ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι



«Πω-πω, σκόνη που σήκωσα!», είπε η μύγα που καθόταν στο πίσω μέρος του άρματος : ( Αίσωπος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι  



















O Δήμαρχος Ηγουμενίτσας, κ. Ιωάννης Λώλος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίχθηκαν στο Παρίσι:  Η 13η Νοέμβρη έχει σφραγιστεί με το τραγικό συμβάν της τρομοκρατικής επίθεσης στο ναό της δημοκρατίας και του πολιτισμού, τη Γαλλία. Δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τα θύματα της τρομοκρατικής αυτής ενέργειάς και να στείλουμε παράλληλα ένα ισχυρό, ανθρωπιστικό μήνυμα υπέρ του πολιτισμού, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της Δημοκρατίας που πλήττονται αδιακρίτως στις μέρες μας.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Συνελήφθησαν έξι ημεδαποί Ρομά, για κλοπή από σπίτι  στην Καστανέα Άρτας

















Συνελήφθησαν, την 14-11-2015 το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, έξι ημεδαποί Ρομά (δύο άνδρες, 42 και 19 ετών και τέσσερις γυναίκες, 29, 49, 35 και 41 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία. Ειδικότερα, το πρωί τις ίδιας ημέρας, οι έξι δράστες μετέβησαν σε οικία 71χρονης ημεδαπής στην Καστανέα Άρτας  και αφού παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού, αφαίρεσαν από το υπνοδωμάτιο, το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ και δύο χρυσές βέρες και τράπηκαν σε φυγή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, οι οποίοι ταυτοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Άρτας, για την πλήρη διερεύνηση της δράσης τους.

Θανατηφόρο τροχαίο στην  Πρέβεζα

















Την 13-11-2015  το πρωί στην Πρέβεζα, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα, όταν Ι.Χ. δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 62χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 41χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά η οδηγός του  μοτοποδηλάτου.Η 62χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας.

Συνελήφθησαν τρία άτομα στην Ηγουμενίτσα, έπειτα από αγοραπωλησίες ποσοτήτων κάνναβης 
















Κατασχέθηκαν (34,4) γραμμάρια κάνναβης.Συνελήφθησαν, την 14-11-2015 το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, στο πλαίσιο αστυνομικών περιπολιών που διενεργούν, τρία άτομα, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 33, 38 και 50 ετών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την 14-11-2015, στην πόλη της Ηγουμενίτσας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για  διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Προηγήθηκαν παράνομες συναλλαγές των εμπλεκομένων, κατά τις οποίες, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος προμήθευσε τον 33χρονο με μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (17,1) γραμμαρίων, έναντι χρηματικού ποσού ενώ ο 50χρονος πούλησε στον 38χρονο ποσότητα κάνναβης, βάρους (17,3) γραμμαρίων.Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηγουμενίτσας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.










Δεν υπάρχουν σχόλια: