ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

MHNYMA ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς



ΘΕΜΑΤΑ
 
MHNYMA ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
Εύχομαι καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, τους καθηγητές και τους γονείς.  



































Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την κοινωνία μας οι προσπάθειες όλων μας στα ζητήματα που αφορούν στην εκπαίδευση πρέπει να ενταθούν. Χρέος μας είναι με συνεργασία και επιμονή να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το επίπεδο της παρεχόμενης εκπαίδευσης στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.Το σχολείο πρέπει να παραμείνει μαζί με τις οικογένειες οι κύριες εστίες που βάζουν τις βάσεις για την πρόοδο, την δημιουργία και την ελπίδα στη χώρα.
 ΘΩΜΑΣ Γ. ΠΙΤΟΥΛΗΣ : ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

Εγγραφές στη Φιλαρμονική του Δήμου Ηγουμενίτσας 

















Η Φιλαρμονική Δήμου Ηγουμενίτσας συνεχίζοντας την προσπάθεια να φέρει νέους της περιοχής μας κοντά στην Μουσική, ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, ξεκινούν οι εγγραφές.
Στη Φιλαρμονική μπορούν να εγγραφούν παιδιά ηλικίας 8 μέχρι 16 ετών με σκοπό την πλαισίωση της Φιλαρμονικής, την δημιουργία Μουσικών Συνόλων καθώς και την θεωρητική και πρακτική κατάρτιση των νέων στην μουσική.
Τα όργανα που διδάσκονται :
•Κλαρινέτο
•Σαξόφωνο
•Τρομπέτα
•Ευφώνιο
•Τούμπα
•Κόρνο
•Τρομπόνι
•Κρουστά
Πληροφορίες & Εγγραφές:Καθημερινά από τις 16:00 έως και τις 21:00 στον πρώτο όροφο της πρώην Μαθητικής Εστίας. Τηλέφωνο 2665400282
Η Εγγραφή και η φοίτηση είναι δωρεάν !
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ.   :   Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος εξιχνιάσθηκε υπόθεση εξαπάτησης πολιτών και παράνομου στοιχηματισμού, μέσω διαδικτύου
Σχηματίσθηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, σε βάρος δυο ημεδαπών, ηλικίας 19 και 31 ετών.
Ο 19χρονος μέσω «προφίλ» σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης υποσχόταν ψευδώς και έναντι χρηματικής αμοιβής προγνωστικά, σχετικά με την έκβαση πάσης φύσεως ατομικών ή ομαδικών παιχνιδιών, που συμπεριλαμβάνονται στο δελτίο στοιχημάτων του ΟΠΑΠ.Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας εξιχνιάσθηκε υπόθεση εξαπάτησης πολιτών, μέσω υποτιθέμενων διαδικτυακών στοιχηματισμών και σχηματίστηκε ποινική δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών, ηλικίας 19 και 31 ετών.Προηγήθηκε έρευνα της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκε χρήστης γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης, που είχε δημιουργήσει «προφίλ» και είτε διαφήμιζε, είτε προσέγγιζε-προσέλκυε άλλους χρήστες, υποσχόμενος ψευδώς ότι διαθέτει και προσφέρει έναντι χρηματικής αμοιβής, προγνωστικά σχετικά με την έκβαση κυρίως αγώνων ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ισχυριζόταν  ότι διαθέτει πληροφορίες για την έκβαση των αγώνων από ποδοσφαιρικούς «παράγοντες» ή στοιχηματικές εταιρείες.Επισημαίνεται ότι για τη καταβολή της χρηματικής αμοιβής ζητούσε με απατηλό τρόπο από τους ενδιαφερόμενους τους κωδικούς προπληρωμένων καρτών τους και στη συνέχεια τις χρησιμοποιούσε για να πραγματοποιεί διαδικτυακούς στοιχηματισμούς. Για τα παραπάνω ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκε ενδελεχής ψηφιακή αστυνομική έρευνα και σχετική αλληλογραφία με τις αρμόδιες εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης, στοιχηματισμού, προπληρωμένων καρτών και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου.Η έρευνα που επακολούθησε είχε ως αποτέλεσμα τη διακρίβωση των στοιχείων και τον εντοπισμό του γεωγραφικού χώρου της επίμαχης σύνδεσης διαδικτύου. Από έρευνα, που πραγματοποιήθηκε παρουσία δικαστικού λειτουργού σε κατοικία σε περιοχή της Ηπείρου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 19χρονου στις προαναφερόμενες παράνομες πράξεις, ενώ διαπιστώθηκε ότι τις επίμαχες προπληρωμένες κάρτες τις χρησιμοποιούσε σε λογαριασμό διαδικτυακού στοιχηματισμού, με τα στοιχεία της 31χρονης. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φορητός  ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, για την πλήρη και ολοκληρωμένη ψηφιακή διερεύνηση της υπόθεσης.Η δικογραφία τακτικής διαδικασίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο δραστών για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της απάτης, της παράβασης της νομοθεσίας για τα παίγνια και της νομοθεσίας που αφορά τη ρύθμιση θεμάτων ΟΠΑΠ,  υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ παράλληλα εξετάζεται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες ομοειδείς-συναφείς πράξεις.Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες του τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας :
•Τηλεφωνικά: 111 88
•Στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου e-mail στο:  ccu@cybercrimeunit.gov.gr
•Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones) με λειτουργικό σύστημα ios-android: CYBERKID
•Επίσης σχετική ενημέρωση από το δικτυακό τόπο: http://cyberalert.gr/feelsafe/ .
Συνελήφθη 51χρονος ημεδαπός για κλοπή στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, χθες (08-09-2016) το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 51χρονος ημεδαπός,  ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της κλοπής και ηθικής αυτουργίας σε κλοπή.Επίσης, στη δικογραφία περιλαμβάνονται και τρεις ανήλικοι ημεδαποί,  κατηγορούμενοι για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι, οι τρεις ανήλικοι εισήλθαν στο ΚΑΠΗ Πρέβεζας και αφαίρεσαν μία κιθάρα, ύστερα από παρότρυνση του 51χρονου δράστη, ο οποίος τους ανέμενε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Στην κατοχή των δραστών βρέθηκε η κλεμμένη κιθάρα και αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά της.Ο 51χρονος δράστης θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Ανακοινώνεται τα δρομολόγια της Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτία
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (12-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φοινίκι – Δάφνη – Άνω Ξέχωρο – Ριζό (Αράχωβα) – Κοκκινολιθάρι – Νεροχώρι - Κεραμίτσα-  Αχουρία Κεραμίτσας-Μαλούνι- Αχούρια Μαλουνίου.
•Τρίτη (13-09-2016) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
•Τετάρτη (14-09-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
•Πέμπτη  (15-09-2016)   και  ώρες   από     18.00     έως    01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλάτανος -Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
•Παρασκευή   (16-09-2016)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
•Κυριακή  (18-09-2016)   και   ώρες   από  08.00   έως   15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί - Γλυκή.




Δεν υπάρχουν σχόλια: