ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο της φιλοδοξίας έρως τον ανθρώπων νουν επιθολεί ,μτφρ: Η φιλοδοξία θολώνει το μυαλό: ( Αίσωπος )


…ΘΕΜΑΤΑ …28-06-2017


Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών  : ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ    


























       
Σας ενημερώνουμε  ότι το Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών  ειδικότητας «Βοηθός νοσηλευτικής γενικής νοσηλείας»,  θα δεχτεί για το εκπαιδευτικό έτος 2017-2018 αιτήσεις υποψήφιων καταρτιζόμενων προς επιλογή στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης.Επίσης, σας γνωστοποιούμε ότι οι απόφοιτοι ΕΠΑΣ, ΕΠΑΛ, ΤΕΕ Β΄ Κύκλου Ειδικότητας «Βοηθών νοσηλευτών» δύνανται να καταταχθούν στο Γ’ εξάμηνο κατάρτισης στην ειδικότητα  «Βοηθός νοσηλευτικής ατόμων με ειδικές παθήσεις».Το Δ.Ι.Ε.Κ. Γ.Ν. Φιλιατών λειτουργεί σε πρωινό ωράριο και δίνεται η δυνατότητα στους καταρτιζόμενους σίτισης και στέγασης στην Μαθητική Εστία Φιλιατων.Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2664360415, 2664360408 ή στο e-mail: diek_gn_filiaton@yahoo.gr . Οι αιτήσεις θα γίνονται δέκτες από 1/9/2017- 15/9/2015
Από την διεύθυνση του Δ.Ι.Ε.Κ. :  Χρυσούλα Γκόγκου   Διευθυντήρια του Δ.Ι.Ε.Κ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
















Σύλληψη έξι ημεδαπών για ρευματοκλοπή στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας
Συνελήφθησαν, χθες (27-06-2017) το πρωί στη Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας με τη συνδρομή  συνεργείου της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., έξι ημεδαποί (τέσσερις άνδρες, ηλικίας 46, 22, 30 και 43 ετών και δύο γυναίκες, 44 και 77 ετών), οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν παρέμβει με αυτοσχέδιες κατασκευές στο δίκτυο της Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, προκειμένου να προμηθεύονται παράνομα ηλεκτρικό ρεύμα, στα οικήματά τους.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας
Συνελήφθη, χθες (27-06-2017) το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής 21χρονος ημεδαπός.Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη της Άρτας, για την οποία σχηματίσθηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος ενός 21χρονου ημεδαπού.Για τη διερεύνηση της υπόθεσης αξιοποιήθηκαν κατάλληλα αστυνομικά ευρήματα, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί η δράση του στην παραβίαση αυτοκινήτου, την (14-10-2016), από το οποίο αφαίρεσε διάφορα ανταλλακτικά.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 21χρονου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Συνελήφθη 54χρονη ημεδαπή στα Ιωάννινα, για καταδικαστική απόφαση στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (27-06-2017) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 54χρονη ημεδαπή, για καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος της 54χρονης εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών, για το αδίκημα της κλοπής. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως.














Δεν υπάρχουν σχόλια: