ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ “ ΣΤΟΡΓΗ ”



Δεν είναι τα πιο δυνατά είδη που επιβιώνουν ή τα πιο έξυπνα, αλλά αυτά που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αλλαγές : ( Κάρολος Δαρβίνος )

ΘΕΜΑΤΑ…@...:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ, ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ  “ ΣΤΟΡΓΗ ”
Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση


















Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου «ΣΤΟΡΓΗ», καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 17.30, στα γραφεία του Συλλόγου, στο χώρο του Εργαστηρίου, στο Λαδοχώρι.Η παρουσία και οι προτάσεις όλων είναι πολύτιμες για το Σύλλογό μας.
Με εκτίμηση - Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας : Διακοπή υδροδότησης λόγω εργασιών  












Η Δ.Ε.Υ.Α. Ηγουμενίτσας ενημερώνει τους πολίτες ότι την Παρασκευή 27-11-2015 θα διακοπεί η υδροδότηση, λόγω συντήρησης του εσωτερικού δικτύου από τις 8:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στις κάτωθι περιοχές:
•Οδός 28ης Οκτωβρίου μέχρι το ύψος του Κέντρου Υγείας
•Πλατεία Τιτάνης
•Οδός Κύπρου, Τζαβέλαινας, Γράμμου και Κουγκίου-Κιάφας.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

ΕΛ.ΑΣ. ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS















Συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας,  ο οποίος παραβίασε άδεια που του είχε δοθεί από τις Αγροτικές Φυλακές Τίρυνθας
Συνελήφθη, την 24-11-2015 το μεσημέρι στη Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 35χρονος ημεδαπός, καθότι δεν επέστρεψε, ως όφειλε, στο Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας Αργολίδας, από όπου είχε λάβει τακτική άδεια απουσίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν 41χρονο λαθρομετανάστη
Συνελήφθη, την 24-11-2015 το πρωί στο 4ο χιλιόμετρο της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ένας 21χρονος ημεδαπός, ο οποίος  προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας, μη νόμιμο αλλοδαπό. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 21χρονος, το οποίο κινούνταν στην Παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, όπου κατά τον έλεγχο  διαπιστώθηκε ότι μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 41χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων.
Αστυνομική καταδίωξη ύποπτου οχήματος στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας
Την 24-11-2015 τα ξημερώματα, στο 35ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Γέφυρας Καλογήρων, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Πρέβεζας, ένα ύποπτο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο να κινείται με κατεύθυνση προς Γέφυρα Καλογήρων.Ο οδηγός του οχήματος δεν υπάκουσε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα. Ακολούθησε καταδίωξη, κατά τη διάρκεια της οποίας οι δράστες  εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο και διέφυγαν πεζοί, εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι.Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•εξοπλισμός πρόσφορος για διάπραξη κλοπών και διαρρηκτικά εργαλεία
•(34) αλυσοπρίονα και διάφορα άλλα αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες είχαν νωρίτερα κλέψει από επιχείρηση στην Πρέβεζα.
Επιπρόσθετα, εξακριβώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί νυκτερινές ώρες της 23/24-11-2015  από την περιοχή της Καμπής Άρτας.Το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.Η προανάκριση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος παρουσιάσεων των Σχεδίων αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών
Οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων χώρας, με την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη.Από αύριο 25/11 ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος παρουσιάσεων σε Τρίπολη, Πάτρα, Μυτιλήνη, Ρόδο, Ηράκλειο και Αττική.Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος παρουσιάσεων των Σχεδίων αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη, στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων της χώρας.Υπενθυμίζεται ότι οι παρουσιάσεις πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα από 11 έως και 21/11 ως ακολούθως:
•Την Τετάρτη 11/11 στη Θεσσαλονίκη
•Την Πέμπτη 12/11 στην Κομοτηνή
•Την Τετάρτη 18/11 στη Λαμία
•Την Πέμπτη 19/11 στη Λάρισα
•Την Παρασκευή 20/11 στην Κοζάνη
•Το Σάββατο 21/11 στην Κέρκυρα και τα Ιωάννινα.
Στις παρουσιάσεις παραβρέθηκαν τοπικοί Βουλευτές, Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Φορέων και Συνδικαλιστικών Οργανώσεων, καθώς και άλλοι Φορείς της εκάστοτε περιοχής. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, οι Γενικοί Επιθεωρητές Αστυνομίας Νοτίου και Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγοι Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και Δημήτριος Σοφιός (κατά λόγο αρμοδιότητος), καθώς επίσης οι Γενικοί Περιφερειακοί Αστυνομικοί Διευθυντές και οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας των Νομών.Τα αποτελέσματα από τις παρουσιάσεις αξιολογούνται ως ιδιαίτερα εποικοδομητικά, καθώς μέσα από τη διαβούλευση με τους τοπικούς Φορείς υποβλήθηκαν προτάσεις και εξήχθησαν χρήσιμα συμπεράσματα, τα οποία θα συνεκτιμηθούν, με γνώμονα την όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη κατάρτιση του τελικού Σχεδίου αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, σε όλη τη χώρα, με βάση τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.  
Οι παρουσιάσεις του Σχεδίου θα συνεχιστούν το προσεχές χρονικό διάστημα στην Πελοπόννησο, τη Δυτική Ελλάδα, το Βόρειο Αιγαίο, το Νότιο Αιγαίο, την Κρήτη και την Αττική, ως ακολούθως:
•Την Τετάρτη 25/11 στην Τρίπολη,
•Την Πέμπτη 26/11 στην Πάτρα,
•Την Παρασκευή 27/11 στη Μυτιλήνη,
•Την Τετάρτη 2/12 στη Ρόδο,
•Την Πέμπτη 3/12 στο Ηράκλειο,
•Την Τρίτη 8/12 στην Αττική.
Με αφορμή τις παρουσιάσεις του Σχεδίου αναδιάρθρωσης, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχαμε δεσμευτεί, ως Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ότι τα Σχέδια αναδιάρθρωσης των αστυνομικών υπηρεσιών θα τεθούν υπόψη των τοπικών φορέων και των κοινωνιών. Και αυτό κάνουμε με τις παρουσιάσεις που έχουμε προγραμματίσει σε όλη τη χώρα. Η διαδικασία αυτή μας έχει προσδώσει μια δυναμική, που μας επιτρέπει να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, να βελτιώσουμε τα επιμέρους Σχέδια αναδιάρθρωσης και να παρέμβουμε όπου απαιτείται, έτσι ώστε τα τελικά Σχέδια να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρη και κυρίως πιο αποτελεσματικά, προς όφελος των πολιτών».



Δεν υπάρχουν σχόλια: