ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Κλειστή η κεντρική παιδική χαρά Ηγουμενίτσας



ΘΕΜΑΤΑ

Κλειστή η κεντρική παιδική χαρά Ηγουμενίτσας




















Οι εργασίες στην Κεντρική Παιδική Χαρά Ηγουμενίτσας (θέση ταχυδρομείο) βρίσκονται σε εξέλιξη προκειμένου να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στις σχετικές διατάξεις (28492/18.5.2009 ΦΕΚ 931Β και 72934/25.7.2014 ΦΕΚ 2029 Β).Για το λόγο αυτό η παιδική χαρά θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις αρχές του Οκτωβρίου οπότε και εκτιμούμε ότι θα λάβει την απαραίτητη από τον νόμο πιστοποίηση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS
Συνελήφθη 42χρονη υπήκοος Αλβανίας στην Κακαβιά Ιωαννίνων, για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών
Η 42χρονη επέβαινε σε λεωφορείο και στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», βάρους  -54,7- γραμμαρίων 






























Συνελήφθη, χθες (07-09-2016) το μεσημέρι στην Κακαβιά Ιωαννίνων, στο πλαίσιο στοχευμένων επιχειρησιακών δράσεων αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς και υπαλλήλων του Τελωνείου Κακαβιάς, μία 42χρονη υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενη για εισαγωγή στην ελληνική επικράτεια και  μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.Συγκεκριμένα, η αυτόφωρη σύλληψη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο σημείο εισόδου της χώρας, μετά από έλεγχο που έγινε στην 42χρονη αλλοδαπή, η οποία επέβαινε σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Φιέρι - Αθήνα.Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης σε μορφή «βράχου», βάρους -54,7- γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Επίσης, κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ταξιδιωτικό εισιτήριο.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κακαβιάς.
Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας θα διανείμουν αστυνομικοί, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σε γονείς και μαθητές σχολείων σε όλη τη χώρα
Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016, θα διανεμηθούν από ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε δημοτικά σχολεία σε όλη τη χώρα, ενημερωτικά φυλλάδια με συμβουλές οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, τόσο για μαθητές, όσο και για γονείς. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει ως στόχο να ενημερώσει αλλά και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας, ιδίως κατά τις μετακινήσεις τους από και προς τα σχολικά συγκροτήματα.Μέσα από τα συγκεκριμένα φυλλάδια, δίνονται συμβουλές και περιγράφονται με απλό και κατανοητό τρόπο βασικοί κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές πως να κυκλοφορούν στο δρόμο με ασφάλεια. Επιπλέον, περιέχουν χρήσιμες οδηγίες για τους γονείς, έτσι ώστε να παρέχουν τη σωστή κυκλοφοριακή αγωγή στα παιδιά τους, δίνοντας το καλό παράδειγμα.Περισσότερες χρήσιμες συμβουλές είναι αναρτημένες στην ενότητα «Οδηγός του πολίτη» στην ιστοσελίδα μας.Σε κάθε περίπτωση, η Ελληνική Αστυνομία υπενθυμίζει ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.
Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Άρτα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού .Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, τρεις υποθέσεις κλοπών από σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Άρτα που έγιναν τον περασμένο Ιούλιο και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές, σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο 27χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 25-07-2016 στην Άρτα, αφαίρεσε από τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, τα οποία ήταν ανασφάλιστα, συνολικά τρία κινητά τηλέφωνα, χρηματικά ποσά και διάφορα έγγραφα και αντικείμενα.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Σύλληψη αλλοδαπού φυγόποινου στην Κόνιτσα Ιωαννίνων
Συνελήφθη, χθες (07-09-2016) το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα καθώς και καταδικαστική απόφαση του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών , ποινής φυλάκισης δύο μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: