ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

AΓΡΥΠΝΙΑ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ



Από το ευλαβικό ψέμα προτιμώ την ανίερη αλήθεια :  ( Άγγελος Τερζάκης )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

AΓΡΥΠΝΙΑ  ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ
IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑΣ - ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ





























είμνηστος φημέριος Κεστρίνης, πρωτοπρεσβύτερος π. Κυριάκος Γκίκας, πού ναχώρησε πό τόν μάταιο τοτο κόσμο, στίς 20 ανουαρίου 2016, νέβησκε στά ψη τς «Χριστο γαπήσεως».  πίστη του, γνότητα του, γκράτειά του, γωνιστικότητά του, χαρακτηριστικά το χαρακτρα καί τς δράσης του, εναι «φωτεινά στέρια» γιά τήν  πορεία μας. Μς δειξε μιά ζωή, πού ξίζει νά τή ζε πραγματικά κάθε νθρωπος.  Τίποτε δέν στάθηκε κανό νά σκιάσει τήν χριστιανική καρδιά του καί τσι μπορομε νά τόν θεωρήσουμε ς σφαλ δρομοδείχτη τς «μεταβάσεως πό γς ες ορανόν». Ες μνήμην το θεοφόρου καί πνευματοφόρου π. Κυριάκου,  νορία Κεστρίνης τελε τήν Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου (ρα ναρξης 20. 00 μ.μ.,) γρυπνία  στόν ερό Ναό το γίου Μην.
κ το ερο Ναο γίου Μην Κεστρίνης 

IEΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ, ΦΙΛΙΑΤΩΝ, ΓΗΡΟΜΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΓΑΣ ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΜΗΝΑ - ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΕΣΤΡΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
TEΣΣΑΡΑΚΟΝΘΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ π. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΚΙΚΑ





























 νακοινώνεται τι τήν Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 τελεται στόν ερό Ναό το γίου Μην Κεστρίνης, τό τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο το μακαριστο πρωτοπρεσβυτέρου Κυριάκου Γκίκα. λησμόνητος π. Κυριάκος, φημέριος νορίας Κεστρίνης πί τέσσερεις καί πλέον δεκαετίες, εχε τήν πόλυτη βεβαιότητα καί συναίσθηση πώς ταν «δολος το Θεο». Καί θεωροσε «μέγα ντως ξίωμα» νά εναι «δολος Χριστο», χωρίς νά νέχεται κοσμικό ζυγό δουλείας. Γι’ ατό κριβς ταν λεύθερος στήν ψυχή καί στό φρόνημα. Καί ργάστηκε, στηριζόμενος στήν μορφιά καί στη χάρη τν ρθόδοξων ρετν, γιά τό ποίμνιό του.φάρμοζε μέ συνέπεια τόν εαγγελικό λόγο: «γώ ν μέσ μν εμι ς διακονν». ναζητώντας καί λαχταρώντας διάκοπα τόν ησο, ξιώθηκε στή γήινη ζωή του νά νιώσει τήν μορφιά τς οράνιας ζως.
κ το ερο Ναο γίου Μην Κεστρίνης 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΙΝΝΩΝ “ ΕΝΩΣΗ αγροτών ” - ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ







 





Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΙΩΑΝΙΝΝΩΝ “ΕΝΩΣΗ αγροτών”, κάνει γνωστό στους αγρότες του ειδικού καθεστώτος (δηλαδή σε όσους δεν έχουν ενταχθεί στην τήρηση βιβλίων),ότι ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για την επιστροφή Φ.Π.Α για τις πωλήσεις οι οποίες έγιναν κατά το έτος 2015.  Γι’ αυτό οι δικαιούχοι πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της Ένωσης, τα πρωτότυπα τιμολόγια για την σύνταξη και υποβολή των αιτήσεων στην εφορία.

Ευχαριστήρια επιστολή του Αντιστράτηγου της ΕΛ.ΑΣ. κ. Γεώργιου ΚΑΡΑΪΤΣΗ       

        


























                                              
Αποχωρώντας από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς τους πολίτες της Ηπείρου, τις τοπικές Αρχές και το δημοσιογραφικό κόσμο, για την πολύτιμη συμπαράσταση, την αγαστή συνεργασία και τη βοήθεια που προσέφεραν σε μένα και σε όλο το προσωπικό της Αστυνομίας, κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας.Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, για την άριστη συνεργασία και υπηρεσιακή σχέση που αμοιβαία κτίσαμε κατά τη διάρκεια της θητείας μου, τον καθημερινό του αγώνα και να το προτρέψω να συνεχίσει με αμείωτο ζήλο, τις προσπάθειες του για την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους κατοίκους της περιοχής.                                        
 Γεώργιος ΚΑΡΑΪΤΣΗΣ Αντιστράτηγος

ΔΗΜΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ : Αιτήσεις για το υπαίθριο στάσιμο εμπόριο (Ν.4264/2014)



















Ενόψει της χορήγησης από τον Δήμο μας αδειών άσκησης υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, όπως αναλυτικά αναφέρονται στην αριθμ. 302/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, προσκαλούμε τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συνοδευόμενη με τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου να μπουν στη διαδικασία επιλογής, από την Δευτέρα 23-02-2016 έως την Δευτέρα 21-03-2016.Οι προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι και η διαδικασία επιλογής ρυθμίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 22 και 23 του Ν. 4264/2014.Δικαιούχοι είναι:
Φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, ο/η σύζυγος ή τα τέκνα αυτών άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.Η άδεια αυτή χορηγείται κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε πρόσωπα που ανήκουν στις ακόλουθες κατηγορίες:
(α) μέχρι ποσοστό δώδεκα τοις εκατό (12%), σε άτομα με αναπηρία τουλάχιστον πενήντα (50%) και σε τυφλούς,
(β) μέχρι ποσοστό δεκαπέντε τοις εκατό (15%), σε πολύτεκνους και τα τέκνα αυτών, καθώς και σε γονείς με τρία τέκνα,
(γ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%), σε ανάπηρους και θύματα ειρηνικής περιόδου του ν. 1370/1944 (Α' 82),
(δ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) σε γονείς ανήλικων τέκνων με αναπηρία και σε γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική αναπηρία, αυτισμό, σύνδρομο down, εγκεφαλική παράλυση, βαριές και πολλαπλές αναπηρίες και πολλαπλές ανάγκες εξάρτησης,
(ε) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%), σε ομογενείς Βορειοηπειρώτες και ομογενείς παλιννοστούντες,
(στ) μέχρι ποσοστό επτά τοις εκατό (7%) σε Έλληνες Ρομά που έχουν εγγραφεί στα δημοτολόγια των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας,
(ζ) μέχρι ποσοστό πέντε τοις εκατό (5%) σε άτομα απεξαρτημένα από εξαρτησιογόνες ουσίες και άτομα υπό απεξάρτηση.
Σύμφωνα με την παρ.2 του άρθρου 22 του Ν.4264/14 (ΦΕΚ 118/15.05.2014 τεύχος Α') στην περίπτωση που απομένουν αδιάθετες άδειες, αυτές χορηγούνται με κλήρωση μεταξύ αυτών που έχουν υποβάλει αίτηση.Επίσης, κλήρωση διενεργείται και για τον καθορισμό κάθε συγκεκριμένης θέσης όπου πρόκειται να εγκατασταθεί ο κάθε κάτοχος της άδειας άσκησης υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου.Αν ο αριθμός των αιτήσεων που συγκεντρώνουν τις προϋποθέσεις του νόμου είναι μικρότερος από τον αριθμό των προς διάθεση αδειών, γίνονται δεκτές όλες οι αιτήσεις και διενεργείται κλήρωση μόνο για τη συγκεκριμένη θέση που αντιστοιχεί σε κάθε άδεια. Η κλήρωση διενεργείται δημόσια μια φορά κάθε χρόνο.Με απόφαση του οικείου Περιφερειάρχη μετά από πρόταση του οικείου Δημοτικού Συμβουλίου, καθορίζεται ο τόπος, ο χρόνος, η διαδικασία της κλήρωσης της προηγούμενης παραγράφου και η συγκρότηση τριμελών επιτροπών διενέργειας της κλήρωσης, οι οποίες αποτελούνται από τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της οικείας Περιφερειακής Ενότητας ως Πρόεδρο και από δύο μέλη που επιλέγονται από τον Περιφερειάρχη. Μαζί με  την αίτηση θα πρέπει να προσκομίζονται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.- Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ
2.- Πιστοποιητικό:
•Αναπηρίας 50% ή τυφλών
•Πολυτέκνων ή Τρίτεκνων
•Αναπήρων του Ν 1370/44
•Γονέων ανήλικων  τέκνων με αναπηρία
•Εγγραφής στα Δημοτολόγια Ελλήνων Ρομά
•Απεξαρτημένων ατόμων
 3.- Υπεύθυνη Δήλωση –Αίτηση ( Παρέχεται από τον Δήμο ) ότι δεν κατέχει ο ίδιος,ο/η σύζυγος και τα τέκνα αυτού, άλλη διοικητική άδεια άσκησης βιοποριστικού επαγγέλματος.
4.- Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
5.- Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
6.- Δύο Φωτογραφίες.
Μετά την ολοκλήρωση κατάθεσης των αιτήσεων και με την προϋπόθεση έγκρισης  της άδειας υπαίθριου στάσιμου εμπορίου θα χορηγηθεί βεβαίωση έγκρισης της άδειας την οποία θα παραλάβουν οι ενδιαφερόμενοι, προκειμένου να προσκομίσουν  τα λοιπά  δικαιολογητικά  τα οποία απαιτούνται κατά περίπτωση από τα παρακάτω.
7.- Φωτοαντίγραφο άδειας κυκλοφορίας επαγγελματικού οχήματος
8.- Φωτοαντίγραφο άδειας οδήγησης
9.- Βεβαίωση της οικείας  Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ)  περί υποβολής δήλωσης  έναρξης άσκησης επιτηδεύματος.
10.- Πιστοποιητικό αρμόδιου ασφαλιστικού φορέα  για εγγραφή σε αυτόν.
11.- Βεβαίωση αρμόδιας Υγειονομικής Υπηρεσίας  εφόσον  πρόκειται  για διάθεση  τροφίμων και ποτών
Επιπλέον δικαιολογητικό που  θα κρίνει ο Δήμος ως απαραίτητο.
O ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΗΤΣΗΣ

Εξιχνιάστηκε υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Αγία Μαρίνα Πωγωνίου Ιωαννίνων

















Για τη διάπραξη της συγκεκριμένης κλοπής, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονου αλλοδαπού.Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Δελβινακίου και το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, υπόθεση κλοπής από σπίτι στην Αγία Μαρίνα Ιωαννίνων.Ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε μετά από καταγγελία 57χρονου ημεδαπού, ο 30χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 14 έως 21-01-2013, αφαίρεσε από το σπίτι του καταγγέλλοντα, ο οποίος τον απασχολούσε σε κτηνοτροφικές εργασίες, χρηματικό ποσό και έξι χρυσές λίρες. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών στην Αμπελιά Ιωαννίνων




















Συνελήφθη, την 18-02-2016 το μεσημέρι στην Αμπελιά Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 36χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, ο 36χρονος συνελήφθη διότι στην κατοχή του καθώς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του στα Ιωάννινα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα παρακάτω:
•τρεις νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (24,7) γραμμαρίων
•τρία μεταλλικά δοχεία με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (12,7) γραμμαρίων
•δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (3,2) γραμμαρίων
•μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους (0,8) γραμμαρίων
•ένα τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις και
•πληθώρα νάιλον συσκευασιών, πρόσφορες για τη συσκευασία ναρκωτικών ουσιών.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 4η έτους 2016



















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 22η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1. Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Δ΄ Tριμήνου έτους 2015 Έσοδα - Έξοδα Δήμου Φιλιατών.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
2. Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π. Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα Παππά Ουρανία
3. Αποδοχή παραίτησης από τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού
Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ. Φ. του Δήμου Φιλιατών και ορισμός νέου Προέδρου .
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
4. Συγκρότηση επιτροπής ανέλκυσης ναυαγίων.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
5. Έγκριση ίδρυσης & λειτουργίας διαδημοτικού κυνοκομείου
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος
6. Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Αποκατάσταση δρόμου συνοικισμού Σαγιάδας»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
7. Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στην Δ.Κ. Φιλιατών»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
8. Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Τσιμεντόστρωση εσωτερικών δρόμων στην Τ.Κ. Σίδερης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
9. Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΞΕΧΩΡΟΥ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
10.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή διώρυγας
κατά μήκος του αναχώματος Ραγίου-Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

11.Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή γέφυρας στην τ.κ. Μηλέας»
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
12.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Επισκευή πλατείας στο τ.δ. Παλαιοκκλησίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
13.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:«Αποκατάσταση κατάπτωσης στην τ.κ. Παλαιοκκλησίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
14.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ανάδειξη –διαμόρφωση – κατασκευή πλατείας δ.δ. Ριζού»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
15.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις στο δ.δ. Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
16.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων στο δ.δ. Σαγιάδας» Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης.
17.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης στο δ.δ. Σμέρτου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
18.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Χωματουργικές εργασίες στο δ.δ. Σαγιάδας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
19.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου τ.δ. Σαγιάδας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
20.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση Λάκκος Μπρίβιδας στο τ.δ. Βρυσέλλας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
21.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων και κατασκευή τοιχίου εντός οικισμού στην τ.κ. Κεραμίτσας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
22.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου « Τσιμεντοστρώσεις στην τ.κ. Πηγαδουλίων»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
23.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Νεκροταφείο Συν. Νεροχωρίου στην Τ.Κ. Κοκκινολιθαρίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
24.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου « Κατασκευή γέφυρας Αχλαδέα – Φοινίκι»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
25.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση εισόδου Β΄ Δημοτικού σχολείου».
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
26.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διανοίξεις – τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων Φιλιατών και Ελαίας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
27.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων εντός οικισμού, συν Ελαίας στην δ.κ. Φιλιατών»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
28.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Τσιμεντοστρώσεις στο τ.δ. Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
29.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αποπεράτωση της κοινόχρηστης τουαλέτας στο τ.δ. Φοινικίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
30.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διευθέτηση όμβριων υδάτων στην τ.κ. Πλαισίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
31.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην δ.κ. Φιλιατών»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
32.Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή προς πλατεία στο τ.δ. Τρικορύφου
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
33.Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ & Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
34.Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ
ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
35.Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ–ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΑΤΣΙΛΑ)»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
36.Περί έγκρισης «Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου διανομής συνοικισμού Ελαίας, τ.κ. Σίδερης μεταξύ των 550, 551 και 554 κληροτεμαχίων Δ. Φιλιατών».
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
37.Έκφραση άποψης επί νέων προτάσεων για την μελέτη «Προωθημένη Αναγνωριστική
Μελέτη Οδοποιίας για τον Οδικό Άξονα “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι”»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
38.Έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Φιλιατών και της
εταιρείας «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ.».
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
39.Χρηματοδότηση έργου «Υδροδότηση Κεστρίνης» από πιστώσεις ΘΗΣΕΑΣ
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
40.Ματαίωση διάλυσης σύμβαση του έργου «Διαμόρφωση πηγής Ραβοστίβας» και συνέχιση εργασιών.Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης.
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν. Χρήστος



Δεν υπάρχουν σχόλια: