ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση στη Σαγιάδα




Εκείνο που οι άνθρωποι ονομάζουν μοίρα, στην ουσία είναι ένα σύνολο ανοησιών που έκαναν.: ( Άρθουρ Σοπενχάουερ )


…ΘΕΜΑΤΑ …23-07-2017


Σύλληψη  αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστική απόφαση  στη Σαγιάδα




















Συνελήφθη, την (22-07-2017) το πρωί στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του  Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λιβαδειάς, ποινής φυλάκισης δεκατεσσάρων μηνών και χρηματικής ποινής (3.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS



















 
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας,  σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για ηχορύπανση
Συνελήφθησαν, την (23-07-2017) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα και στα Σύβοτα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, ηλικίας 41 και 36 ετών, ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, για ηχορύπανση. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους ανωτέρω, καθώς όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης στα καταστήματά τους, λειτουργούσαν μουσική παραβιάζοντας τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Σύλληψη τεσσάρων ανήλικων αλλοδαπών  για κλοπή πορτοφολιού στο ΚΤΕΛ Ιωαννίνων
Συνελήφθησαν, σήμερα (23-07-2017) μετά τα μεσάνυκτα στο χώρο των ΚΤΕΛ Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τέσσερις ανήλικοι υπήκοοι Αλγερίας (τρεις 16χρονοι και ένας 17χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες, οι οποίοι επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Ιωάννινα, αφαίρεσαν από έτερη επιβάτιδα  το πορτοφόλι της, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε το κλεμμένο πορτοφόλι, το οποίο και αποδόθηκε στην παθούσα.Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Εξιχνίαση διάρρηξης - κλοπής σε σπίτι στην πόλη της Άρτας
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος  δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 22 και 17 ετών.Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και ευρημάτων των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, διάρρηξη - κλοπή σε σπίτι στην πόλη της Άρτας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 22 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από τις έρευνες, το πρωί της 11-05-2016 στην πόλη της Άρτας, οι δύο δράστες παραβίασαν την κύρια είσοδο μονοκατοικίας και αφαίρεσαν  μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα με παράσυρση πεζής
Χθες (22-07-2017) το βράδυ, στο 79ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Πρέβεζας (στο ύψος της Πλαταριάς Θεσπρωτίας), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 54χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 70χρονη πεζή ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 70χρονης. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας

Δεν υπάρχουν σχόλια: