ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας



Όλα τα ανθρώπινα πλάσματα έχουν τρεις ζωές: τη δημόσια, την ιδιωτική και τη μυστική.:  ( Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές )


…ΘΕΜΑΤΑ …29-12-2017


Τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας























 Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Τρίτη (02-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (03-01-2018) και ώρες από 08:00 έως 15:00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (04-01-2018)    και    ώρες    από     08:00  έως   15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (05-01-2018)   και  ώρες    από  18:00  έως  01:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή    (07-01-2018)   και   ώρες   από    08:00   έως   15:00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.

Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, έμπορος ναρκωτικών, σε «μπλόκο» στον Άγιο Δημήτριο Άρτας




















Ο δράστης μετέφερε με  Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (62) κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Επίσης, σε βάρος του  διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν δύο διωκτικά έγγραφα, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράβαση δικαστικής απέλασης .Συνελήφθη, χθες (28-12-2017) το μεσημέρι, στον Άγιο Δημήτριο Άρτας, από αστυνομικούς  του Τμήματος Ασφάλειας  Άρτας, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, έμπορος ναρκωτικών, κατηγορούμενος για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών και μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 39χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -56- συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (62) κιλών και (800) γραμμαρίων.Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του 39χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν τα παρακάτω διωκτικά έγγραφα:
           απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για παράβαση δικαστικής απέλασης
           διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που αφορά αδικήματα της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών.
Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οποίου ερευνάται  καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: