ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα



Ρήμα δ᾽ εργμάτων χρονιώτερον βιοτεύει. μτφρ: Τα λόγια ζουν περισσότερα χρόνια από τις πράξεις.: ( Πίνδαρος )



…ΘΕΜΑΤΑ …19-04-2017


Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα




















Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης για απόπειρα βιασμού .Συνελήφθη, χθες (17-04-2017) το πρωί στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παράνομη είσοδο στη χώρα.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 26χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών και δέκα μηνών καθώς και σε στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για πέντε έτη, για απόπειρα βιασμού.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.


Φόγια μπίτε : ‘’ Καταστράφηκε ολοσχερώς βιομηχανία ζωοτροφών στην Άρτα ‘’ 






















Η φωτιά έχει καταστρέψει ολοσχερώς το εργοστάσιο LAKY που βρίσκεται δίπλα σε αυτό των αλλαντικών της εταιρείας ΒΙΚΗ, της οποίας είναι θυγατρική. Στις φλόγες παραδόθηκε το εργοστάσιο ζωοτροφών LAKY στη Νέα Κερασούντα, στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων Πρέβεζας.Η φωτιά έχει καταστρέψει ολοσχερώς το εργοστάσιο που βρίσκεται δίπλα σε αυτό των αλλαντικών της εταιρείας ΒΙΚΗ, της οποίας είναι θυγατρική, σύμφωνα με το artabest.net.Καταστράφηκαν πρώτες ύλες, ζωοτροφές, μηχανήματα και κτιριακές εγκαταστάσεις, εκτός από κάποια φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία έχουν μεταφερθεί σε απέναντι μάντρα.Τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμη γνωστά.Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9.30 το πρωί και έχει τυλίξει το σύνολο των εγκαταστάσεων μιας από τις μεγαλύτερες μονάδες της Ηπείρου. Οταν ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχαν εργάτες στην μονάδα.
Πηγή : multi-news.gr

Δυστυχώς : ‘’ Συντριβή ελικοπτέρου με 4 νεκρούς. Τριήμερο πένθος στις ένοπλες δυνάμεις ’’
Μεσίστιες θα κυματίζουν οι σημαίες στις μονάδες των ενόπλων δυνάμεων για τους 4 αξιωματικούς που χάθηκαν άδικα εν ώρα καθήκοντος, όταν κατέπεσε στρατιωτικό ελικόπτερο Χιούι. Μία γυναίκα εντοπίστηκε ζωντανή. Συλλυπητήρια από την πολιτική ηγεσία.




























Τριήμερο πένθος κήρυξαν οι ένοπλες δυνάμεις, μετά την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου Χιούι (UH-1H) της Αεροπορίας Στρατού που κατέπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες σε περιοχή του Σαρανταπόρου, με αποτέλεσμα τέσσερις εκ των πέντε επιβαινόντων να ανασυρθούν νεκροί, ενώ μια αξιωματικός ανασύρθηκε τραυματισμένη και νοσηλεύεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης, όπου διεκομίσθη με ελικόπτερο Super Puma.Το πένθος κήρυξε με εντολή του ο ίδιος ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αμέσως επικοινώνησε με με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, με τον Πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας Κώστα Δουζίνα.Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στις οικογένειες των εκλιπόντων στρατιωτικών. Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης όταν ελικόπτερο του ΣΞ τ. UH-1H, με πέντε επιβαίνοντες, το οποίο είχε απογειωθεί από το Στεφανοβίκειο Μαγνησίας και εκτελούσε προγραμματισμένη πτήση από τη Λάρισα (στην οποία είχε σταματήσει προκειμένου να επιβιβαστούν από την 110 Π.Μ. στελέχη της 1ης Στρατιάς) στην Κοζάνη, χάθηκε από τα ραντάρ στην περιοχή του Σαρανταπόρου Ελασσόνας.Αμέσως σήμανε συναγερμός και αναλήφθηκε επιχείρηση έρευνας-διάσωσης, υπό τον συντονισμό του ΕΘΚΕΠΙΧ/ΓΕΕΘΑ με παρουσία της Πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας.Λίγη ώρα αργότερα τα σωστικά συνεργεία που έσπευσαν στην περιοχή διαπίστωσαν πως το ελικόπτερο είχε καταπέσει, ενώ από την επιτόπια έρευνα εντοπίστηκαν τέσσερις (4) σοροί επιβαινόντων, οι οποίες και ταυτοποιήθηκαν ως του Υποστρατήγου Ιωάννη Τζανιδάκη, του Συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου, του Ταγματάρχη (ΑΣ) Δημοσθένη Γούλα και του Υπολοχαγού (ΑΣ) Κωνσταντίνου Χατζή. Οι σοροί των τεσσάρων αξιωματικών μεταφέρονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Επίσης εντοπίστηκε τραυματισμένη εκτός κινδύνου η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα η οποία και διακομίζεται στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης.


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και κατοχής λαθραίου καπνού





















Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (927,3) γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και λαθραίος καπνός, βάρους (1.131) γραμμαρίων.Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2017) το απόγευμα στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Άρτας, τρεις ημεδαποί (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 29, 51 και 33 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών καθώς και παράβασης της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,  στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, όπου βρέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης καθώς και μία σακούλα που περιείχε λαθραίο καπνό, βάρους (973) γραμμαρίων.Στη συνέχεια, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της 33χρονης και του 29χρονου, στην πόλη της Άρτας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           τριάντα έξι συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (925,34) γραμμαρίων, τις οποίες προόριζαν για διακίνηση
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά
Επιπρόσθετα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 51χρονου δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός, βάρους (158) γραμμαρίων.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της 33χρονης, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, για απόπειρα κλοπής από κατάστημα, στην Ελεούσα Ιωαννίνων
Συνελήφθη, σήμερα (19-04-2017) τα ξημερώματα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας, ένας 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής.Ειδικότερα, σήμερα τα ξημερώματα, ο δράστης διέρρηξε κατάστημα στην Ελεούσα Ιωαννίνων, πλην όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.Στην κατοχή του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
λαθρομετανάστες στο Κουρεμάδι είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας
Δυστυχώς έτσι γίνεται με όλους τους ψευτροπρόσφυγες που ανέχεται η ελληνική πολιτεία.
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας που αφορά σε  υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών και υπόθαλψης εγκληματία στο Κουρεμάδι Θεσπρωτίας, διαπιστώθηκε ότι οι λαθρομετανάστες είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας ενώ σε βάρος του ενός εκκρεμούσαν επιπρόσθετα έντεκα καταδικαστικές αποφάσεις και ένταλμα σύλληψης για κλοπές.Σε  συνέχεια του από 16-04-2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας σχετικά με υπόθεση μεταφοράς μη νόμιμων αλλοδαπών και υπόθαλψης εγκληματία στο Κουρεμάδι Θεσπρωτίας και τη σύλληψη έξι δραστών, ανακοινώνεται ότι :Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης διερεύνησης της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι:
           οι συλληφθέντες μη νόμιμοι μετανάστες (υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 40 και 46 ετών) είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας
           από τον περαιτέρω έλεγχο των πραγματικών στοιχείων του 40χρονου συλληφθέντα, προέκυψε ότι βάρος του εκκρεμούσαν  επιπρόσθετα ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ιωαννίνων και έντεκα καταδικαστικές αποφάσεις των Πλημμελειοδικείων Ιωαννίνων, Αγρινίου, Λευκάδας, Πειραιά, Μεσολογγίου και του Εφετείου Ιωαννίνων, συνολικής ποινής φυλάκισης (10) ετών και (1) μηνός, για κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.Το προανακριτικό έργο διενεργεί το Β’ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στα Ιωάννινα, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών




















Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους (236,9) γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας.Συνελήφθησαν, χθες (18-04-2017) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 30 και 29 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα τους δύο δράστες και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (0,6) γραμμαρίων.Στη συνέχεια, στο σπίτι του 30χρονου δράστη, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης-απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (185,5) γραμμαρίων
           ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (50,8) γραμμαρίων
           δύο ζυγαριές ακριβείας
           ένας πλαστικός τρίφτης
           ένα κινητό τηλέφωνο
           το χρηματικό ποσό των (50) ευρώ
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης στα Ιωάννινα
Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής .Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση απόπειρας κλοπής από Ιερό Ναό στα Ιωάννινα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος ενός 31χρονου υπηκόου Αλβανίας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, την 15/16-09-2016, ο 31χρονος αφού διέρρηξε τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Γηροκομείου Ιωαννίνων, αποπειράθηκε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από το παγκάρι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη  φυγόποινου αλλοδαπού στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (18-04-2017) το πρωί στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 42χρονος υπήκοος Ρουμανίας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας.
Συνελήφθη 25χρονη αλλοδαπή, κατηγορούμενη για κλοπή από εμπορικό κατάστημα στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (18-04-2017) το μεσημέρι στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά, μία 25χρονη υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε, η 25χρονη αφαίρεσε διάφορα προϊόντα από εμπορικό κατάστημα, έγινε όμως αντιληπτή και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στην υπεύθυνη του καταστήματος.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά.




 




Δεν υπάρχουν σχόλια: