ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στις 03 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄ θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της άσκησης Πολιτικής Άμυνας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017»



Τα καθήκοντα ταις σχέσεσι προσμετρείται.μτφρ: Τα καθήκοντα εξαρτώνται από τις σχέσεις.:  ( Επίκτητος )                   

    
…ΘΕΜΑΤΑ …27-09-2017


Στις 03 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄ θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της άσκησης Πολιτικής Άμυνας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017»




















Ανακοινώνεται ότι στις 03 Οκτωβρίου 2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11:00΄ θα ηχήσουν οι σειρήνες συναγερμού της περιοχής μας για ένα πρώτο λεπτό, στα πλαίσια διενεργούμενης άσκησης Πολιτικής Άμυνας «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2017».Γνωστοποιείται επίσης  ότι η ήχηση των Σειρήνων Συναγερμού έχει καθαρά δοκιμαστικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και επομένως οι πολίτες παρακαλούνται να συνεχίσουν την εργασία τους, χωρίς καμία διακοπή και χωρίς καμία απολύτως σύγχυση ή ανησυχία.Έτσι εξασφαλίζεται η έγκαιρη προειδοποίηση του πληθυσμού για επικείμενη εχθρική επιδρομή ή για σοβαρά συμβάντα φυσικά ή τεχνολογικά.

Εκδήλωση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου  στην Άρτα το ερχόμενο Σάββατο

Η Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων Περιφέρειας Ηπείρου, διοργανώνει εκδήλωση το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00 π.μ. στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό» (Φιλοθέη Άρτας) με θέμα:  «Πολιτικές Ισότητας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και Ενίσχυση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» . Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει ως κύρια ομιλήτρια η Γενική Γραμματέας Ισότητας  των Φύλων κα Φωτεινή Κούβελα, ενώ τον κατάλογο των ομιλητών-τριών συμπληρώνουν μεταξύ άλλων αιρετές και γυναίκες που αναπτύσσουν επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ήπειρο. Στην εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή για όλους, θα γίνει αναφορά σε ζητήματα ενίσχυσης της παρουσίας γυναικών σε θέσεις ευθύνης και την τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς και την ενδυνάμωση των γυναικών στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης 





























Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου την Τρίτη, 03/10/2017














Σας προσκαλούμε να προσέλθετε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Ηπείρου που θα γίνει στα γραφεία της στα Ιωάννινα (Ναπ. Ζέρβα 2, 4ος όροφος) την Τρίτη, 03/10/2017, και ώρα 14:00 μ.μ., με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.         Συζήτηση και λήψη απόφασης επί του θέματος του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας.(Ν. 4483/2017).
2.         Σχετικά με τα Ταμειακά διαθέσιμα των φορέων Γενικής Κυβέρνησης
3.         Σχετικά με τις παρεμβάσεις για τις συμβασιούχους καθαρίστριες των σχολικών μονάδων.
4.         Δικαστική λύση της Αστικής Εταιρείας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με τίτλο «Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Ηπείρου» και με διακριτικό τίτλο “EPIRUS BIC”.
5.         Ορισμός εκπροσώπων σε συμβούλια και επιτροπές.
6.         Ορισμός μελών στα Τοπικά Παραρτήματα της ΠΕΔ Ηπείρου (ΠΔ 75/2011).
7.         Έγκριση Αποφάσεων Προέδρου.
8.         Σύσταση επιτροπής παροχής γνώμης προς το Διοικητικό Συμβούλιο για την καταστροφή αντικειμένων που δεν έχουν καμία αξία.
9.         Εξέταση αιτημάτων Δήμων και Φορέων.
10.       Έγκριση δαπανών για τη συμμετοχή υπαλλήλων της ΠΕΔ Ηπείρου σε  σεμινάρια.
11.       Έγκριση μετακινήσεων και δαπανών Προέδρου ΠΕΔ Ηπείρου.
12.       Συζήτηση επί θεμάτων γενικότερου ενδιαφέροντος.
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ :  ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΟΣ  ,   ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ


Στην «φάκα» της ΕΛ.ΑΣ. 190 κιλά χασίς στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων

























Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας σε δασική περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα.Κατασχέθηκαν περίπου (190) κιλά ακατέργαστης κάνναβης .Συνελήφθησαν, σήμερα (27-09-2017) μετά τα μεσάνυχτα σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 34 και 33 ετών, κατηγορούμενοι για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό τη διακίνηση καθώς και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς σε δύσβατη και δασώδη περιοχή στο Κεφαλόβρυσο Ιωαννίνων, ενώ στο σημείο βρέθηκαν οκτώ ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν -67- δέματα κάνναβης, βάρους περίπου -190- κιλών.Συνολικά κατασχέθηκαν:
           -189- κιλά και -750- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
           2 κινητά τηλέφωνα.
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ οι συλληφθέντες με την κακουργηματική σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη 























Το Σάββατο (30-9-2017) και ώρα 12:00΄στην Άνω Καλεντίνη Άρτας, πρόκειται να πραγματοποιηθούν από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, τα εγκαίνια του Αστυνομικού Τμήματος Γεωργίου Καραϊσκάκη.

Δήμος Ηγουμενίτσας : Διαχειριστικά Σχέδια Βοσκής 



















Λαμβάνοντας υπόψη την με αριθμό 1058/71977 Απόφαση για τον Καθορισμό των Προδιαγραφών και του Περιεχόμενου των Διαχειριστικών Σχεδίων Βόσκησης (ΦΕΚ Τεύχος Β΄/2331/07-07-2017), παρακαλούνται όσοι από τους κατοίκους του Δήμου Ηγουμενίτσας έχουν στην κυριότητά τους βοσκήσιμες γαίες (εκτάσεις που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βοσκότοποι) και επιθυμούν οι εκτάσεις αυτές να συμπεριληφθούν στα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης, που θα εκπονηθούν από την Περιφέρεια Ηπείρου, να προσέρχονται στην Π.Ε. Θεσπρωτίας επί της Παν. Τσαλδάρη 18 στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής στον κ. Πανταζή, προκειμένου με αίτημά τους να τις δηλώσουν.Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αίτησης είναι η 7η Οκτωβρίου 2017. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 2665360158 (κ. Πανταζή) ή 2665361233 (κ. Καννά).
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας


                           

Δεν υπάρχουν σχόλια: