ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τις Μαίες του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών : Πρόληψη του Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων



Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα. Οι μεγαλοφυείς τα προβλέπουν.: ( Αϊνστάιν )


…ΘΕΜΑΤΑ …21-04-2017


Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τις Μαίες του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών : Πρόληψη του Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων

















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τις Μαίες του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών, μετέχει στο Πανελλήνιο Ερευνητικό Πρόγραμμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης «Grecoself», με θέμα «Πρόληψη του Ιού των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων».Στα πλαίσια αυτού, την Πέμπτη 27/04/2017 (09:00-13:00) και Παρασκευή 28/04/2017 (17:30-20:30) θα πραγματοποιηθεί στη Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Συβότων ενημέρωση, σχετικά με τη Νόσο των Κονδυλωμάτων και διανομή ειδικών test ανίχνευσης του ιού. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες 25-60 ετών της Τοπικής Κοινότητας Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Θα είμαστε όλοι εκεί γιατί η πρόληψη θωρακίζει την υγεία όλων μας!
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

Δήμος Ηγουμενίτσας : Σύσκεψη για θέματα της Τ.Κ. Πέρδικας 






















Με πρωτοβουλία του Δήμου Ηγουμενίτσας και σε συνέχεια αιτήματος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πέρδικα κοινή σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κωνσταντίνος Ιλβανίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Απόστολος Τζώρτζης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Δημήτριος Πάκος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ηλίας Λώλης, ο πρώην Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Αλέξανδρος Ευαγγέλου και ο προϊστάμενος του μηχανολογικού εξοπλισμού του Δήμου κ. Βασίλης Βασιλείου.Στην σύσκεψη έγινε ενημέρωση για επιμέρους θέματα της Κοινότητας  Πέρδικας και καθορίστηκαν συγκεκριμένες δράσεις για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση αυτών.Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχιστούν οι επί μέρους συναντήσεις ώστε άμεσα να γίνει ορατή η βελτίωση της εικόνας της Πέρδικας και η οριστική αντιμετώπιση χρόνιων ζητημάτων.
Γραφείο Δημάρχου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:






















           Δευτέρα (24-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
           Τρίτη (25-04-2017) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (26-04-2017) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη   (27-04-2017)    και    ώρες   από      18.00  έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα
           Παρασκευή   (28-04-2017)    και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή  (30-04-2017)     και    ώρες   από    08.00   έως   15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.

Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, τρία άτομα,  που ενέχονται σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών 





















Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας.Επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών κυκλώματος, που ενέχεται σε διευκόλυνση εισόδου αλλοδαπών στο εσωτερικό της Χώρας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν χθες (20-04-2017) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα και στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας,  συνολικά τρεις διακινητές (δύο ημεδαποί, 60 και 57 ετών και μία 46χρονη υπήκοος Αλβανίας), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας,  για διευκόλυνση εισόδου και παράνομη μεταφορά αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας.Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, η 46χρονη και ο 57χρονος εντοπίστηκαν στην πόλη της Ηγουμενίτσας και συνελήφθησαν καθώς προέκυψε ότι κατά περίπτωση διευκόλυναν, κατευθύνοντας και παρέχοντας κάλυψη, τρεις μη νόμιμους μετανάστες (υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 27, 24 και 22 ετών), προκειμένου να επιβιβαστούν παράνομα σε λεωφορείο, με προορισμό την Λευκάδα και την Κόρινθο.Στο πλαίσιο διαχείρισης της υπόθεσης και της αστυνομικής έρευνας, συνελήφθη λίγο αργότερα στην περιοχή της Σαγιάδας Θεσπρωτίας και ο 60χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε ότι είχε μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, τους τρεις λαθρομετανάστες, από την περιοχή της Σαγιάδας στην πόλη της Ηγουμενίτσας, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο εσωτερικό της χώρας.Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί είχαν καταβάλει το χρηματικό ποσό των (900) ευρώ στα μέλη του κυκλώματος, για τη λαθρομεταφορά.Το προαναφερόμενο αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η δράση τους.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 61χρονου ημεδαπού στα Ιωάννινα























 Σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, υπόθεση κλοπής, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος 61χρονου ημεδαπού και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 43χρονη μαζί με μία συνεργό της που αναζητείται, χθες (20-04-2017) το μεσημέρι στην πόλη των Ιωαννίνων, πλησίασαν 61χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν  χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.




Δεν υπάρχουν σχόλια: