ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ



ΘΕΜΑΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ AΓΙΟΥ KOΣΜΑ ΡΑΓΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ




















 Ἀνακοινώνεται ὅτι τό διήμερο 23 καί 24 Αὐγούστου 2016, θά ἑορταστεῖ ἡ μνήμη τοῦ ἱερομάρτυρα καί ἰσαπόστολου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ στόν περικαλλῆ ὁμώνυμο ‘Iερό Nαό Ραγίου Θεσπρωτίας, μέ τό ἀκόλουθο πρόγραμμα:*Τήν Τρίτη 23 Αὐγούστου 2016, παραμονή τῆς ἑορτῆς, καί ὥρα 19.00 μ.μ, θά τελεσθεῖ Μεγάλος  Ἑσπερινός καί λιτάνευση τῆς εἰκόνας τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ γύρω ἀπό τον Ἱερό Ναό.*Τήν Τετάρτη 24 Αὐγούστου 2016, ἀνήμερα τῆς ἑορτῆς, καί ὥρα 7:30π.μ., θά τελεσθεῖ  Ὄρθρος καί Θεία Λειτουργία μετά ἀρτοκλασίας.Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς, φλογερός κήρυκας τοῦ Εὐαγγελίου, μᾶς διδάσκει, μέ τίς ἅγιες διδαχές, τίς ὁποῖες μᾶς ἄφησε ὡς παρακαταθήκη, νά εἴμαστε ζωντανοί χριστιανοί καί νά στολίζουμε μέ ἀρετές τήν ψυχή μας, πού είναι ὅτι πολυτιμότερο ἔχουμε.
ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Εγινε της….???? …το κάγκελο – το κάνανε … « Αμέρικαν Μπαρ »





























ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας,  για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε 26χρονο ημεδαπό .Συνελήφθη, την 21-08-2016 το πρωί στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος 26χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 21-08-2016 μετά τα μεσάνυκτα στους Φιλιάτες, εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, ο 42χρονος επιτέθηκε στον 26χρονο, προκαλώντας του σωματικές βλάβες στο κεφάλι.Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου και νοσηλεύεται.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS 
















Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol FYROM, για βιασμό
Συνελήφθη, χθες (20.08.2016) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βοσνίας Ερζεγοβίνης, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Interpol FYROM, σύμφωνα με την οποία διώκεται σε τρία έτη φυλάκισης, για βιασμό από κοινού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Συνελήφθη 18χρονη ημεδαπή, η οποία ενέχεται σε έξι υποθέσεις διαρρήξεων – κλοπών από σταθμευμένα οχήματα στα Ιωάννινα 
Συνελήφθη, χθες (20-08-2016) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μία 18χρονη  ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες  περιπτώσεις κλοπών.Ειδικότερα, χθες μετά τα μεσάνυκτα, μετά από σχετική καταγγελία για διάρρηξη Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου στα Ιωάννινα, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό, ένα εικόνισμα και τρεις συσκευές αποθήκευσης usb, άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, οι οποίοι εντόπισαν την 18χρονη και την συνέλαβαν, καθόσον στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παραπάνω κλοπιμαία.Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 18χρονη προέβαινε στη διάρρηξη οχημάτων που βρίσκονταν σταθμευμένα σε υπαίθριους χώρους στάθμευσης και αφού έσπαζε το τζάμι, αφαιρούσε διάφορα αντικείμενα.Από την μέχρι στιγμής έρευνα διαπιστώθηκε ότι εμπλέκεται  σε πέντε ακόμα υποθέσεις διαρρήξεων- κλοπών που έγιναν στα Ιωάννινα, χρησιμοποιώντας πάντα την ίδια μέθοδο και συγκεκριμένα:
           κατά το χρονικό διάστημα από 08 έως 09-08-2016, διέρρηξε δύο Δ.Χ. Λεωφορεία καθώς και ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, από το οποίο αφαίρεσε ένα τσαντάκι με διάφορα έγγραφα
           κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 20-08-2016, διέρρηξε Δ.Χ. Φορτηγό, απ’ όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό
           πρώτες πρωινές ώρες της 20-08-2016, διέρρηξε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.
Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο καθώς και χρηματικό ποσό, η προέλευση των οποίων εξετάζεται.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη από (31) δενδρύλλια, σε αγροτεμάχιο  στην Αγία Παρασκευή Άρτας  



















Για την υπόθεση συνελήφθη 59χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής.Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων,  συνολικά (32) δενδρύλλια κάνναβης, (2357,64) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα αεροβόλο όπλο με δύο γεμιστήρες, μία σιδερογροθιά και μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (taser).Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας και διακίνησης κάνναβης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε αγροτεμάχιο στην Αγία Παρασκευή Άρτας, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από (31) δενδρύλλια. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη χθες (20.8.2016) το βράδυ στην Αγία Παρασκευή Άρτας, ένας 59χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της καλλιέργειας κάνναβης, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και παράνομης οπλοκατοχής. Ειδικότερα, κατά την επιχείρηση, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε εγκαταλελειμμένο αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του 59χρονου, αυτοσχέδιο τούνελ, περιβαλλόμενο από καλάμια και πυκνή βλάστηση από αγριόχορτα, το οποίο οδηγούσε σε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, η οποία αποτελούνταν από -31- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,55 έως 3,7 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.Επίσης, στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους (334) γραμμαρίων καθώς και εργαλεία και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια των φυτών κάνναβης. Ακολούθως, σε έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν τα παρακάτω:
           ένα δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 1,73 μέτρων
           (22) νάιλον συσκευασίες, με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (2023,64) γραμμαρίων
           ένα βάζο με σπόρους κάνναβης, βάρους (49,94) γραμμαρίων
           ένα βαλιτσάκι που περιείχε ένα αεροβόλο όπλο, δύο γεμιστήρες, μία αμπούλα αέρος και μία συσκευασία με μεταλλικές βολίδες
           μία σιδερογροθιά
           μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (taser)
           ένα μαχαίρι, τύπου στιλέτο
           μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
           ένα κινητό τηλέφωνο
Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
Συνελήφθη 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διωκόμενος με εντάλματα σύλληψης και διάταξη, για ληστεία, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και παράνομη οπλοφορία - οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες (20-8-2016) το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Θεσπρωτίας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε ότι  σε βάρος του εκκρεμούν:
           ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία - οπλοκατοχή.
           ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ’ εξακολούθηση και
           διάταξη του Προέδρου Εφετών Ιωαννίνων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 31χρονος ημεδαπός Ρομά .Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 31χρονου ημεδαπού Ρομά, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή που έγινε την 11-02-2016 από σπίτι στη Βουνοπλαγιά Ιωαννίνων, απ’ όπου αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό και κοσμήματα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη 52χρονου ημεδαπού για κλοπή τροχοφόρου
Συνελήφθη, ΤΗΝ 20-08-2016 το απόγευμα στη Συκούλα Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο 52χρονος το πρωί της (19-08-2016) αφαίρεσε από την Φιλιππιάδα ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του  και κατασχέθηκε.
Συνελήφθη 57χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση         
Συνελήφθη, την 21-08-2016 μετά τα μεσάνυκτα στο Μύτικα Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 57χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 57χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί ζωντανή μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.
Συνελήφθη 47χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για υγειονομικές παραβάσεις     
Συνελήφθη, σήμερα (21-08-2016) μετά τα μεσάνυκτα στο Κανάλι Πρέβεζας, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 47χρονος ημεδαπός, για υγειονομικές παραβάσεις. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κατελήφθη ο 47χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί ζωντανή μουσική σε υπαίθριο χώρο του καταστήματος, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου καθώς και να στερείται αδείας μουσικών οργάνων.
Συνελήφθη 32χρονος αλλοδαπός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για καταδικαστική απόφαση και παραβίαση όρων διαμονής
Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Συνελήφθη, την 21-08-2016 το απόγευμα στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, για καταδικαστική απόφαση και παραβίαση όρων διαμονής. Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε από τον αστυνομικό έλεγχο, σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, σύμφωνα με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης δέκα ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.Επίσης, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε επιπρόσθετα μέτρο απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 55χρονος ημεδαπός για υπόθεση περιβαλλοντικής ρύπανσης
Συνελήφθη, χθες (21.08.2016) το βράδυ στο Βράχο Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, ένας 55χρονος ημεδαπός, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασία του περιβάλλοντος.Ειδικότερα, διαπιστώθηκε υπερχείλιση λυμάτων του βόθρου του ξενοδοχείου, με αποτέλεσμα  την πρόκληση   περιβαλλοντικής ρύπανσης.




Δεν υπάρχουν σχόλια: