ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS



Γνώμαι πλέον κρατούσιν ή σθένος χερών.μτφρ: οι γνώμες [τα επιχειρήματα] είναι πιο ισχυρές από τη δύναμη των χεριών : ( Αγάθων )
                          

…ΘΕΜΑΤΑ …17-04-2017


ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 

















Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος
Συνελήφθη, σήμερα (17-04-2017) νωρίς το πρωί στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 31χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 31χρονο, διότι κατά τον διαβατηριακό έλεγχο στο σημείο εξόδου, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς διαβατήριο αλβανικών αρχών, το οποίο έφερε πλαστή άδεια διαμονής και πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου.Το παραπάνω διαβατήριο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.
Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Αλβανίας στο Κομπότι Άρτας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, δύο ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη, χθες (15-04-2017) το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 48χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Ειδικότερα, ο 48χρονος κατελήφθη να μεταφέρει με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, έναντι χρηματικής αμοιβής, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 24 και 20 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα. Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα  Διαχείρισης Μετανάστευσης Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστικές αποφάσεις στο Καλπάκι
Συνελήφθη, χθες (16-04-2017) το πρωί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, συνολικής ποινής φυλάκισης έξι μηνών και χρηματικής ποινής (4.500) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μαυροματίου
Συνελήφθη, χθες (15-04-2017) το απόγευμα στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Μαυροματίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς
Συνελήφθη, χθες (15-04-2017) το βράδυ στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 53χρονος υπήκοος Αλβανίας,  σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν  δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης ενός έτους και δύο μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί προστασίας δασών και παραβάσεις του ΚΟΚ.







 




Δεν υπάρχουν σχόλια: