ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Επίσκεψη του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας



Οι πολιτικοί είναι παντού ίδιοι: Υπόσχονται να χτίσουν γέφυρες ακόμα κι όταν δεν υπάρχουν ποτάμια :  ( Νικίτα Χρουστσόφ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Επίσκεψη του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας



















Την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016, πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας κ. Γεώργιος Κοτσίνας.Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη βελτίωση των υφιστάμενων σχολικών μονάδων αρμοδιότητας του κ. Κοτσίνα, στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες ξεκινούν την Δευτέρα 16 Μαΐου καθώς και σε άλλα θέματα, όπως η ενεργειακή αναβάθμιση των σχολικών κτηρίων.Επιπλέον κατά τη συνάντηση δόθηκε έμφαση στην προοπτική δημιουργίας Σχολικής Μονάδας Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Ηγουμενίτσας και συμφωνήθηκε ο συντονισμός των δράσεων Δήμου Ηγουμενίτσας και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευση προς αυτή την κατεύθυνση. Ο Δήμαρχος τέλος, ευχήθηκε στον κ. Κοτσίνα, καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS    


















Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και καταδικαστικές αποφάσεις στο Ασπροκκλήσι
Συνελήφθη την 14-05-2016 το απόγευμα στο Ασπροκκλήσι Φιλιατών, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσαν μέτρο απαγόρευσης εισόδου και δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, συνολικής ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (6.000) ευρώ, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
Σύλληψη τριών Αλβανών για παράνομη κοπή ποσοτήτων αρωματικών φυτών σε δασική περιοχή στην Φούρκα Κόνιτσας
Την 13.05.2016 αργά το βράδυ σε δασική περιοχή στην Φούρκα Κόνιτσας, περιπολούντες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων, συνέλαβαν τρεις 56χρονους υπηκόους Αλβανίας, για παράνομη κοπή ποσοτήτων αρωματικών φυτών και παράνομη είσοδο στη χώρα. Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος και συνέλεγαν ποσότητες αρωματικών φυτών, τα οποία θα μετέφεραν με άλογα και μουλάρια στην Αλβανία, με σκοπό την εμπορία. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν:
•(12) τσουβάλια με κομμένα αρωματικά φυτά
• τρία μουλάρια και τρία άλογα.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων.
Συνελήφθη 33χρονη ημεδαπή για κλοπή στην Άρτα
Συνελήφθη την 13-05-2016 το μεσημέρι στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, 33χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για το αδίκημα της κλοπής. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, οδηγήθηκαν στη σύλληψη της 33χρονης, ύστερα από μεθοδική αστυνομική έρευνα που είχε ως αποτέλεσμα, να βρεθεί στην κατοχή της προσημειωμένο χρηματικό ποσό που είχε αφαιρέσει από χώρο ιατρείου στο οποίο εργαζόταν. Από την εξέλιξη των ερευνών, διαπιστώθηκε επίσης ότι είχε αφαιρέσει, κατά το τελευταίο εξάμηνο, τμηματικά και άλλα χρηματικά ποσά από το ιατρείο.Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 23, 21 και 18 ετών.Εξιχνιάστηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής που διαπράχθηκε την 13-03-2016 σε σπίτι στο Πέραμα Ιωαννίνων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τριών ημεδαπών Ρομά, ηλικίας 23, 21 και 18 ετών, για κλοπή. Ειδικότερα, το βράδυ της 13-03-2016, άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν  παράθυρο σπιτιού στο Πέραμα Ιωαννίνων, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα. Από την αστυνομική προανάκριση και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί Ρομά διέπραξαν την εν λόγω κλοπή. Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 13-05-2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 13-05-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 38χρονος ημεδαπός Ρομά, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν (8) χάπια, που εμπίπτουν στη Νομοθεσία περί Ναρκωτικών.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 13-05-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε κάνναβη, βάρους (13,9) γραμμαρίων.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή στην Άρτα
Συνελήφθη, την 13-05-2016 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα αφαίρεσε από σούπερ μάρκετ φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: