ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 17η έτους 2016 ‘’



Είσαι σε κακό δρόμο. Προφανώς έχεις αποκτήσει ψυχή ! ( Γιεβγένι Ζαμυάτιν )

ΘΕΜΑΤΑ

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 17η έτους 2016 ‘’



















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 28η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 19: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.Έγκριση Αναμόρφωσης  προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
2.Ορισμός δημοτικών υπάλληλων που θα αποτελέσουν μέλη (Τακτικό και Αναπληρωματικό) των Επιτροπών παρακολούθησης και Παραλαβής Προμηθειών/Εργασιών, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016  ( ΄Αρθρο221 παρ.11β και παρ. 11δ).
- Εισηγητής: Δήμαρχος κ.  Παππάς Σπυρίδων
3.Έγκριση Προϋπολογισμού ΝΕ.Κ.ΔΗ.Φ .
 - Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
4.Έγκριση εξόδων παράστασης του Προέδρου και των μελών της ΝΕ.Κ.Ε.ΔΗ.Φ
- Εισηγητής:- Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την νέα σχολική χρονιά





















Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή παιδιών πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη νέα σχολική χρονιά, την οποία συνδιοργάνωσαν η Σχολική Επιτροπή Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της  Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίαςμε την υποστήριξη του Δήμου Ηγουμενίτσας.Τα παιδιά έπαιξαν παιχνίδια, δοκίμασαν αθλήματα, έκαναν κατασκευές και ζωγραφιές, γεύτηκαν σπιτικές λιχουδιές και χόρεψαν Zumba. Εκ μέρους των διοργανωτών, ευχαριστούμε για την εθελοντική αλλά και πολύτιμη συμβολή τους τονΑ.Σ.ΠΕ «ΕΡΜΗΣ», τον Γ.Σ. «ΠΡΩΤΕΑΣ», τον Δημοτικό Ναυταθλητικό Όμιλο Ηγουμενίτσας, τον Ο.Α. Θεσπρωτίας «ΤΙΤΑΝΗ», τα ΚΔΑΠ ΑΡΙΩΝ και ΔΙΑΥΛΟΣ Δήμου Ηγουμενίτσας, τον Πολιτιστικό και Κοινωνικό Σύλλογο Ηγουμενίτσας «Ρένα Κώτσιου», τον Φορέα Διαχείρισης Στενών και Εκβολών ποταμών Αχέροντα και Καλαμά, τις Μανούλες Ηγουμενίτσας, τους Εθελοντές Εκπαιδευτικούς της Διεύθυνσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας και τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του 2ου, 3ου, 4ου και 5ου Δημοτικών Σχολείων Ηγουμενίτσας και του Δημοτικού Σχολείου Γραικοχωρίου για την προσφορά των εδεσμάτων.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ -  NEWS
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, στα Γιάννενα και στην Αρτα
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας



















Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας επισκέφθηκε την 23-09-2016 ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγο Εμμανουήλ Καραμαλάκη.Τον κ. Αρχηγό υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, Αστυνομικός Διευθυντής Πάρις Νίκου. Στη συνάντηση που επακολούθησε παρουσία και άλλων Αξιωματικών και προσωπικού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ο κ. Αρχηγός ενημερώθηκε εκτενώς σε θέματα επαγγελματικού και ευρύτερου αστυνομικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τις τοπικές αστυνομικές Υπηρεσίες και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις. Ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο και με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Άρτας, στο πλαίσιο της οποίας αντήλλαξαν απόψεις και προτάσεις για διάφορα υπηρεσιακά θέματα.
Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων





















Τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, μετά την επίσκεψή του στη Διεύθυνση Αστυνομίας Άρτας.Τον κ. Αρχηγό, που συνόδευαν ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Σκούμας, υποδέχτηκε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος.Ακολούθησε συνάντηση με Αξιωματικούς και προσωπικό της Διεύθυνσης, όπου ενημερώθηκε εκτενώς σχετικά με θέματα αστυνομικής φύσεως, που αφορούν στις Υπηρεσίες του νομού Ιωαννίνων και έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες και κατευθύνσεις.Στη συνέχεια ο κ. Αρχηγός συναντήθηκε με τον Αντιπρόεδρο διοικητικών θεμάτων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.), κ. Γεώργιο Παπατσίμπα, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων, κ. Κωνσταντίνο Κίτσιο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου, κ. Θεόδωρο Κολιοπάνο, καθώς και με μέλη των Ενώσεων αυτών. Στο πλαίσιο των συναντήσεων αυτών υπήρξε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων για διάφορα υπηρεσιακά θέματα.
Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός στην Ηγουμενίτσα, κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες (23-09-2016) το πρωί στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 57χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 57χρονο διότι κατελήφθη να κατέχει παράνομα ένα πιστόλι κρότου.Το παραπάνω όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άρτα
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου ημεδαπού .Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής από σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Άρτα και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 27χρονου ημεδαπού. Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα και αξιοποίηση των στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, ο 27χρονος, μεσημβρινές ώρες της 09-09-2016 στην Άρτα, διέρρηξε σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 52χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα τσαντάκι, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη του οχήματος.Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα διαβιβαστεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου
Χθες (23-09-2016) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονου ημεδαπού, για απάτη μέσω διαδικτύου. Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, 36χρονος ημεδαπός, εντόπισε  αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση ρυμουλκούμενου τροχόσπιτου και κατέθεσε χρηματικό ποσό σε τραπεζικό λογαριασμό του δράστη, χωρίς να πραγματοποιηθεί η συμφωνηθείσα αγοραπωλησία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: