ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : «Το Όραμα της πόλης μας - Παρουσίαση Προκαταρκτικών Σεναρίων Διαχείρισης της Κινητικότητας»



Αν νικήσεις, δεν χρειάζεται να δώσεις εξηγήσεις. Αν νικηθείς, καλύτερα να μην είσαι εκεί για να δώσεις εξηγήσεις. : ( Αδόλφος Χίτλερ )


…ΘΕΜΑΤΑ …26-09-2017

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : «Το Όραμα της πόλης μας - Παρουσίαση Προκαταρκτικών Σεναρίων Διαχείρισης της Κινητικότητας»


































Καλείσθε να συμμετάσχετε στην πραγματοποίησή της 2ης Δημόσιας Διαβούλευσης στα πλαίσια του έργου «ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΣΒΑΚ) ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 18:00-22:00 στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον Ηγουμενίτσας. Κατά την 2η Δημόσια Διαβούλευση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των προκαταρκτικών προτάσεων που έχουν διαμορφωθεί στα πλαίσια του έργου και θα ακολουθήσει ανταλλαγή απόψεων. Σχετικό υλικό σε συνοπτική μορφή, έχει αναρτηθεί στον παρακάτω σύνδεσμο http://svak.igoumenitsa.gr  .Ο σχεδιασμός της πόλης μας είναι υπόθεση όλων μας !
Ιωάννης Λώλος  , Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

Τοπική Κοινότητα Λαδοχωρίου
























Το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Λαδοχωρίου με την αριθμ. 2/14-7-2017 ομόφωνη απόφασή του γνωμοδότησε αρνητικά για την κατασκευή προβλήτας φόρτωσης – εκφόρτωσης αδρανών υλικών στη θέση Όρμο Τσιμέντα Λαδοχωρίου. Την απόφαση αυτή μετέφερα και ως Πρόεδρος της ΤΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας, το οποίο την υιοθέτησε με μεγάλη πλειοψηφία. Το ίδιο έπραξα και στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου το οποίο όμως ψήφισε θετικά για την επένδυση και αρνητικά για την τοπική μας κοινωνίας, αγνοώντας πλήρως τις σημαντικές παρατηρήσεις που κάναμε, όπως η απουσία έγκρισης περιβαντολογικών όρων, το γεγονός ότι υπάρχει σε πολύ κοντινή απόσταση αρχαιολογικό χώρος, παραλία (ζαβαλή), καθώς και ότι η εν λόγω επένδυση θα προκαλέσει αυξημένο θόρυβο, οπτική ρύπανση, θολερότητα της θαλάσσης, σκόνη, διατάραξη του οικοσυστήματος και αύξηση του συγκοινωνιακού φορτίου. Αλγεινή εντύπωση μας έκανε η στάση τόσο των περιφερειακών συμβούλων της Θεσπρωτίας οι οποίοι δεν μας στήριξαν, όσο και η επιμονή του κ. Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας να προχωρήσει η επένδυση ακόμα και χωρίς ολοκληρωμένη και εγκεκριμένη περιβαλλοντολογική μελέτη.  Ως Πρόεδρος της Τ.Κ. Λαδοχωρίου δηλώνω ξεκάθαρα ότι με την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Λαδοχωρίου δεν θα παίξει κανένας.
Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Λαδοχωρίου , Βασίλειος Χρυσικόπουλος

ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ  Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ   - «ΑΡΙΑΔΝΗ»   

    































Με αφορμή την Παγκόσμια Εκστρατεία Εθελοντικού Καθαρισμού Ακτών, το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Θεσπρωτίας – «ΑΡΙΑΔΝΗ», δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην πρωτοβουλία των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ηγ/τσας να καθαρίσουν  την πόλη τους, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής τους. Για το λόγο αυτό, συνδράμει την εν λόγω δράση, που στην Ελλάδα συντονίζει η HELMEPA, την Τετάρτη, 27/9/2017 και ώρα από 9:00΄π.μ. – 12:30΄μ.μ., καθαρίζοντας κατά μήκος τον ποδηλατόδρομο, από την είσοδο του ΤΕΙ Ηγ/τσας και μέχρι το τέλος του.Ελάτε να «καθαρίσουμε  ό,τι αφήσαμε πίσω μας το καλοκαίρι»!!!    Για το Δ.Σ. του Κέντρου     :                                                           
    Η Πρόεδρος                        Η Γραμματέας               Ο Δ/ντης του 2ου Γ/σιου Ηγ/τσας
ΚΟΤΣΩΝΗ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ    ΠΑΠΠΑ ΟΥΡΑΝΙΑ            ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ 

Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Πολωνίας στα Ιωάννινα, για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση

























 
Κατασχέθηκαν πάνω από (41) κιλά ακατέργαστης κάνναβης.Συνελήφθη, σήμερα (26-09-2017) το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Πολωνίας, κατηγορούμενος για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση. Ειδικότερα, σήμερα το πρωί στην Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.Όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, οδηγός του οχήματος ήταν ο 43χρονος αλλοδαπός ενώ εντός του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  δύο ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν (8) ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (41.450) γραμμαρίων. Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της  Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων. 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στους Κωστακιούς Άρτας




















Συνελήφθη, χθες (25-09-2017) το μεσημέρι στους Κωστακιούς Άρτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (7,3) γραμμαρίων.




                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: