ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε έναν μη νόμιμο μετανάστη



Η εξουσία έχει την τάση να διαφθείρει και η απόλυτη εξουσία διαφθείρει απόλυτα :  ( Λόρδος Άκτον )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Συνελήφθη 17χρονος ημεδαπός στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας, ο οποίος μετέφερε έναν μη νόμιμο μετανάστη

















Συνελήφθη, την 31-07-2015 αργά το βράδυ, στη Σιδέρη Φιλιατών Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, ένας 17χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για μεταφορά παράνομου μετανάστη.Ειδικότερα, η σύλληψη του 17χρονου πραγματοποιήθηκε όταν αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο στο δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι μετάφερε προς το εσωτερικό της χώρας, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.Το δίκυκλο μοτοποδήλατο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά  κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Α΄ Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
…του : ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΑΦΕΚΗ































Με τον όρο νεοφασίστες, αναφερόμαστε σε όλους αυτούς που εγκλωβισμένοι στην ολοκληρωτικά παρανοϊκές και  διχαστικές  αντιλήψεις τους, αποφασίζουν και εφαρμόζουν μια βάρβαρη και με ωμη βία επιβαλλόμενη πολιτική εις βάρος των φτωχών και απροστάτευτων  πληθυσμιακών ομάδων του ελληνικού λαού. Το αστείο βέβαια με όλους αυτούς είναι ότι θέλουν,  επιθυμούν και διακηρύσσουν  στην κάθε ευκαιρία που τους δίνετε, ότι είναι αριστεροί.
Πολλές οι δικαιολογίες για την εφαρμοζόμενη πολιτική τους. Προφανώς φταίνε οι πολιτικοί τους αντίπαλοι, οι κακοί Ευρωπαίοι, οι πλούσιοι και φυσικά όσοι δεν κατανοούν την περήφανη και ανεξάρτητη πολιτική τους.
Οι μόνοι φυσικά που δεν φταίνε είναι αυτή που προτείνουν και εφαρμόζουν την εν λόγω πολιτική ,στην οποία όπως είναι αναμενόμενο, οι  ίδιοι δεν την πιστεύουν. Τι να πει κανείς, όπως φαίνεται αυτοί έχουν ξεπεράσει και τον Πόντιο  Πιλάτο. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις μελλοντικές ταινίες που θα αναφέρονται στις πολιτικές και τα καμώματα της υποτιθέμενης ελληνικής αριστεράς.
Για να είμαστε κατανοητοί, στα πέντε χρόνια των δύο προηγούμενων μνημονίων στερηθήκαμε το ένα τέταρτο των τότε εισοδημάτων μας, με το νέο αριστερό μνημόνιο προβλέπεται να απολέσουμε ένα επιπλέον 40 %  των ήδη κουτσουρεμένων  εισοδημάτων μας.
Τι να πει κανείς, αυτά υποτίθεται συμβαίνουν μόνο σε συνθήκες πολέμου, εκτός εάν κάποιοι σχεδιάζουν γενοκτονία εις βάρος των φτωχότερων στρωμάτων του ελληνικού λαού.  Για να μην αναφερθούμε και στους φόρους που καλούνται να πληρώσουν οι άνευ εισοδήματος συμπολίτες μας, επειδή τους έλαχε να κληρονομήσουν το πατρικό τους ή επειδή έμεινε στην κατοχή τους ένα αυτοκίνητο από την εποχή που εργάζονταν.
                                 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ
Αποδεσμεύστε τους φτωχούς, τους ανήμπορους και τους άπορους συμπατριώτες μας από τους δυσβάσταχτους και μη δυνάμενους να πληρωθούν φόρους.
Το πολιτικό σύστημα οφείλει να σοβαρευτεί και να μεταφέρει τα φορολογικά τους βάρη στις πλάτες αυτών που δημιούργησαν την κρίση και εξακολουθούν να ωφελούνται από αυτήν.
Στις πλάτες δηλαδή των πολιτικών και των τριών εκατομμυρίων συνταξιούχων και εργαζομένων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα . Ειδάλλως εάν συνεχίσει αυτή η κατάσταση θα είναι και οι μόνοι που θα εξακολουθήσουν να αμείβονται , με ότι αυτό συνεπάγεται ως προς το μέλλον αυτού του τόπου.
Εάν δεν εφαρμοστεί η προαναφερόμενη πολιτική , όχι μόνο δεν θα επέλθει κοινωνική συμφιλίωση, αλλά κινδυνεύουμε να μετατρέψουμε τους χρυσαυγίτες  σε αγγελούδια.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ :  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΑΦΕΚΗΣ

ΕΛ.ΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS













Συνελήφθη 21χρονη ημεδαπή για  κλοπή στην Πρέβεζα
Η συλληφθείσα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από πεζό, με τη μέθοδο της απασχόλησης.Συνελήφθη, την 31-07-2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, μία 21χρονη ημεδαπή Ρομά, κατηγορούμενη για κλοπή.Ειδικότερα, την 31-07-2015 το πρωί στην Πρέβεζα, η 21χρονη μαζί με δύο ακόμα γυναίκες συνεργούς της που αναζητούνται, πλησίασαν 57χρονο ημεδαπό και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (420) ευρώ.Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, εντόπισαν σε σύντομο χρονικό διάστημα την 21χρονη και αφού την προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, αναγνωρίσθηκε από τον παθόντα και συνελήφθη. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας για την ταυτοποίηση των στοιχείων των συνεργών της 21χρονης.
Σύλληψη ημεδαπού στην Πρέβεζα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Συνελήφθη, την 31-07-2015 το βράδυ στο 1ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρέβεζας, ένας 26χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε  μία συσκευασία που περιείχε τη ναρκωτική ουσία MDMA (μεθαμφεταμίνη), βάρους (0,6) γραμμαρίων.Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
Συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση
Συνελήφθη την 02-08-2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηγουμενίτσας, ένας 22χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση. Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατελήφθη ο 22χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί μουσική έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου ενώ επιπρόσθετα δεν κατείχε άδεια μουσικών οργάνων. Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αναζητείται.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθη 56χρονος ημεδαπός στα Ιωάννινα, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του, έναν μη νόμιμο μετανάστη
Συνελήφθη, την 01-08-2015 το βράδυ στο 9ο χιλιόμετρο της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Ιωαννίνων, ένας 56χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για μεταφορά ενός μη νόμιμου μετανάστη.Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 56χρονος, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε έναν 55χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.Κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 56χρονου δράστη, που χρησιμοποιήθηκε για τη λαθρομεταφορά.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: