ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΑΠΟ ΤΗΝ 6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Για μένα το λοιπόν, πιο εκπληκτικό και πιο επιβλητικό και πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο, είναι ένας άνθρωπος που τον μποδίζουν να βαδίζει, είναι ένας άνθρωπος που τον αλυσοδένουν : ( Ναζίμ Χικμέτ )

ΘΕΜΑΤΑ…@...

ΑΠΟ ΤΗΝ 6η Υ.ΠΕ. ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ / Κ.Υ. ΦΙΛΙΑΤΩΝ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

















 Το Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών ενημερώνει  το κοινό ότι από σήμερα 18/2/2016 διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του Mαιευτικού - Γυναικολογικού Τμήματος λόγω αποχώρησης του μοναδικού ιατρού που υπηρετεί στο Τμήμα.Η Διοίκηση του Νοσοκομείου έχει ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την στελέχωση του Τμήματος με πρόσληψη επικουρικού ιατρού άμεσα.Με νεώτερο Δελτίο Τύπου θα ενημερώσουμε το κοινό για την επανέναρξη λειτουργίας του Τμήματος και ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που θα προκύψει .
ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Επιστημονική ημερίδα από το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου






















Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 στα Ιωάννινα επιστημονική ημερίδα με θέμα «Μαθησιακές Δυσκολίες στα Μαθηματικά – Δυσαριθμησία», με εισηγητή τον Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη, Μαθηματικό.Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα πιο πρόσφατα ερευνητικά ευρήματα σχετικά με τους εγγενής και εξωγενής παράγοντες που επηρεάζουν τις δεξιότητες των μαθητών στα Μαθηματικά.Μετά το πέρας των της ημερίδας θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο με εισηγητή το Δρ. Γιάννη Καραγιαννάκη, θέμα του οποίου θα είναι οι στρατηγικές αντιμετώπισης των Μαθησιακών Δυσκολιών στα Μαθηματικά - Δυσαριθμησία.Η επιστημονική ημερίδα απευθύνεται σε επαγγελματίες, φοιτητές, γονείς και σε κάθε ενδιαφερόμενο.Η προεγγραφή για την παρακολούθηση του επιστημονικού σεμιναρίου είναι απαραίτητη και αυτή μπορεί να γίνει στο Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου (Κερκύρας 5, Ιωάννινα).Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο diepistimoniko.gr και στο facebook.com/Diepistimoniko.gr .Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Πρέβεζα, ο οποίος καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης, σε ειδικά διαμορφωμένο  χώρο στο σπίτι του








Συνελήφθη, την 17.02.2016 το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, ένας 30χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 30χρονου, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε σε ντουλάπα στο υπνοδωμάτιό του,  έξι φυτά κάνναβης, χρησιμοποιώντας κατάλληλο εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας. Κατασχέθηκαν:
•έξι (6) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,30  έως 0,45 μέτρων, τοποθετημένα  σε γλάστρες.
•ένας λαμπτήρας τεχνητού φωτισμού, προσαρμοσμένος σε λαμαρίνα ανάκλασης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 24χρονος ημεδαπός, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών















Συνελήφθη, την 18-02-2016 μετά τα μεσάνυχτα στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, ένας 24χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, σήμερα μετά τα μεσάνυχτα, ο 24χρονος μετέβη στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Ιωαννίνων, προκειμένου να παραλάβει ένα φάκελο, από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων. Αμέσως μετά την παραλαβή του φακέλου, οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν, διότι σε έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο φάκελος περιείχε μία νάιλον συσκευασία με ηρωίνη, βάρους -4,3- γραμμαρίων.Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν.Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
Σύλληψη 34χρονου ημεδαπού για κλοπή στην Άρτα
Συνελήφθη, την 17-02-2016 το απόγευμα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 34χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, από την αστυνομική προανάκριση προέκυψε ότι, ο 34χρονος  προχθές το μεσημέρι στην Άρτα, αφαίρεσε από το χώρο της αποθήκης του ΚΤΕΛ Άρτας,  δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν ρουχισμό και διάφορα προσωπικά έγγραφα.Επίσης, στην κατοχή του 34χρονου δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (60) ml ηρωίνης, σε υγρή μορφή. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σύλληψη φυγόποινου στα Ιωάννινα
Συνελήφθη, την 17-02-2016 το βράδυ, στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς του Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 41χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα
Συνελήφθη, την 17-02-2016 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, ένας 43χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης (σε μορφή βράχου), μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης και έξι χάπια, άγνωστης χημικής σύστασης.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ : ‘’ Πρόσκληση μελών σε Τακτική Συνεδρίαση 4η έτους 2016 ‘’


















Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Ελ. Βενιζέλου 8 – Φιλιάτες) την 22η του μηνός Φεβρουαρίου  του έτους 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18: 00, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 (Δ.Κ.Κ.) και του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:
1.                     Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης Δ΄ Tριμήνου έτους 2015 Έσοδα - Έξοδα Δήμου Φιλιατών.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
2.                     Έγκριση Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016 του Ν.Π.  Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ.
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κα  Παππά Ουρανία
3.                     Ορισμός Προέδρου του Ν.Π. του  Ο.Κ.Π.Π.Π.Α.ΔΗ.Φ.
-Εισηγητής : Α/δήμαρχος κ. Παππά Ουρανία
4.                     Συγκρότηση επιτροπής ανέλκυσης ναυαγίων.
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
5.                     Έγκριση ίδρυσης & λειτουργίας διαδημοτικού κυνοκομείου
Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κατσάρης Πέτρος 
6.                     Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Αποκατάσταση δρόμου συνοικισμού Σαγιάδας»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
7.                     Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Διευθέτηση ομβρίων υδάτων στην Δ.Κ. Φιλιατών»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
8.                     Ορισμός επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους του έργου «Τσιμεντόστρωση εσωτερικών δρόμων στην Τ.Κ. Σίδερης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
9.                     Συγκρότηση επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου «ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΣΤΗΝ Τ.Κ. ΚΑΤΩ ΞΕΧΩΡΟΥ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης

10.                   Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής  παραλαβής του έργου: «Ανακατασκευή διώρυγας κατά μήκος του αναχώματος Ραγίου-Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
11.                   Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής  παραλαβής του έργου:  «Κατασκευή γέφυρας στην τ.κ. Μηλέας»
- Εισηγητής: Αντιδήμαρχος  κ. Μποροδήμος Ιωάννης
12.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Επισκευή πλατείας στο τ.δ. Παλαιοκκλησίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
13.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Αποκατάσταση κατάπτωσης  στην  τ.κ. Παλαιοκκλησίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
14.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Ανάδειξη – διαμόρφωση – κατασκευή πλατείας  δ.δ. Ριζού»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
15.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Ασφαλτοστρώσεις στο δ.δ. Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
16.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων στο δ.δ. Σαγιάδας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
17.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης στο δ.δ. Σμέρτου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
18.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Χωματουργικές εργασίες στο δ.δ. Σαγιάδας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
19.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  «Ασφαλτόστρωση δρόμου  τ.δ. Σαγιάδας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
20.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στη θέση Λάκκος Μπρίβιδας στο τ.δ. Βρυσέλλας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
21.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων και κατασκευή τοιχίου εντός οικισμού στην τ.κ. Κεραμίτσας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
22.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  « Τσιμεντοστρώσεις στην τ.κ. Πηγαδουλίων»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
23.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στο Νεκροταφείο Συν. Νεροχωρίου στην Τ.Κ. Κοκκινολιθαρίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
24.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου « Κατασκευή γέφυρας Αχλαδέα – Φοινίκι»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
25.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διαμόρφωση εισόδου Β΄ Δημοτικού σχολείου».
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
26.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Διανοίξεις – τσιμεντοστρώσεις εσωτερικών δρόμων Φιλιατών και Ελαίας»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
27.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Τσιμεντοστρώσεις δρόμων εντός οικισμού, συν Ελαίας στην δ.κ. Φιλιατών»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
28.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Τσιμεντοστρώσεις στο τ.δ. Κεστρίνης»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
29.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου  «Αποπεράτωση της κοινόχρηστης τουαλέτας  στο τ.δ. Φοινικίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
30.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Διευθέτηση όμβριων υδάτων στην τ.κ. Πλαισίου»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
31.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης στην δ.κ. Φιλιατών»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
32.                   Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από δεξαμενή προς πλατεία στο τ.δ. Τρικορύφου
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
33.                   Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ Τ.Κ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ & Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
34.                   Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
35.                   Έγκριση χορήγησης 2ης παράτασης εκτέλεσης του έργου: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ– ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΛΙΑΤΣΙΛΑ)»
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
36.                   Περί έγκρισης «Τροποποίηση εγκεκριμένου σχεδίου διανομής συνοικισμού Ελαίας, τ.κ. Σίδερης μεταξύ των 550, 551 και 554 κληροτεμαχίων Δ. Φιλιατών».
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
37.                   Έκφραση άποψης επί νέων προτάσεων για την μελέτη «Προωθημένη Αναγνωριστική Μελέτη Οδοποιίας για τον Οδικό Άξονα “Ηγουμενίτσα – Σαγιάδα – Μαυρομάτι”»
Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Παππάς Σπυρίδων
38.                   Έγκριση σύναψης σύμβασης συνεργασίας, μεταξύ του Δήμου Φιλιατών και της εταιρείας «ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ.».
Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
39.                   Χρηματοδότηση έργου «Υδροδότηση Κεστρίνης» από πιστώσεις ΘΗΣΕΑΣ
 Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
40.                   Ματαίωση διάλυσης σύμβαση του έργου  «Διαμόρφωση πηγής Ραβοστίβας» και συνέχιση εργασιών
 Εισηγητής : Αντιδήμαρχος κ. Μποροδήμος Ιωάννης
Αντίγραφα εισηγήσεων μπορείτε να παραλάβετε από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, από την κα Λώλη Άννα – Μαρία .
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Γκίζας Ν.  Χρήστος



Δεν υπάρχουν σχόλια: