ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



Όλα τα ζώα είναι λυπημένα μετά την ερωτική πράξη, εκτός από τη γυναίκα και τον κόκορα : ( Κλαύδιος Γαληνός )

ΘΕΜΑΤΑ

ΓΙΟΡΤΗ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΑΝΤΑ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ


































Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας




















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 29χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Θεσπρωτίας, υπόθεση διάρρηξης σε εξοχική κατοικία στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 11 έως 14/07/2012 σε εξοχική μονοκατοικία στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 
















Εξιχνίαση κλοπής πορτοφολιού από κατάστημα στην Άρτα
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 22χρονου ημεδαπού .Εξιχνιάστηκε, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κλοπή πορτοφολιού από κατάστημα, που διαπράχθηκε την 22-09-2016 στην Άρτα και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 22χρονου ημεδαπού για κλοπή.Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος δράστης εμπλέκεται σε κλοπή από κατάστημα στην Άρτα, που έγινε το βράδυ της 22-09-2016, απ’ όπου αφαιρέθηκε ένα πορτοφόλι, ιδιοκτησίας της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά της έγγραφα.  Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Θανατηφόρο τροχαίο στην Κορίτιανη Θεσπρωτίας
Χθες (25-09-2016) το πρωί, στο 17ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ηγουμενίτσας - Ιωαννίνων (στο ύψος της Κορίτιανης Θεσπρωτίας), δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 31χρονο ημεδαπό, παρέσυρε 86χρονη πεζή ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 86χρονης και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθησαν άμεσα δύο άτομα για υπόθεση ληστείας, στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων
Οι συντονισμένες και μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο ατόμων, για υπόθεση ληστείας, στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων. Πρόκειται για έναν 36χρονο ημεδαπό και έναν 27χρονο ομογενή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για  το αδίκημα της ληστείας.Ειδικότερα, σήμερα (26-09-2016) μετά τα μεσάνυκτα, οι προαναφερόμενοι δράστες μετέβησαν με δίκυκλο μοτοποδήλατο στους Δραμεσιούς Ιωαννίνων και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, διέρρηξαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ιδιοκτησίας 60χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό σε κέρματα, οινοπνευματώδη ποτά και πακέτα τσιγάρων. Έγιναν όμως αντιληπτοί από τον παθόντα και τότε ο ένας εκ των δραστών τον απώθησε με τη χρήση σωματικής βίας, προκειμένου να διατηρήσουν τα κλοπιμαία και να διαφύγουν. Εκδόθηκαν άμεσα αστυνομικές αναζητήσεις,  στο πλαίσιο των οποίων εντοπίστηκαν οι δύο δράστες σε διαφορετικά σημεία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Ιωαννίνων και συνελήφθησαν. Το δίκυκλο μοτοποδήλατο κατασχέθηκε καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.Σημειώνεται ότι, οι δράστες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές και τους έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και κλοπές.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη δύο αλλοδαπών διακινητών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθησαν, χθες (25-09-2016) το βράδυ στο Κουρεμάδι Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, δύο 33χρονοι υπήκοοι Αλβανίας (άνδρας – γυναίκα), οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έναν ομοεθνή τους, μη νόμιμο μετανάστη.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπίστωσαν ότι οι δύο δράστες μετέφεραν παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής,  έναν 17χρονο ομοεθνή τους, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Β΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.


Δεν υπάρχουν σχόλια: