ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Υποδοχή αιτημάτων γα Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης Περιφέρειας Ηπείρου στην Π.Ε. Θεσπρωτίας



Ποιος θα μας φυλάξει από τους φύλακες;  :  ( Γιουβενάλης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Υποδοχή αιτημάτων γα Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης  Περιφέρειας Ηπείρου  στην Π.Ε. Θεσπρωτίας




















Το Γραφείο του Συμπαραστάτη του Πολίτη της Περιφέρειας Ηπείρου, ενημερώνει τους πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής Θεσπρωτίας, ότι μπορούν για αιτήματά τους να απευθύνονται στο Γραφείο του Συμπαραστάτη στην Π.Ε. Θεσπρωτίας (Διοικητήριο- Παν. Τσαλδάρη 18- Ηγουμενίτσα). Υπεύθυνη κα Βενετία Κώτσια. Κεντρική Γραμματεία αριθμ. γραφείου 23.

Θανατηφόρο τροχαίο στην Άρτα
















Την 15-05-2016 και ώρα 18:17΄, στην Επαρχιακή Οδό Βλαχέρνας – Γραμμενίτσας Άρτας,  δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 50χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κτίσμα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Την ένταξη της παραλιακής ζώνης Ηπείρου στο νέο Αναπτυξιακό Νόμο  ζητά ο Περιφερειάρχης κ. Αλεξ. Καχριμάνης
















Σε  καίρια παρέμβαση προκειμένου να υπάρξουν βελτιώσεις  στον υπό διαβούλευση νέο Αναπτυξιακό Νόμο, προέβη ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, τόσο με έγγραφό του προς το Υπουργείο Οικονομίας, όσο και με εισήγησή του - που έγινε αποδεκτή - στη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης στο Δ.Σ. της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος."Ο υπό διαβούλευση Αναπτυξιακός Νόμος, είναι εσφαλμένος και ανεπαρκέστατος και θα είναι μεγάλο λάθος να "κόψουν τα φτερά" στον κόσμο", ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης.Η κυριότερη ένσταση της Περιφέρειας, αφορά την μη ένταξή της παραλιακής ζώνης της Ηπείρου στις "Ειδικές κατηγορίες ενισχύσεων".  Όπως υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, η ένταξή της πρέπει να  γίνει  "δεδομένου ότι η Περιφέρεια μας είναι από τις φτωχότερες περιφέρειες της Ευρώπης ως αναφορά το ΑΕΠ, με την ανεργία να καταγράφει ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά, ενώ διαπιστώνεται αύξηση της μεταναστευτικής ροής νέων προς χώρες του εξωτερικού"."Ήδη η Περιφέρεια Ηπείρου- προσθέτει- προκειμένου να ενισχύσει τις υποδομές στο παραλιακό μέτωπο, έχει  εντάξει στο Επιχειρησιακό της πρόγραμμα έργα κατασκευής αποχετεύσεων και βιολογικών καθαρισμών. Ο χαρακτηρισμός της παραλιακής ζώνης ως "ειδική περιοχή" θα δώσει επιπρόσθετα κίνητρα στους κατοίκους της, αλλά και σε άλλους ώστε να επενδύσουν στην περιοχή. Η ένταξη   της παραλιακής Ηπείρου  στις "Ειδικές κατηγορίες ενισχύσεων", συνιστά, πέραν των ανωτέρω  και αποκατάσταση του περί δικαίου αισθήματος, καθώς ήδη έχει προηγηθεί ανάλογη προσθήκη και για άλλες περιοχές που είναι κορεσμένες από τουριστικές μονάδες".Ο Περιφερειάρχης, καταθέτει επίσης δύο ακόμη προτάσεις προς διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και της Ηπείρου. Η πρώτη αφορά την αύξηση του ποσοστού για κτιριακές εγκαταστάσεις, στο 70% του συνόλου  των επιλέξιμων δαπανών του επενδυτικού σχεδίου. Η δεύτερη αφορά την επανεξέταση των προβλέψεων, όσον αφορά την ρύθμιση και κατάταξη παλαιών και νέων επιχειρήσεων, ώστε να μη προκαλούνται κωλύματα και προβλήματα στην υλοποίηση σχετικών επενδυτικών σχεδίων και προτάσεων, κυρίως από παλαιές υγιείς επιχειρήσεις, που έχουν την σχετική δυνατότητα επέκτασης, αύξησης της δυναμικότητας κ.λπ. .

Δήλωση του Δήμαρχου Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλου για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων





















Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση για την έναρξη των Πανελλαδικών εξετάσεων: Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι σε όλους εσάς τους υποψηφίους να ολοκληρώσετε με επιτυχία την προσπάθεια που έχετε από καιρό ξεκινήσει.Οι Πανελλαδικές εξετάσεις είναι μόνο μια από τις μάχες που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην ζωή σας. Εύχομαι όμως να αποτελέσει την αρχή για όλους τους μελλοντικούς στόχους που θα σας αναδείξουν ως αυτόνομες προσωπικότητες. Σε αυτή την πρώτη σας δοκιμασία λοιπόν είμαι βέβαιος ότι θα επιδείξετε ψυχραιμία και δύναμη και θα κάνετε περήφανους πρώτα τους γονείς και μετά όλους εμάς.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας















Δεν υπάρχουν σχόλια: