ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Αλβανίας που ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών στον Παρακάλαμο Θεσπρωτίας



Χαλεπώτερον το φυλάττειν του κτήσασθαι,μτφρ: πιο δύσκολα να κρατάς παρά να αποκτάς : ( Δημοσθένης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

Συνελήφθη 24χρονος υπήκοος Αλβανίας που ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών στον Παρακάλαμο Θεσπρωτίας




















Συνελήφθη, την 15-04-2016 το πρωί, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών & Διαβατηριακού Ελέγχου Ηγουμενίτσας, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις κλοπών στον Παρακάλαμο Θεσπρωτίας.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες μετά τα μεσάνυχτα, ο συλληφθείς διέρρηξε σπίτι στον Παρακάλαμο Θεσπρωτίας, όπου αφαίρεσε ρούχα και αντικείμενα και στη συνέχεια στην ίδια περιοχή αφαίρεσε Ι.Χ.Φ. όχημα (γερανό), το οποίο εγκατέλειψε στο Μαυρούδι Θεσπρωτίας.Οι κλοπές καταγγέλθηκαν και εκδόθηκαν αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 24χρονου, ο οποίος εντοπίστηκε να κινείται πεζός στην Εθνική Οδό Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας. Όπως διαπιστώθηκε ο 24χρονος στερείται νομίμων εγγράφων και είναι καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος αλλοδαπός σε έδαφος Schengen  ενώ τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή του, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS 











 



Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στο  Αηδονοχώρι Κόνιτσας
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης της χώρας.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας, υπόθεση κλοπής από κατοικία στο Αηδονοχώρι Κόνιτσας.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, σε βάρος ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, έγκλειστου σε κατάστημα κράτησης, διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε κλοπή, που έγινε  την 06-03-2015, σε εξοχική κατοικία στο Αηδονοχώρι Κόνιτσας, όπου αφαιρέθηκαν αντικείμενα.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κόνιτσας.
Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστική απόφαση στην Κακαβιά
Συνελήφθη, την 15-04-2016 το μεσημέρι στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κακαβιάς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης επτά μηνών και χρηματικής ποινής (2.000) ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Σύλληψη  αλλοδαπού για καταδικαστικές αποφάσεις στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, χθες (15-04-2016) τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, συνολικής ποινής φυλάκισης οκτώ μηνών, για παραβάσεις του ΚΟΚ.
Σύλληψη 46χρονης ημεδαπής, για υγειονομικές παραβάσεις στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 15-04-2016 το απόγευμα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιωαννίνων, μία 46χρονη ημεδαπή, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ψησταριά), κατελήφθη η ίδια ως υπεύθυνη να το λειτουργεί, στερούμενη άδειας ίδρυσης και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.Ο 24χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.
Έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, πραγματοποιήθηκαν από 08 έως 10.04.2016, στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων
Εκτεταμένοι έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (αρτοποιεία, επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, καφετέριες, κρεοπωλεία, σούπερ μάρκετ κτλ.) που παρέχουν υπηρεσίες σε κοινό, πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Σταθμού Τουριστικής Αστυνομίας Ιωαννίνων, το χρονικό διάστημα από την 08.04.2016 έως την 10.04.2016, στην περιοχή του Κατσικά Ιωαννίνων.Κατά τη διάρκεια της ειδικής αστυνομικής δράσης, ελέγχθηκαν συνολικά (45) επιχειρήσεις και βεβαιώθηκαν (87) παραβάσεις για τα κατωτέρω αδικήματα:
•(9) παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας καταστήματος ή τροποποίηση άδειας λειτουργίας
•(17) παραβάσεις  της Υγειονομικής Νομοθεσίας
•(11) παραβάσεις για μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης
•(5) παραβάσεις για άδεια μουσικών οργάνων
•(5) παραβάσεις της Εργατικής Νομοθεσίας
•(10) παραβάσεις της Αγορανομικής Νομοθεσίας
•(30) λοιπές παραβάσεις διοικητικής φύσεως.
Οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: