ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Θα παραμείνει κλειστή η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας




Στη φιλία και στον έρωτα είμαστε συχνά πιο ευτυχισμένοι χάρη στα όσα αγνοούμε παρά στα όσα ξέρουμε.: ( Λα Ροσφουκώ )


…ΘΕΜΑΤΑ …20-06-2017


Θα παραμείνει κλειστή η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας

































Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω έκτακτων επισκευαστικών εργασιών και για την ασφάλεια των επισκεπτών, η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα παραμείνει κλειστή κατά το προσεχές διάστημα. Το κοινό, ωστόσο, θα έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί την περιοδική εικαστική έκθεση PORTaRT που θα φιλοξενείται από την Τετάρτη 21 Ιουνίου έως και την Κυριακή 20 Αυγούστου 2017, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων. Η είσοδος στην περιοδική έκθεση θα είναι ελεύθερη για το κοινό κατά τις ώρες λειτουργίας του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας.
 Ο Προϊστάμενος της Εφορείας :  Ιωάννης Χουλιαράς ,  Αρχαιολόγος
Ωράριο Λειτουργίας Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας : Τρίτη έως Κυριακή: 8.00-15.00 / Δευτέρα: κλειστό .

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών
ΜΟΝΟ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑ.Λ. – ΑΠΟ 19 ΜΕΧΡΙ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ





















Οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑ.Λ για το σχολικό έτος 2017-2018, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Δήλωση Προτίμησης για τα ΕΠΑ.Λ.», μέσω της εφαρμογής e-epal στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-epal.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από τη 19η Ιουνίου έως την 23η Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/τριών την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης καταθέτουν οι κηδεμόνες τους. Για την είσοδο στην εφαρμογή e-epal, είναι απαραίτητοι οι κωδικοί taxis. Στην περίπτωση ανήλικου/ης μαθητή/τριας ή ενήλικου προστατευόμενου μέλους ο/η οποίος/α δε διαθέτει κωδικούς taxis, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί taxis του γονέα ή κηδεμόνα ή του κατά το νόμο υπεύθυνου αντίστοιχα. Στην περίπτωση αυτή, απαιτείται αποδεικτικό έγγραφο δημόσιας αρχής κατά τη διαδικασία της εγγραφής στο σχολείο. Επίσης, στην περίπτωση κατά την οποία οι αιτούντες/αιτούσες δε διαθέτουν κωδικούς taxis, οφείλουν να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να τους αποκτήσουν έγκαιρα.  Για όσους/όσες επιθυμούν να εγγραφούν στην Α΄ τάξη ΕΠΑ.Λ. και αδυνατούν να αποκτήσουν κωδικούς taxis, μπορούν να απευθύνονται στους διευθυντές των ΕΠΑ.Λ. οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, μέσω των προσωπικών τους κωδικών taxis, την προτίμηση που τους υποβάλλουν εγγράφως με υπεύθυνη δήλωση, οι κηδεμόνες των ανήλικων ή οι ενήλικες μαθητές/τριες.

Συνεδρίαση Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου





















 Την Τρίτη 20-06-2017  και ώρα 12.00 μ.  συνεδριάζει η  Περιφερειακή Επιτροπή Ισότητας των Φύλων, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1.         Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης.
2.         Προγραμματισμός εκδηλώσεων της ΠΕΠΙΣ με γυναικείους συλλόγους της Ηπείρου. Συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Σπυρίδωνα Άρτας για την συνδιοργάνωση Εκδήλωσης.
3.         Προγραμματισμός δράσεων στην εκπαίδευση αναφορικά με θέματα ισότητας και βίας, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης.
4.         Προγραμματισμός επισκέψεων σε Γυναικείους Συνεταιρισμούς.
5.         Διοργάνωση ημερίδας το Σεπτέμβριο στην Άρτα, με τη συμμετοχή γυναικών αιρετών και υποψηφίων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, με θέμα την ενδυνάμωση της θέσης τους στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
6.         Ενημέρωση από εκπροσώπους των Συμβουλευτικών Κέντρων Γυναικών Ηπείρου.

Θετική εξέλιξη για τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά



















Θετική εξέλιξη προδιαγράφεται για τον οδικό άξονα Ιωάννινα- Κακαβιά,  μετά και το τελευταίο αίτημα/πρόταση που είχε υποβάλλει στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η Περιφέρεια Ηπείρου, δια της Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού κ. Τ. Καλογιάννη.Συγκεκριμένα μετά από σύσκεψη με τη συμμετοχή του Υπουργού Χρ. Σπίρτζη και του Γ.Γ. Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ Παναγιώτη Κορκολή,  συμφωνήθηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος του έργου στην Ευρωπαϊκή Ένωση  προκειμένου να ενταχθεί στον μηχανισμό "Συνδέοντας την Ευρώπη" (CEF). Ήδη η Περιφέρεια Ηπείρου είναι σε επικοινωνία με το Υπουργείο για την παροχή κάθε στοιχείου που θα απαιτηθεί στη συνέχεια των διαδικασιών.Τον Σεπτέμβριο και μετά τη σχετική έγκριση,  το έργο  θα υποβληθεί προς έγκριση στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Στη δημοσιότητα δύο νέες προσκλήσεις για υπηρεσίες προσχολικής αγωγής για το σχολικό έτος 2017-2018

 




















Δύο νέες προσκλήσεις για την παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής, συμπεριλαμβανομένων και ατόμων με αναπηρία, δημοσιεύονται από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. «Ήπειρος» 2014-2020. Οι πράξεις αφορούν στη φιλοξενία βρεφών, νηπίων, παιδιών, και ατόμων ΜΕΑ σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφικούς Σταθμούς, Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, Παιδικούς Σταθμούς, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) στην Περιφέρεια Ηπείρου για το έτος 2017-2018. Ειδικότερα, πρόκειται για τις προσκλήσεις:
         «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής και παροχή δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για το σχολικό έτος 2017-2018», ενδεικτικής δημόσιας δαπάνης 1.971.128 ευρώ
         «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής για ΑμεΑ και παροχή υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης, ψυχαγωγίας και αναψυχής για ΑμεΑ για το σχολικό έτος 2017-2018», ενδεικτικής δημόσιας δαπάνης 265.722 ευρώ
Και οι δύο πράξεις συμβάλλουν στην αύξηση της απασχόλησης και διατήρηση των ωφελούμενων από οικογένειες με εισοδήματα κάτω του ορίου της φτώχειας, σε θέσεις εργασίας με ισότιμους όρους, ώστε μέσα από την ουσιαστική διευκόλυνση τους, να ανταποκριθούν στους απαιτητικούς κι αντικρουόμενους ρόλους τους, όπως αυτός της οικογενειακής μέριμνας και της παιδικής προστασίας. Η διάθεση της θέσης πραγματοποιείται προς το κάθε ωφελούμενο άτομο μέσω «αξίας τοποθέτησης» (voucher) του τέκνου του.Φορέας υλοποίησης των πράξεων είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης Α.Ε.

ΤΟ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΒΙΚΟΥ – ΑΩΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΛΑΪΚΕΥΜΕΝΗΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ
























Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν ακόμα δύο δράσεις του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Βίκου- Αώου της UNESCO στο πλαίσιο του εορτασμού του έτους 2017 ως έτος Βιώσιμης Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και της Εβδομάδας Γεωπάρκων, ενός θεσμού πλέον που λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα αυτήν την περίοδο  σε όλα τα Γεωπάρκα της UNESCO. Πρόκειται για δύο σεμινάρια εκλαϊκευμένης γεωλογίας που υλοποιήθηκαν στους δύο όμορους Δήμους του Γεωπάρκου, της Κόνιτσας και του Ζαγορίου. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 14 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο στην Κόνιτσα, με σχετικές εισηγήσεις στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου της Κόνιτσας, ενώ ακολούθησε πεζοπορία με την παρουσίαση των γεωλογικών σχηματισμών στην χαράδρα του Αώου. Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 15 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε διάσχιση της χαράδρας του Βίκου, από το χωριό Μονοδέντρι στο χωριό Βίκος, και έλαβε χώρα λεπτομερής επεξήγηση της γεωλογικής εξέλιξης και των ιδιαίτερων γεωλογικών χαρακτηριστικών της χαράδρας. «Δάσκαλοι» στη μύηση του μοναδικού γεωλογικού πλούτου της περιοχής ήταν οι δύο εξαίρετοι επιστήμονες γεωλόγοι του ΙΓΜΕ και του Γεωπάρκου Βίκου- Αώου Δρ. Παναγιώτης Πάσχος και Δρ. Ευάγγελος Νικολάου με πολυετείς έρευνες στην γεωλογία, χαρτογραφία και υδρογεωλογία της Ηπείρου και ιδιαίτερη αγάπη για το Γεωπάρκο.Το Γεωπάρκο Βίκου - Αώου συγκεντρώνει ένα σύνολο πληροφοριών (τους γεώτοπους) που μας αποκαλύπτουν με την κατάλληλη ερμηνεία  τη γεωλογική ιστορία της περιοχής. Με τις παρουσιάσεις στην Κόνιτσα από τους γεωλόγους του ΙΓΜΕ και τις υπαίθριες ξεναγήσεις στα φαράγγια του Αώου και του Βίκου- Βοϊδομάτη δόθηκαν εκλαϊκευμένες απαντήσεις  σε αρκετά ερωτήματα όπως:
           Που οφείλεται η πλούσια βιοποικιλότητα; Ποια ιδιαίτερη πανίδα και χλωρίδα αναπτύσσεται;
           Πως επέδρασε το τοπίο, το ανάγλυφο, στο ξεχωριστό πολιτιστικό αποτύπωμα της περιοχής Κόνιτσας και Ζαγορίου;
           Πως επηρεάζει το γεωλογικό περιβάλλον την ανθρώπινη παρουσία και τις υποδομές;
Πλήθος ερωτημάτων που ανέκυπταν κατά τη διάρκεια των διαδρομών συζητήθηκαν και αναλύθηκαν επιτόπου, όπως για την ηλικία των πετρωμάτων τις διεργασίες σχηματισμού των βραχοσπεπών, που ήταν τα ασφαλή καταφύγια– κατοικίες των προϊστορικών ανθρώπων, για τις πλούσιες πηγές και τον τρόπο τροφοδοσίας τους, για το γεωθερμικό πεδίο και τις ιαματικές πηγές της ευρύτερης περιοχής. Περιγράφηκαν οι λιθολογικές διαφορές που υπάρχουν στα πετρώματα όπως είναι τα μαγματικά πετρώματα στον Σμόλικα και τα ιζηματογενή (φλύσχης, ασβεστόλιθοι και δολομίτες) στην Τύμφη και πως αυτές οι διαφορές επηρεάζουν το τοπίο, τη βλάστηση, τα ζώα, τον άνθρωπο και τις υποδομές. Τα δύο σεμινάρια, που ήταν ειδικά προσαρμοσμένα στις απαραίτητες γνώσεις που πρέπει να κατέχουν οι οικο-ξεναγοί και όσοι άλλοι επιθυμούν να μεταφέρουν πληροφορίες σχετικά με τη γεωλογία της περιοχής στους πολυάριθμους επισκέπτες των δύο χαραδρών του Βίκου και του Αώου, παρακολούθησαν συνολικά περισσότερα από 60 άτομα, οι οποίοι δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και εξέφρασαν την επιθυμία τους να επαναληφθούν αντίστοιχες δράσεις σύντομα.Τα σεμινάρια διοργανώθηκαν από τους δύο Δήμους, Κόνιτσας και Ζαγορίου -με την παρουσία και ενεργή συμμετοχή του Αντιδημάρχου Κόνιτσας κ. Γ. Καλλιντέρη, του Δημάρχου Ζαγορίου κ. Β. Σπύρου και του Δημοτικού Συμβούλου Ζαγορίου κ. Δ. Εξάρχου-,  την Αναπτυξιακή Ηπείρου ΑΕ -με υπεύθυνους τους Χαρητάκη Παπαϊωάννου και Γεωργία Κιτσάκη-, το ΙΓΜΕ, καθώς και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου και της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Ηπείρου (EOT), ως μέλη της Ε.ΔΙ.Α.ΓΕ. Βίκου Αώου. 

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS










 






Κατάσχεση ναρκωτικών στην Κόνιτσα
Από  αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, εντοπίστηκε και περισυλλέχθηκε, χθες (19-06-2017) το πρωί, στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ένας σάκος που περιείχε τέσσερα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2.200) γραμμαρίων.Διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας, 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι  για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα
Εμπλέκονται σε έξι απόπειρες κλοπών οχημάτων στην Ελεούσα, στο Λυκόστομο και στην Κρανούλα Ιωαννίνων .Συνελήφθησαν, χθες (19-06-2017) τα ξημερώματα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας,  από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20 και 21 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεων της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι δύο δράστες εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις διαρρήξεων Ι.Χ.Ε αυτοκινήτων, με σκοπό την κλοπή,  που έγιναν χθες τα ξημερώματα, στην Ελεούσα, στο Λυκόστομο και στην Κρανούλα Ιωαννίνων.Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο ενώ στην κατοχή του 20χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπρόσθετα μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους και τον εντοπισμό συνεργών τους.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στον Κερασώνα Πρέβεζας
Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 67 ετών.Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Δράσεων Πρέβεζας, εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε μονοκατοικία στον Κερασώνα Πρέβεζας.Για την υπόθεση αυτή ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο ημεδαποί, ηλικίας 50 και 67 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή σε μονοκατοικία, που έγινε την 09/10-06-2017 στον Κερασώνα Πρέβεζας, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό και δύο tablet. Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλεμμένα tablet, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ η έρευνα ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζηρού.
Συνελήφθη 52χρονη ημεδαπή για κλοπές ρούχων από εμπορικά καταστήματα, στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (19-06-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, μία 52χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στα Ιωάννινα, η 52χρονη αφαίρεσε από δύο εμπορικά καταστήματα διάφορα ενδύματα, αποκόπτοντας τις αντικλεπτικές ετικέτες αυτών.Στην κατοχή της 52χρονης βρέθηκαν τα κλεμμένα προϊόντα, τα οποία αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των καταστημάτων.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας στη Λίμνη Ιωαννίνων, κατηγορούμενος για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστεία.Συνελήφθη, χθες (19-06-2017) αργά το απόγευμα στη Λίμνη Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Συνοριακής Δράσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, για ψευδή ανώμοτη κατάθεση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.Αναλυτικότερα, ο 31χρονος αλλοδαπός συνελήφθη αρχικά για παράνομη είσοδο στη χώρα καθόσον στερούνταν παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων ενώ όπως διαπιστώθηκε δήλωσε ψευδή στοιχεία ταυτότητας.Στη συνέχεια, από τον έλεγχο των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων, για το αδίκημα της ληστείας.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: