ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ετήσια εκδήλωση «Τσάι Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας»



Μέτρον βίου το καλόν ου το του χρόνου μήκος.μτφρ: η αξία της ζωής μετριέται με την ωραιότητά της και όχι με το μήκος της : ( Πλούταρχος )


…ΘΕΜΑΤΑ …21-06-2017


Ετήσια εκδήλωση «Τσάι Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ηγουμενίτσας»

























Την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στην αυλή του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Ηγουμενίτσας η ετήσια εκδήλωση: «Τσάι στον κήπο του Τμήματος». Οι πολίτες του Νομού Θεσπρωτίας ανταποκρίθηκαν θερμά στην πρόσκληση των εθελοντών να ενισχύσουν με τον δικό τους τρόπο το έργο του Τμήματος ενισχύοντας με ιδιαίτερη δυναμική  το δύσκολο κοινωφελές έργο μας. Οι Εθελοντές πρόσφεραν στον κόσμο τσάι , σπιτικά γλυκίσματα και παγωτά.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους πολίτες και τους Φορείς του Νομού Θεσπρωτίας  για την έμπρακτη στήριξη τους αλλά και τους Εθελοντές Νοσηλευτικής για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης.

ΚΕΣΥΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ:  Διαδικασία υποβολής Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) 
























Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. αρχίζουν από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και λήγουν την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017. Πιο αναλυτικά:  Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. θα απευθυνθούν στο Λύκειό τους από την Τετάρτη 21 Ιουνίου και μετά για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό - θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση). - στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Από τις 21-6-2017 οι υποψήφιοι θα μπορούν να κάνουν μόνο πρόχειρο Μ.Δ. (Προσωρινή Αποθήκευση) και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ αντίστοιχα, θα μπορούν να κάνουν την τελική Οριστικοποίηση του Μ.Δ, ως και την Παρασκευή 14 Ιουλίου.
1.         Δικαιούχοι υποβολής Μ.Δ. ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ
Δικαίωμα να υποβάλουν φέτος μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έχουν οι υποψήφιοι που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση και συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του 2017 των ΓΕΛ ή των ΕΠΑΛ. Η δημιουργία του κωδικού ασφαλείας (password) από αυτούς τους υποψηφίους για υποβολή μηχανογραφικού δελτίου, θα γίνεται στο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που υπέβαλαν Αίτηση-Δήλωση.
Δικαιολογητικά για τον κωδικό ασφαλείας
Οι υποψήφιοι ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ που εξετάστηκαν φέτος, για να δημιουργήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), θα επιδεικνύουν στο Λύκειό τους το δελτίο εξεταζομένου ή την αστυνομική τους ταυτότητα/διαβατήριο. Σε περίπτωση εξουσιοδοτημένου από τον υποψήφιο εκπροσώπου, θα κατατίθεται στο Λύκειο η πρωτότυπη εξουσιοδότηση, θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή.
Αναίρεση Οριστικοποίησης – εκ νέου Οριστικοποίηση.
Με τις διατάξεις της Φ.253/193309/Α5 Υ.Α.(ΦΕΚ 2647Β΄/2015), ο υποψήφιος (ο ίδιος ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος), μέσα στην προθεσμία υποβολής, ακόμα και αν έχει ήδη οριστικοποιήσει το Μ.Δ., μπορεί να προσέλθει στο Λύκειο, στο οποίο απέκτησε το password και να υποβάλει σχετική αίτηση (με πρωτόκολλο του Λυκείου), ζητώντας να αναιρεθεί το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ.
Ο υποψήφιος λοιπόν θα πρέπει να ξαναμπεί στην εφαρμογή εντός των συγκεκριμένων ημερομηνιών, να τροποποιήσει το Μ.Δ. και να το Οριστικοποιήσει εκ νέου (αυτό το τελικό Μ.Δ. θα αποκτήσει αυτόματα νέο αριθμό πρωτοκόλλου), γιατί αλλιώς δεν θα έχει Μ.Δ.
Αγαπητοί υποψήφιοι/ες:
Συμπλήρωσε το Μηχανογραφικό σου με τη βοήθεια του υπευθύνου του ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας,  εξειδικευμένου εκπαιδευτικού ο οποίος μπορεί να σε βοηθήσει και να σε στηρίξει στη συμπλήρωση του εντελώς δωρεάν
ΚΕΣΥΠ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Οδός: Ευροίας 1,Κτήριο ΔΔΕ Θεσπρωτίας,ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ,Τηλέφωνο: 2665024843 και 2665029462.

Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας : ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017
















 








Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν  στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017» αυτήν την εβδομάδα και είναι:-Πέμπτη 22-06-2017 και Παρασκευή 23-06-2017 ο Πολιτιστικός και Κοινωνικός Σύλλογος «Ρένα Κώτσιου» διοργανώνει Μπαζάρ Αγάπης στον Πεζόδρομο Ηγουμενίτσας από τις 08:00π.μ και από τις 20:00μ.μ Έκθεση ζωγραφικής στην Πάροδο Ολύμπου -Παρασκευή 23-06-2017 η σχολή χορού και εκγύμνασης «DANZA» παρουσιάζει την καλοκαιρινή της παράσταση στο Δασάκι Ηγουμενίτσας στις 21:00.Το πλήρες πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ , Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων























Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Ηγουμενίτσα, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.Συνελήφθησαν, προχθές (20-06-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας με τη συνδρομή υπαλλήλων του Κεντρικού Λιμένα Ηγουμενίτσας, δύο ημεδαποί, ένας 61χρονος και μία 47χρονη, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί προστασίας Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς και της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων για την καταπολέμηση παράνομων δραστηριοτήτων που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί προστασίας αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς, προχθές το απόγευμα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι προαναφερόμενοι, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα χάλκινο ρομβοειδές αντικείμενο.Ακολούθως, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 61χρονου στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           χάλκινη κεφαλή που απεικονίζει τον Μέγα Αλέξανδρο,
           (12) χάλκινα νομίσματα διαφόρων διαμέτρων,
           χάλκινο βραχιόλι,
           χάλκινο εξάρτημα πόρπης,
           χάλκινο εξάρτημα,
           χάλκινο κρεμαστό κόσμημα και
           (2) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (74) γραμμαρίων.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα, μέρος των οποίων εμπίπτουν στις διατάξεις της νομοθεσίας για την προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει πολιτιστικής κληρονομιάς έχουν παραδοθεί στις αρμόδιες Εφορείες Αρχαιοτήτων, προκειμένου να γίνει η σχετική πραγματογνωμοσύνη, για τον επακριβή προσδιορισμό και χαρακτηρισμό τους.Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη 57χρονος αλλοδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα
Συνελήφθη, χθες (21-06-2017) το βράδυ στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 57χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο, διότι μετά από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ κατείχε και επέδειξε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου - εξόδου.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Συνελήφθη 31χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών
Συνελήφθη, χθες (20-06-2017) αργά το απόγευμα στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο δράστη, διότι διαπιστώθηκε ότι διευκόλυνε την παράνομη παραμονή στη χώρα ενός 67χρονου ομοεθνή του, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (20-06-2017) το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και ένα σπρέι πιπεριού.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στο Βαθύ Πρέβεζας
Συνελήφθη, χθες (21-06-2017) αργά το βράδυ στο Βαθύ Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 20χρονος ημεδαπός, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα τσιγάρο κάνναβης.







Δεν υπάρχουν σχόλια: