ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συναυλία του Γερμανικού Μουσικού Λυκείου σε Πέρδικα και Σύβοτα



Είναι ευκολότερο να αντιστέκεσαι στην αρχή παρά στο τέλος : ( Λεονάρντο Ντα Βίντσι 

 
…ΘΕΜΑΤΑ …29-06-2017



Συναυλία του Γερμανικού Μουσικού Λυκείου σε Πέρδικα και Σύβοτα 






































Στα πλαίσια της επίσκεψης μαθητών του Γερμανικού Μουσικού Λυκείου στην περιοχή μας και με την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας θα πραγματοποιηθούν δύο συναυλίες της μουσικής μπάντας:
• Στο ανοιχτό θέατρο της Πέρδικας την Δευτέρα 3 Ιουλίου και ώρα 21:00
• Στην πλατεία Ανάβρας στα Σύβοτα την Παρασκευή 7 Ιουλίου και ώρα 21:00 (με την υποστήριξη του Εμπορικού Συλλόγου Συβότων).
Η  μουσική μπάντα αποτελείται από 40 μαθητές με πλούσιο ρεπερτόριο, ενώ η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.


ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ :  Μέτρα προστασίας για τον καύσωνα
























Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), από σήμερα 28-06-2017 μέχρι και την Κυριακή 02-07-2017 θα παρουσιαστή υψηλή άνοδος της θερμοκρασίας.Για την ασφάλεια των δημοτών λόγω του καύσωνα, στο Δήμο Ηγουμενίτσας θα παραμείνει ανοιχτή η κλιματιζόμενη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Πάνθεον» από την Τετάρτη 28-06-2017 έως και την Παρασκευή 30-06-2017 από τις 10:00 π.μ. έως και τις 5.00 μ.μ.  Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για την εξέλιξη των έκτακτων καιρικών φαινομένων στα τακτικά δελτία καιρού της ΕΜΥ και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.emy.gr.Ειδικότερα, σύμφωνα με τις οδηγίες αυτοπροστασίας από τον καύσωνα, συνιστάται στους πολίτες:
           Να παραμένουν σε χώρους δροσερούς και σκιερούς μακριά από συνωστισμό, να χρησιμοποιούν κλιματιστικά μηχανήματα ή ανεμιστήρες και να αποφεύγουν τη βαριά σωματική εργασία σε χώρους με υψηλή θερμοκρασία, άπνοια και μεγάλη υγρασία.
           Να αποφεύγουν την ηλιοθεραπεία, όπως και το βάδισμα ή το τρέξιμο κάτω από τον ήλιο και να φορούν καπέλο και γυαλιά ηλίου και ρούχα ανοιχτόχρωμα από ύφασμα που επιτρέπει στο δέρμα να αερίζεται και διευκολύνει την εξάτμιση του ιδρώτα, αποφεύγοντας τα συνθετικά υφάσματα.
           Να καταναλώνουν ελαφρά γεύματα με φρούτα και λαχανικά, περιορίζοντας τα λιπαρά και την ποσότητα του φαγητού.
           Να πίνουν άφθονο νερό και χυμούς φρούτων, αποφεύγοντας τα οινοπνευματώδη.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στην Ανατολή Ιωαννίνων, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών 





















Συνελήφθησαν, χθες (28-06-2017) το απόγευμα στην Ανατολή Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες, ηλικίας 56 και 35 ετών και μία 33χρονη γυναίκα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της  κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.Πιο συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 56χρονου δράστη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
           μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (1,9) γραμμαρίων
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (1,7) γραμμαρίων
           (3,5) χάπια, άγνωστης χημικής σύνθεσης και ένα ναρκωτικό χάπι
           το χρηματικό ποσό των (265) ευρώ
           δύο κινητά τηλέφωνα
Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, διακριβώθηκε η εμπλοκή της 33χρονης σε προμήθεια ποσότητας ηρωίνης, βάρους (1,3) γραμμαρίων, από τον 56χρονο, την οποία προόριζε προς πώληση στον 35χρονο.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, σήμερα (28-06-2017) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 31χρονος υπήκοος Ιράν, κατηγορούμενος για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράνομη είσοδο στη χώρα. Ειδικότερα, στο πλαίσιο έλεγχων που διενεργούνται, για την πρόληψη και καταπολέμηση της παραβατικότητας, ο 31χρονος προκειμένου να αποδείξει το νόμιμο της διαμονής του στη χώρα, επέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας Ιταλικών Αρχών για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Ληστεία σε  πρατήριο υγρών καυσίμων
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων αγνώστων, μέχρι στιγμής δραστών, που διέπραξαν ληστεία, σήμερα (29.06.2017) μετά τα μεσάνυκτα σε  πρατήριο υγρών καυσίμων στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Καλπακίου.Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες εισήλθαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων και αφού απείλησαν με όπλο τον υπάλληλο, αφαίρεσαν από το ταμείο χρηματικό ποσό και τρία κινητά τηλέφωνα. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγορίου.
Σύλληψη 58χρονου αλλοδαπού στον Πωγωνίσκο Ιωαννίνων για παράβαση της δασικής νομοθεσίας
Ο δράστης είχε συλλέξει από δασική περιοχή πάνω από -30- κιλά τσάι βουνού .Σήμερα, (28-06-2017) το μεσημέρι σε δασική περιοχή στον Πωγωνίσκο Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνέλαβαν έναν 58χρονο υπήκοο Αλβανίας, κατηγορούμενος για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή - δασική περιοχή του Πωγωνίσκου Ιωαννίνων, τον προαναφερόμενο, να έχει εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και να έχει συλλέξει τσάι βουνού, συνολικού βάρους -30.600- γραμμαρίων. Η παραπάνω ποσότητα τσαγιού κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: