ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η



Ο πολιτισμός μιας χώρας φαίνεται από το επίπεδο διαβίωσης των φυλακισμένων της.: ( Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Επαγγελματικό Λύκειο Φιλιατών - Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Τηλ./ Fax : 26640 22257



























Σας γνωρίζουμε ότι στο σχολείο μας για το σχολικό έτος 2016-2017 θα λειτουργήσουν οι παρακάτω τομείς ειδικοτήτων:
         Πληροφορικής
         Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού
         Γεωπονίας, Τεχνολογίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος
         Υγείας – Πρόνοιας – Ευεξίας με ειδικότητες:
o          Βοηθός Νοσηλευτή
o          Βοηθός Ιατρικών –Βιολογικών Εργαστηρίων
o          Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
o          Αισθητικής Τέχνης
o          Κομμωτικής Τέχνης
Στην Β’ Τάξη δύναται να εγγράφονται:
         μαθητές που έχουν προαχθεί από την Α’ Τάξη του Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου
         κάτοχοι απολυτηρίου Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου ή ισοτίμων με τα απολυτήρια αυτά τίτλων σπουδών
         απόφοιτοι Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων (Τ.Ε.Ε.) για απόκτηση απολυτηρίου και πτυχίου.
Οι εγγραφές θα γίνονται έως 30-06-2016. Κατ’ εξαίρεση μπορεί να γίνει εγγραφή το μήνα Σεπτέμβριο και μέχρι την έναρξη των μαθημάτων.Στους μαθητές που φοιτούν στο σχολείο δίνεται η δυνατότητα να διαμένουν και να σιτίζονται στη μαθητική εστία του Δήμου Φιλιατών.

Π.ΑΚ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας

















Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2016: Θέατρο Σκιών.Το Π.ΑΚ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας προσκαλεί στο φετινό πολιτιστικό ταξίδι του στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016».Το ταξίδι μας ξεκινά με το Θέατρο Σκιών «ΚΙΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ» και την παράσταση «ο Καραγκιόζης και οι δεινόσαυροι» την Δευτέρα 20-06-2016 και ώρα 21:00 στο Δασάκι Ηγουμενίτσας. Τιμή Εισόδου 5€.
Καλό καλοκαίρι και καλό ταξίδι.
Ο Πρόεδρος του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Γεράσιμος Φουσέκης

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ – NEWS















 
Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Θεσπρωτίας, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
           Τρίτη (21-06-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Φανερωμένη – Γηρομέρι – Μαυρονέρι – Κάτω Ξέχωρο – Κερασοχώρι – Παλαμπάς – Άγιος Νικόλαος – Άγιοι Πάντες – Κρυονέρι - Αμπελώνας.
           Τετάρτη (22-06-2016) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:– Τσαμαντάς – Βαβούρι – Λιάς – Λίστα – Κουρεμάδι – Κεφαλοχώρι – Μηλέα – Γαρδίκι Φιλιατών - Αναβρυτός.
           Πέμπτη  (23-06-2016)   και  ώρες   από     18.00     έως    01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Γεροπλατάνος - Πηγαδούλια – Άγιος Αρσένιος – Σμπόκια – Κυπάρισσος – Παλαιοχώρι – Δονάτος – Γολά – Ροδοστίβα.
           Παρασκευή   (24-06-2016)   και  ώρες    από  08.00  έως  15.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ Αετός – Άνω Παλαιοκκλήσι – Κάτω Παλαιοκκλήσι – Κοκκινιά (Τσατσουλέϊκα) – Χλωμός - Αχλαδιά.
           Κυριακή  (26-06-2016)   και   ώρες   από   18.00   έως   01.00
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Σαμονίβα – Τσαγκάρι – Φροσύνη – Αυλότοπος – Κουκλιοί – Γλυκή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 16-06-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο κάνναβης και μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη 46χρονος Αλβανός στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για παράνομη μεταφορά τριών ομοεθνών του
Συνελήφθη, χθες (16-06-2016) το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά τριών ομοεθνών του. Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 46χρονου,  διαπιστώθηκε ότι αυτός μετέφερε τρεις ομοεθνείς του (δύο άνδρες, 43 και 47 ετών και μία 44χρονη γυναίκα), οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.Το αυτοκίνητο του διακινητή κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Εξιχνιάστηκαν δύο υποθέσεις κλοπής δίκυκλων μοτοποδηλάτων στην Άρτα
Συνελήφθη ως δράστης 21χρονος υπήκοος Αλβανίας.Εξιχνιάστηκαν, από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, δύο υποθέσεις κλοπής δίκυκλων  μοτοποδηλάτων στην Άρτα και συνελήφθη ως δράστης χθες (16-06-2016) το βράδυ στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας, ένας 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κλοπές  τροχοφόρων και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής δίκυκλου μοτοποδηλάτου από το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας,  εντοπίστηκε χθες το βράδυ στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας ο 21χρονος υπήκοος Αλβανίας και συνελήφθη διότι από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι:
           Την 16-06-2016 μετά τα μεσάνυχτα, είχε αφαιρέσει ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο από την περιοχή της Άρτας, το οποίο εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας.
           Προ δεκαημέρου, είχε αφαιρέσει από την περιοχή της Γέφυρας Άρτας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο κατελήφθη να το οδηγεί ενώ είχε προβεί σε απόξεση του αριθμού κινητήρα και του αριθμού πλαισίου.
Τα κλεμμένα δίκυκλα μοτοποδήλατα κατασχέθηκαν, προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, για την εξακρίβωση τυχόν συμμετοχής του δράστη και σε άλλα αδικήματα.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ηρωίνης στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 15-06-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (4,4) γραμμαρίων.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού φυγόποινου στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας
Συνελήφθη, την 15-06-2016 το μεσημέρι στο 8ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για εκούσια απαγωγή.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κάνναβης στην Άρτα
Συνελήφθητην 15-06-2016 αργά το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Άρτας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: