ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα



Ευτυχισμένος ο ηγεμόνας που κάνει τους υπηκόους του όχι να τον φοβούνται, μα να φοβούνται μήπως αυτός πάθει τίποτε κακό : ( Όμηρος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνελήφθησαν δύο άτομα στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα 

















Συνελήφθησαν, την 13-11-2015 πρωινές ώρες, στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 28 ετών αντίστοιχα, για εκκρεμή καταδιωκτικά έγγραφα.Ειδικότερα :
• Σε βάρος του 29χρονου, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, για απόπειρα ληστείας.
• Σε βάρος του 28χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πολύγυρου, με ποινή φυλάκισης (3) μηνών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διάρρηξης  σε σπίτι στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων



















Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 37χρονος ημεδαπός.Εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας σε συνεργασία με το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, διάρρηξη σπιτιού στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων.Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 37χρονου ημεδαπού,  διότι από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, προέκυψε ότι εμπλέκεται σε διάρρηξη, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 20 έως 22-10-2015, σε σπίτι 82χρονης ημεδαπής στην Παρδαλίτσα Ιωαννίνων.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας.

Συνελήφθη 24χρονη ημεδαπή, ως υπεύθυνη καταστήματος, για παραβάσεις σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος

















Συνελήφθη, την 14-11-2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας, μία 24χρονη ημεδαπή, ως υπεύθυνη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, για χρήση μουσικών οργάνων χωρίς άδεια από αρμόδια αρχή  και ηχορύπανση.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.

Σύλληψη αλλοδαπού διακινητή στο Κομπότι Άρτας, για διευκόλυνση παράνομης εισόδου αλλοδαπού στο εσωτερικό της Χώρας  

















Συνελήφθη, την 14-11-2015 το πρωί στο Κομπότι Άρτας, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας,  για διευκόλυνση εισόδου στο εσωτερικό της χώρας ενός ομοεθνούς του λαθρομετανάστη.Ειδικότερα,η σύλληψη πραγματοποιήθηκε  στο Κομπότι Άρτας, όταν κατά τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο  με οδηγό τον 37χρονο συλληφθέντα, διαπιστώθηκε η μεταφορά ενός 20χρονου υπηκόου Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν δικαιολογητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στην Χώρα. To I.X.E. αυτοκίνητο κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ προανάκριση  διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης Άρτας.








Δεν υπάρχουν σχόλια: