ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στα χέρια συνοριοφυλάκων 101 κιλά χασίς στην Κόνιτσα



Αυτό που έκανε τον Vito Corleone σπουδαίο ήταν ότι, γι’ αυτόν, τίποτε δεν ήταν δουλειά. Τα έπαιρνε όλα προσωπικά. :  ( Μάριο Πούζο )


…ΘΕΜΑΤΑ …23-12-2017


Στα χέρια συνοριοφυλάκων 101 κιλά χασίς στην Κόνιτσα




















(101) περίπου κιλά κάνναβης και ένα πολεμικό τυφέκιο «kalashnikov», κατασχέθηκαν μετά από έλεγχο αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων.Στο πλαίσιο της επιχείρησης, συνελήφθη ο 50χρονος ημεδαπός, οδηγός του αυτοκινήτου, κατηγορούμενος για μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.Συνελήφθη, σήμερα (22-12-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 50χρονος δράστης και μετά από έρευνα,  βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος -65- δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, βάρους περίπου (101) κιλών και ένα πολεμικό τυφέκιο «kalashnikov».Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -65- δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -101- κιλών και -350- γραμμαρίων, τα οποία βρέθηκαν στα πίσω καθίσματα του οχήματος,
           ένα πολεμικό τυφέκιο «kalashnikov» με γεμιστήρα χωρίς φυσίγγια, που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού,
           το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών,
           το χρηματικό ποσό των -200- ευρώ και
           δύο κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς με την κακουργηματική σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS  
















Σύλληψη φυγόποινου αλλοδαπού στην Ηγουμενίτσα
Συνελήφθη την (27-12-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή  φυλάκισης τεσσάρων μηνών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού στο Καλπάκι Ιωαννίνων για τα 101 κιλα χασίς
Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, έπειτα από τη σύλληψη 50χρονου ημεδαπού στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη και ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση .Στο πλαίσιο συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, έπειτα από την χθεσινή σύλληψη ημεδαπού στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή, συνελήφθη και ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, που εμπλέκεται στην υπόθεση. Υπενθυμίζεται ότι, την (22-12-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, συνελήφθη ένας 50χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, περίπου (101) κάνναβης ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και ένα πολεμικό τυφέκιο «kalashnikov».Στο πλαίσιο συνεχιζόμενων ερευνών και διερεύνησης της υπόθεσης διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (23-12-2017) το πρωί στην Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 42χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που λειτουργούσε ως προπομπός, κατά τη μεταφορά των ναρκωτικών, με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των (350) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, που βρέθηκαν στην κατοχή του 42χρονου δράστη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός στην Πρέβεζα, ο οποίος μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  δύο ομοεθνείς του  μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (26-12-2017) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 50χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά δύο ομοεθνών του μη νόμιμων μεταναστών.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου, διαπιστώθηκε ότι αυτός  μετέφερε δύο ομοεθνείς του,  ηλικίας  43 και 42 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Επιπρόσθετα, από τον έλεγχο των στοιχείων των μη νόμιμων αλλοδαπών, προέκυψε ότι σε βάρος του 43χρονου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen.Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.
Σύλληψη 27χρονης αλλοδαπής, για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, την 23-12-2017, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, μία 27χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 27χρονη, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, διαπιστώθηκε ότι κατείχε διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστές σφραγίδες εισόδου - εξόδου και το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ως δικαιολογητικό, προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια διαμονής.Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε.
Σύλληψη 30χρονου αλλοδαπού, για πλαστογραφία, κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος 
Συνελήφθη, χθες (25-12-2017) μετά τα μεσάνυχτα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, κλοπή, και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 30χρονο, διότι κατά τον έλεγχο, κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο, το οποίο έφερε επικολλημένη κλεμμένη ελληνική άδεια διαμονής. Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε.



Δεν υπάρχουν σχόλια: