ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήμος Ηγουμενίτσας : Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς



ΘΕΜΑΤΑ

Δήμος Ηγουμενίτσας : Ανακατασκευή Παιδικής Χαράς




















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, μετά την επιτυχημένη διενέργεια του τρίτου ανοικτού διαγωνισμού, προχώρησε στην υπογραφή  σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία για την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού στην κεντρική παιδική χαρά Ηγουμενίτσας με συνολική δαπάνη 150.000,00€ (120.000,00€ από το Πράσινο Ταμείο και 30.000,00€ από πόρους του Δήμου Ηγουμενίτσας). Έτσι από την Τρίτη 23 Αυγούστου 2016 έως και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016 η κεντρική παιδική χαρά της Ηγουμενίτσα, δίπλα στο ταχυδρομείο θα παραμείνει κλειστή λόγω εργασιών.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ , διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης


















Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο της προκήρυξης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, που αφορά:
         ΤΟ ΜΕΤΡΟΥ 19 «ΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LEADER» ΤΟΥ ΠΑΑ 2014-2020 και
         ΤΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 4 «ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ» ΤΟΥ ΕΠΑλΘ 2014-2020.
Η Αναπτυξιακή Ηπείρου Α.Ε. – Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με διακριτικό τίτλο «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ», ως υποψήφια Ομάδα Τοπικής Δράσης (ΟΤΔ), διοργανώνει σειρά ενεργειών διαβούλευσης στο πλαίσιο κατάρτισης του Στρατηγικού Σχεδιασμού και των Δράσεων του τοπικού προγράμματος CLLD / LEADER, στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
Για τον ολοκληρωμένο και επιτυχή σχεδιασμό του νέου προγράμματος, είναι απαραίτητη η ενεργός συμμετοχή όλων σας. Στο πλαίσιο αυτό, οι κοινωνικοί εταίροι και οι φορείς της περιοχής, αλλά και ο τοπικός πληθυσμός έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προτάσεις, απόψεις και ιδέες, τόσο για τον καθορισμό του σχεδιασμού και των δράσεων του τοπικού προγράμματος, όσο και μία καταρχήν εκδήλωση του επενδυτικού ενδιαφέροντός τους. Άλλωστε: «Μαζί Σχεδιάζουμε το Νέο Leader»
Για την «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ»,Ντέτσικας Κωνσταντίνος-Πρόεδρος ΔΣ

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Συνελήφθη 53χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων
Συνελήφθη, χθες (21-08-2016) το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 53χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για  πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων.Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τον αστυνομικό έλεγχο, ο 53χρονος κατείχε πλαστό δελτίο ταυτότητας ιταλικών αρχών και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, τα οποία και κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός φυγόποινος στο Δελβινάκι Ιωαννίνων
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών .Συνελήφθη, χθες (22-08-2016) το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 40χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Πειραιά, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση
Συνελήφθη, σήμερα (23-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος ημεδαπός, για παραβίαση δικαστικής απόφασης και ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 40χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου καθώς και τους όρους λειτουργίας της κατεχόμενης άδειας μουσικής.
Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν 30χρονο λαθρομετανάστη
Συνελήφθη, σήμερα (23-08-2016) νωρίς το πρωί στην Κόνιτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν 30χρονο ομοεθνή του, μη νόμιμο αλλοδαπό. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 36χρονος, όπου κατά τον έλεγχο  διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 30χρονο ομοεθνή του, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: