ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Στην πλαζ ΚΕΡΑΜΙΔΙ Σαγιάδας το ΚΑΠΗ Φιλιατών με το τέλος των θαλάσσιων μπάνιων



Έχεις λύπη;;; Ο Θεός σου λείπει. Να μη μπερδεύουμε το άϋλον με το νάυλον : ( Γέρων Παΐσιος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Στην πλαζ ΚΕΡΑΜΙΔΙ Σαγιάδας το ΚΑΠΗ Φιλιατών με το τέλος των θαλάσσιων μπάνιων































Ποικίλες εκδηλώσεις και δράσεις πραγματοποιούνται την καλοκαιρινή περίοδο στα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) των Δήμου.Στόχος αυτών των δράσεων είναι η επικοινωνία, η ανάπτυξη σχέσεων αλληλεγγύης και η ενεργητική συμμετοχή των μελών.Μια δράση των ΚΑΠΗ είναι και τα θαλάσσια μπάνια, που πραγματοποιούνται το χρονικό διάστημα από 20/7/2015 ως 31/7/2015 . Ο Δήμος Φιλιατών έκανε έναρξη στα θαλάσσια μπάνια από την 06-07 έως και την 31-07 στην περιοχή της Σαγιάδας Φιλιατών και στην πλαζ Κεραμίδι τις πρωινές ώρες όλες τις ημέρες. Οι ηλικιωμένοι μέλη του ΚΑΠΗ των Φιλιατών ευχαριστούν τον Πρόεδρου του νομικού προσώπου του δήμου Φιλιατών , όπου ανήκει το ΚΑΚΗ, κ Κώστα Μποροδήμου που ήταν πάντα στο πλευρό του συμμετέχων και ως οδηγός για την μεταφορά των ηλικιωμένων εν όψει της οικονομικής κρίσης.Οι εργαζόμενοι του ΚΑΠΗ των Φιλιατών ευχαριστούν τον κ. Κ.Μποροδήμο με την σειρά τους για την ακούραστη προσφορά του με προσωπική εργασία και έγνοια.
Υ.Γ. : …ετοιμάζεται σχετικό ολόκληρο ρεπορτάζ.

1. Περιφέρεια Ηπείρου : ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΩΝ




















Σε εφαρμογή της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) στον αμπελοοινικό τομέα, τα ανενεργά δικαιώματα φύτευσης πρόκειται να διαγραφούν οριστικά μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2015.Ανενεργά δικαιώματα οιναμπέλων θεωρούνται τα δικαιώματα αμπέλων έκτασης μεγαλύτερης του ενός (1) στρέμματος, που έχουν δηλωθεί στο Αμπελουργικό Μητρώο, αλλά δεν συνοδεύονται από δήλωση συγκομιδής και δήλωση ΟΣΔΕ για δύο συνεχή έτη (2013-2014).Υπάρχει λοιπόν σοβαρός κίνδυνος να μειωθεί η συνολική έκταση των οιναμπέλων στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας. Προκειμένου να μη χαθούν τα δικαιώματα αμπέλων που είναι δηλωμένα στο Αμπελουργικό Μητρώο, αλλά έχουν εγκαταλειφθεί ή δεν προβλέπεται η συνέχιση της καλλιέργειας τους, οι κάτοχοι τους θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στην υπηρεσία μας.Κατόπιν αιτήσεως μπορούν να τους χορηγηθούν (εφόσον δικαιούνται) δικαιώματα αναφύτευσης νέων αμπελώνων, για ανάλογη έκταση και χρονική ισχύ.(Υπουργική απόφαση 3323/99635/01-08-2014 ΦΕΚ 2176Β΄7-8-2014. )
Με εντολή Εκτελεστικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης : ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
2. ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΙΜΩΝ ΠΟΙΚΙΛΙΩΝ ΑΜΠΕΛΟΥ
Σύμφωνα με την αρ. 1547/39636/7-4-2015 απόφαση τροποποίησης της με αρ.3323/99653/1-8-2014 Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  για το έτος 2015 δεν θα κατατεθούν νέες αιτήσεις δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό.Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής  Θεσπρωτίας από 1η  Αυγούστου έως 15 Δεκεμβρίου 2014, παραμένουν σε ισχύ και θα ενεργοποιηθούν σε οποιαδήποτε κατανομή δικαιωμάτων φύτευσης από το Εθνικό Αποθεματικό.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Θεσπρωτίας (γραφείο 32) και στην κ. Δήμητρα Μάντζου ή στο τηλέφωνο 2665 3 60134.
Με εντολή Εκτελεστικού Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου
Ο Προϊστάμενος της Δ/νσης : ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ                   

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS











 
 
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για λειτουργία κολυμβητικών δεξαμενών, έχοντας παραβιάσει σφράγιση της αρμόδιας αρχής
Συνελήφθη, την 30-07-2015 το μεσημέρι, στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πρέβεζας, 43χρονος ημεδαπός, διότι ως υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος,   λειτουργούσε  δύο (2) κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες), παραβιάζοντας σφράγιση που είχε τεθεί από την αρμόδια αρχή.Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πρέβεζας.
Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος καταστήματος, για ηχορύπανση 
Συνελήφθη, 31-07-2015 μετά τα μεσάνυκτα στην Άρτα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άρτας,ένας 41χρονος ημεδαπός, για ηχορύπανση.Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με ειδική συσκευή ηχομέτρησης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατελήφθη ο 41χρονος, ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να λειτουργεί ζωντανή μουσική, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου.Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά τη διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Άρτας.
Συνελήφθη 40χρονος αλλοδαπός στην Ηγουμενίτσα, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, για λαθρομεταφορά μεταναστών
Συνελήφθη, την 30.07.2015 το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης από τον κ. Ανακριτή Θεσπρωτίας, για μεταφορά λαθρομεταναστών σε έδαφος κράτους – μέλους SCHENGEN κατ’ επάγγελμα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Συνελήφθησαν στην Ηγουμενίτσα, δύο αλλοδαποί, με κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα
Συνελήφθησαν, την 30.07.2015 το βράδυ, έξω από τον Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, ένας 35χρονος υπήκοος Συρίας και μία 19χρονη υπήκοος Ιράκ, με κλεμμένα  ταξιδιωτικά έγγραφα.Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, οι δύο αλλοδαποί επέδειξαν κλεμμένες ταυτότητες Βουλγαρίας ενώ όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο αλλοδαποί είχαν σκοπό να ταξιδέψουν λάθρα στο εξωτερικό μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Τα κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.
ΕΛ.ΑΣ. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (03-08-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μάρμαρα – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι – Λύγκος Δραγοψά – Ψήνα – Ελευθεροχώρι – Πολύγυρος – Χίνκα – Κούρεντα – Βουτσαράς.
•Τρίτη (04-08-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
•Τετάρτη (05-08-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Πηγή - Ελεύθερο – Παλιοσέλλι - Πάδες – Άρματα – Δίστρατο.
•Πέμπτη (06-08-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
•Παρασκευή (07-08-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (08-08-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.








Δεν υπάρχουν σχόλια: