ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η Ιστορία, γενικά, το μόνο πράγμα που μας μαθαίνει είναι τι σημαίνει κακή διακυβέρνηση : ( Τόμας Τζέφερσον )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

















Ο  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ  ΓΟΝΕΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΦΙΛΙΑΤΩΝ  προσκαλεί  τα  μελη  του  σε  Γεν.  Συνέλευση   και  αρχαιρεσίες  νέου  Διοικητικού  Συμβουλίου  για  τις  24/03/2016   ήμέρα  Πέμπτη   και  ωρα  08.30΄ π.μ.  στα  γραφεία  του  Συλλόγου.   Μη  επιτευχθησομένης  απαρτίας    κατά  την ανω  ημερομηνία  θα  πραγματοποιηθεί  εκ  νέου  στις  31/ΜΑΡΤΙΟΥ/2016  ημέρα    Πέμπτη  την  αυτή  ωρα, τον  αυτό  τόπο ,  με  όσα  μέλη    και  αν  παρευρεθούν. Οσοι  επιθυμούν  να  εκλεγούν  στο  νέο  Δ.Σ.   πρέπει  να  υποβάλλουν  υποψηφιότητα  μέχρι  και  την  Δευτέρα  28/03/2106  στα  γραφεία  του  Συλλόγου.              
 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ. Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ  :   ΣΠΥΡΟΣ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Πρόβλεψη ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες

















Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, διαβιβάστηκε Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας.Σύμφωνα με αυτό προβλέπεται πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα με βροχές, καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. Για το λόγο αυτό η Δ/ση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου εφιστά την προσοχή των πολιτών και των συναρμοδίων υπηρεσιών.
 
Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής για έργα συντήρησης και περιβάλλοντος στις τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες


















Αποφάσεις για έργα περιβάλλοντος, συντηρήσεις μνημείων και του οδικού δικτύου έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. Συγκεκριμένα στη σημερινή της συνεδρίαση:
Ανέδειξε αναδόχους για τα έργα:
 Αντιπλημμυρική προστασία στο Δ.Δ. Καναλίου» Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 81.000 ευρώ (Ανάδοχος: ΟΡΡΑΟΝ ΑΤΕ)
 Απομάκρυνση στραγγιδίων για την αποφόρτιση του κυττάρου του Χ.Υ.Τ.Α. 1ης Διαχειριστικής Ενότητας Περιφέρειας Ηπείρου (Π.Ε. Ιωαννίνων), προϋπολογισμού δαπάνης 59.000 ευρώ (Ανάδοχος: Ένωση Ιδιότυπος Μεταφορική Εταιρεία Περιορισμένης Ευθύνης)
 Καταπολέμηση κουνουπιών για την περιοχή της Π.Ε. Πρέβεζας για το έτος 2016», προϋπολογισμού 25.000 ευρώ (Ανάδοχος: Τζίμας Σπ. Θωμάς)
Ενέκρινε τη δημοπράτηση των έργων:
 Συντήρηση – αποκατάσταση τμήματος Ε.Ο. Ηγουμενίτσα - Μαυρομάτι, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ.
 Συντήρηση – αποκατάσταση Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σελλάδων Άρτας, προϋπολογισμού 80.000 ευρώ (Επαναδημοπρατείται καθώς ο αρχικός απέβη άγονος).
 «Επισκευή και συντήρηση - Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Κιρκιζάτων  Άρτας», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, (επίσης επαναδημοπρατείται καθώς ο αρχικός διαγωνισμός   απέβη άγονος).
Επίσης, σε προηγηθείσα συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή,  μεταξύ άλλων,  ανέδειξε τους αναδόχους των έργων:
 Συντήρηση-Αποκατάσταση Κωδωνοστασίων Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δόλιανης & Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Νεγάδων, προϋπολογισμού  35.000  ευρώ. (Ανάδοχος: Γεώργιος Τάσης)
 Αποκατάσταση Οδού Δέμα - Μπουραζάνι, προϋπολογισμού 60.000 ευρώ. (Ανάδοχος: Κωνσταντινίδης Κατασκευαστική Ο.Ε.).
 Κατασκευή σαρζανέτ και λοιπές εργασίες στην 3η επαρχιακή οδό στο τμήμα Κουτσελιό – Χαροκόπι, προϋπολογισμού  45.000  ευρώ. (Ανάδοχος: Βασίλειος Χριστιάς ΕΔΕ).
 Σήμανση – ασφάλιση εθνικής οδού Άρτας - Τρικάλων, προϋπολογισμού 10.500 ευρώ. (Ανάδοχος: Φώτιος Στεφάνου).
Τέλος, εγκρίθηκε η δημοπράτηση των έργων:
 Ασφαλτόστρωση τμημάτων επαρχιακού δικτυού ΠΕ Θεσπρωτίας στο Δήμο Ηγουμενίτσας, προϋπολογισμού 242.000 ευρώ.
 Επιδιόρθωση στηθαίων στο εθνικό οδικό δίκτυο Περιφέρειας Ηπείρου, προϋπολογισμού 40.000 ευρώ.

Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ : ΚΕΝΤΡΙΚΟ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ  ΜΗΤΡΩΟ  ΟΙΚΟΤΕΧΝΙΑΣ
Π.Ε. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ  & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΤΜΗΜΑ ΦΥΤΙΚΗΣ & ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ






















Με την 4912/120862/5-11-2015 Απόφαση Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίσθηκαν οι όροι και οι προϋποθέσεις εγγραφής στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Οικοτεχνίας (ΚΗΜΟ) σύμφωνα με την  οποία οι επαγγελματίες αγρότες εγγεγραμμένοι στο ΜΑΑΕ μπορούν να παράγουν οικοτεχνικά προϊόντα εκ των πρωτογενών αγροτικών προϊόντων που παράγουν.Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί  υποβάλουν  ηλεκτρονικά Αίτηση Εγγραφής στην ηλεκτρονική εφαρμογή του ΚΗΜΟ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (www.minagric.gr). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Θεσπρωτίας (γραφείο 32)   στην κ. Σεϊτανίδου Γιολάνδα  ή στο τηλέφωνο 2665 3 60246.
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης : ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
                                                                             
ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS














Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας από την πόλη της Ηγουμενίτσας 
Συνελήφθη, την 18-03-2016 τα ξημερώματα στο Λαδοχώρι Θεσπρωτίας, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου.Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρέσει νωρίτερα από την πόλη της Ηγουμενίτσας.Η δίκυκλη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.
Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης
Κατασχέθηκαν (33,3) γραμμάρια ηρωίνης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.Συνελήφθη, την 17-03-2016 το μεσημέρι στα Ιωάννινα, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 29χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ηρωίνης. Ειδικότερα, ο 29χρονος συνελήφθη διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους (33,3) γραμμαρίων καθώς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από  το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στην Κακαβιά Ιωαννίνων, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με ποινή κάθειρξης έξι ετών, για απόπειρες ληστείας
Συνελήφθη, 17-03-2016 το πρωί στην Κακαβιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.Ειδικότερα, ο 27χρονος σήμερα το πρωί προσήλθε στο Συνοριακό Σταθμό Κακαβιάς, προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα μας και όπως διαπιστώθηκε από τον έλεγχο των στοιχείων του, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων, με την οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης έξι ετών, για απόπειρα ληστείας και για απλή συνέργεια σε απόπειρα ληστείας, από κοινού, πράξεις που έλαβαν χώρα την 16 και 17-10-2010 στα Ιωάννινα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας στην Πρέβεζα
Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 30χρονος ημεδαπός.Ο δράστης αφαίρεσε το προς πώληση όχημα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό .Εξιχνιάστηκε,  ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, υπόθεση απάτης και υπεξαίρεσης μοτοσικλέτας στην Πρέβεζα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος 30χρονου ημεδαπού, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης της κλοπής.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, 46χρονος ημεδαπός ανάρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση μοτοσυκλέτας, την οποία εντόπισε ο 30χρονος δράστης και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του. Έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία,  καθορίστηκε προχθές (16-03-2016), σημείο συνάντησης στην πόλη της Πρέβεζας, όπου εμφανίστηκε ο 30χρονος, ο οποίος με διάφορα τεχνάσματα αφαίρεσε την μοτοσικλέτα, χωρίς να καταβάλει το συμφωνηθέν χρηματικό ποσό στον 46χρονο. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, για ζωοκλοπή από τον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας
Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φιλιατών, σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος κατηγορείται για ζωοκλοπή.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, ο 45χρονος αλλοδαπός μαζί με έναν ακόμα συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από αρχές Ιανουαρίου του 2016 έως 13-03-2016, αφαίρεσε σταδιακά από στάβλο, ιδιοκτησίας 58χρονου ημεδαπού, που βρίσκεται στη θέση «Γκαβάλι» στον Άγιο Νικόλαο Θεσπρωτίας, πέντε βοοειδή.Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η προανάκριση  ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών.
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί, για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθησαν, κατά το τελευταίο 24ωρο στα Ιωάννινα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,  από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 33 ετών, διότι στην κατοχή του πρώτου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (25) ναρκωτικά χάπια, για τα οποία στερούνταν ιατρικής συνταγής ενώ στην κατοχή του δεύτερου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμιγμένο με καπνό και μία καπνοσακούλα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -14,8- γραμμαρίων.Την προανάκριση και στις δύο περιπτώσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  Ιωαννίνων.











Δεν υπάρχουν σχόλια: