την  25/26-12-2017, ο 32χρονος έθεσε σε κυκλοφορία άλλα τρία αμφιβόλου γνησιότητας χαρτονομίσματα των (100) ευρώ, σε  κέντρο διασκέδασης της πόλης της Ηγουμενίτσας.Τα παραπάνω πλαστά χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη σε χωριό των Ιωαννίνων, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών


























Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (372,8) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης .Επιπλέον, κατηγορείται για αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) το απόγευμα σε χωριό της ευρύτερης περιοχής της πόλης των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, αντίσταση, απείθεια, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί μετέβησαν μετά από κλήση για επεισόδιο στην οικία του 44χρονου, όπου και συνελήφθη διότι απείλησε τους αστυνομικούς και προκάλεσε φθορές στο περιπολικό αυτοκίνητο με τη χρήση πέτρας ενώ σε έρευνα στους χώρους του σπιτιού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           έξι κρυμμένες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (344,5) γραμμαρίων,  που βρέθηκαν στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού,
           (28,3) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σε μεταλλικά κυτία,
           τρία μαχαίρια.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, θα οδηγηθεί στον κ Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 33χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ιόνια Οδό, για παράνομη μεταφορά ενός 25χρονου ομοεθνούς του, μη νόμιμου μετανάστη
Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) νωρίς το πρωί στην Ιόνια Οδό (στο ύψος του Κομποτίου Άρτας) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για παράνομη μεταφορά ενός ομοεθνούς του, μη νόμιμου μετανάστη.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, ο 33χρονος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό την Αθήνα, έναν 25χρονο ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη παράνομη μεταφορά, κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (27-12-2017) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 41χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δεκατριών μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Έκρηξη σε Α.Τ.Μ. στο Πέτα Άρτας στο Πέτα Άρτας
Σήμερα (28-12-2017) και ώρα 04:17΄ στο Πέτα Άρτας, άγνωστοι δράστες προξένησαν έκρηξη σε Αυτόματη Ταμειολογική Μηχανή (Α.Τ.Μ.) τραπεζικού καταστήματος, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει προκύψει η αφαίρεση χρηματικού ποσού.Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: