ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Φιλιατών



Γνώμαι πλέον κρατούσιν ή σθένος χερών.μτφρ: οι γνώμες [τα επιχειρήματα] είναι πιο ισχυρές από τη δύναμη των χεριών : ( Αγάθων )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Γιορτάζοντας την Ευρωπαϊκή Ημέρα της Μουσικής με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Φιλιατών























Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλιατών, συμμετέχει στον εορτασμό της Γιορτής της Μουσικής με το ποικίλο μουσικό πρόγραμμα της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Φιλιατών. Η συναυλία θα δοθεί στον εξώστη του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και ώρα 8:00 μ.μ. Μουσική διεύθυνση: Κωνσταντίνος Δελλής-Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη .Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, η μόνιμη έκθεση του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηγουμενίτσας θα είναι ανοιχτή για το κοινό (6:00 μ.μ.-8:00 μ.μ.).
O Προϊστάμενος της Εφορείας, Ιωάννης Χουλιαράς, Aρχαιολόγος
                     
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS

Προσθήκη λεζάντας















Συνελήφθη 40χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, για κατοχή κοκαΐνης
Συνελήφθη, σήμερα (15-06-2016) το πρωί στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 40χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή κοκαΐνης.Ειδικότερα, ο 40χρονος συνελήφθη διότι μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους (4,7) γραμμαρίων.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά μίας παράνομης αλλοδαπής
Συνελήφθησαν, χθες (15-06-2016) το βράδυ, στη διασταύρωση Καλπακίου Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 49 και 36 ετών, οι οποίοι μετέφεραν μία παράνομη αλλοδαπή.Ειδικότερα, η σύλληψη των διακινητών πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ως οδηγός και συνοδηγός και διαπίστωσαν ότι μετέφεραν προς το εσωτερικό της χώρας, μία 21χρονη ομοεθνή τους, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.  Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 49χρονου, κατασχέθηκε. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα  Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στο Μάζι Κόνιτσας Ιωαννίνων
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 28χρονος υπήκοος Αλβανίας .Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση διάρρηξης σε σπίτι στο Μάζι Κόνιτσας Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 28χρονου υπηκόου Αλβανίας, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε την 16/17-06-2013 σε σπίτι στο Μάζι Κόνιτσας.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις διαρρήξεων - κλοπών από σπίτια στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 18χρονος υπήκοος Αλβανίας.Η ανάλυση του τρόπου δράσης, η αξιοποίηση στοιχείων και η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιππιάδας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, οδήγησαν στην εξιχνίαση δύο περιπτώσεων διαρρήξεων -  κλοπών από σπίτια στη Φιλιππιάδα Πρέβεζας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 18χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης των κλοπών.Από τη διερεύνηση των υποθέσεων  προέκυψε ότι ο 18χρονος εμπλέκεται σε δύο διαρρήξεις - κλοπές σε σπίτια που έγιναν την 19/20-04-2014 στη Φιλιππιάδα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν κοσμήματα, δύο φορητοί υπολογιστές, δύο φωτογραφικές μηχανές, κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιππιάδας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση μαστροπείας στα Ιωάννινα
Συνελήφθη 46χρονη υπήκοος Μολδαβίας, υπεύθυνη καταστήματος (καφετέριας), η οποία από κοινού με τον ομοεθνή ιδιοκτήτη του καταστήματος, εξωθούσαν στην πορνεία δύο αλλοδαπές, έναντι χρηματικής αμοιβής .Συνελήφθη, σήμερα (16-06-2016) μετά τα μεσάνυχτα στην πόλη των Ιωαννίνων, έπειτα από αιφνιδιαστικό έλεγχο των αστυνομικών της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), μία 46χρονη υπήκοος Μολδαβίας, υπεύθυνη του καταστήματος,  κατηγορούμενη για τα αδικήματα της μαστροπείας και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί Όπλων.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει και έναν υπήκοο Μολδαβίας, ιδιοκτήτη του καταστήματος, κατηγορούμενο για μαστροπεία και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Όπλων, ο οποίος αναζητείται καθώς  και δύο αλλοδαπές, μία 46χρονη υπήκοο Ρουμανίας και μία 41χρονη υπήκοος Ουκρανίας, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Εκδιδομένων Προσώπων.Ειδικότερα, σήμερα (16-06-2016) μετά τα μεσάνυχτα, μετά από αξιολόγηση στοιχείων και πληροφοριών, πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης Ιωαννίνων, στο κατάστημα των κατηγορούμενων, κατά τον οποίο εντοπίστηκε ειδικά διαμορφωμένος χώρος, που χρησιμοποιούνταν ως σημείο ερωτικών συνευρέσεων εκδιδόμενων γυναικών. Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, εξακριβώθηκε ότι η 46χρονη από κοινού με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος,  εξωθούσαν στην πορνεία με θαμώνες δύο αλλοδαπές, εργαζόμενες στο κατάστημα, έναντι προκαθορισμένης αμοιβής. Κατά τις έρευνες στους χώρους του καταστήματος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
           το χρηματικό ποσό των (3.710) ευρώ
           μία κάμερα με πομποδέκτη
           δύο ξύλινα γκλοπ
           (222) μάρκες
           χειρόγραφες σημειώσεις
           χρυσαφικά
Το προανακριτικό ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: