ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη διακοπή εκτέλεσης έργων



Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση έχει άδικο : ( Βολταίρος )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας για τη διακοπή εκτέλεσης έργων



















Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση των πολιτών, για τη διακοπή εκτέλεσης τόσο των έργων επί της οδού 49 Μαρτύρων όσο και των υπολοίπων έργων στο Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω της  πολιτικο-οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.Ευελπιστούμε σε μία άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης, ώστε να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τόσο τα παραπάνω έργα, όσο και αυτά που βρίσκονται σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή οι εργασίες τους έχουν ανασταλεί κατά τους προηγούμενους μήνες.Θέλω επίσης να τονίσω, ότι όποιο αποτέλεσμα και αν προκύψει από το δημοψήφισμα, επιβάλλεται να μας βρει ενωμένους και αλληλέγγυους, μέσα στην Ευρωπαϊκή Οικογένεια και στο κοινό μας νόμισμα, καθώς μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσα

Από τα ΝΕΑ ΤΩΝ ΦΙΛΙΑΤΩΝ :  ‘’ Πιπέρι φούλη… ‘’
Τα 6 μεγάλα ψέματα στο νέο διάγγελμα Τσίπρα Και δεν είναι τα μόνα…:

































Στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό λαό το απόγευμα της Τετάρτης 1η Ιουλίου είπε -μεταξύ άλλων- έξι μεγάλα ψέματα:
1.Μας έκλεισαν τις τράπεζες. Οι τράπεζες έκλεισαν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός όταν η ΕΚΤ δεν αύξησε τα όρια της έκτακτης παροχής ρευστότητας (ELA). Χωρίς αυτή τη ρευστότητα οι τράπεζες δεν είχαν χρήματα να δώσουν στους καταθέτες.
2. Οι δανειστές δεν μας έδωσαν χρόνο. Επί πέντε μήνες ο ίδιος και οι υπουργοί του σπατάλησαν χρόνο αλλά και χρήμα. Όλο αυτό το διάστημα η ΕΚΤ τροφοδότησε τις ελληνικές τράπεζες με περίπου 90 δισ. ευρώ. Ήταν τα χρήματα που υπήρχαν μέχρι προχθές στα ΑΤΜ και τα γκισέ και τα τελευταία τους υπολείμματα εξαντλούνται τώρα. Ο χρόνος που δόθηκε στους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης στοίχισε ακριβά στη χώρα με την επιστροφή στην ύφεση και την άνοδο της ανεργίας.
3.Εγγυώμαι τις καταθέσεις. Δεν μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν πουθενά τα χρήματα για αυτή την εγγύηση. Οι καταθέτες θα χάσουν τις καταθέσεις τους δίχως μια συμφωνία διάσωσης, χωρίς να μπορούμε σήμερα να πούμε με βεβαιότητα ότι σε περίπτωση συμφωνίας όλα θα επιστρέψουν στην προηγούμενη κατάσταση. Τα χρήματα που θα στήριζαν τις τράπεζες έχουν επιστραφεί και μια νέα συμφωνία, από χειρότερη θέση, μπορεί να περιλαμβάνει κούρεμα καταθέσεων.
4. Εγγυώμαι μισθούς και συντάξεις. Ούτε για μισθούς ούτε συντάξεις υπάρχουν χρήματα στα ταμεία και δεν πρόκειται να μπουν αν δεν ανοίξουν οι τράπεζες και επανέλθει η οικονομική σταθερότητα, ώστε να πληρώνονται φόροι και εισφορές. Αυτό δεν μπορεί να γίνει χωρίς να μπουν νέα κεφάλαια. Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν εξαρτώνται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης, αλλά των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης τη βούληση των οποίων δεν μπορεί να επηρεάσει.
5.Διαπραγματέυομαι για καλύτερη συμφωνία. Η μέχρι τώρα διαπραγμάτευση οδήγησε την κυβέρνηση Τσίπρα να προτείνει η ίδια μέτρα οκτώ φορές μεγαλύτερα από αυτά που περιελάμβανε το μέιλ Χαρδούβελη. Με την λήξη του προγράμματος χάθηκαν διαθέσιμα κεφάλαια που για να ξαναδοθούν χρειάζονται την απόφαση 18 ευρωπαϊκών κυβερνήσεων και κοινοβουλίων.
6.Το δημοψήφισμα είναι δημοκρατία. Το συγκεκριμένο δημοψήφισμα είναι βιασμός της δημοκρατίας αφού γίνεται πάνω σε μια ανεπίσημη πρόταση που δεν υπάρχει πλέον , μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες και με πλήθος μεθοδεύσεων που εκ των υστέρων αλλάζουν τους κανόνες. Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε να ασχοληθεί με την δημοκρατία στην Ελλάδα, από την εποχή της χούντας. Ο γενικός γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης επισήμανε πως τα διεθνή πρότυπα ορίζουν να έχουν μεσολαβήσει τουλάχιστον δύο εβδομάδες μεταξύ προκήρυξης και διεξαγωγής, να τίθεται σαφές ερώτημα στους πολίτες και να παρακολουθούν την ψηφοφορία διεθνείς παρατηρητές.

Συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, με πλαστό αλβανικό διαβατήριο 

















Συνελήφθη, την 03.07.2015 το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς  του Αστυνομικού Τμήματος Σαγιάδας, ένας 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου. Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια διαβατηριακού ελέγχου, ο 27χρονος κατείχε αλβανικό διαβατήριο με πλαστές σφραγίδες εισόδου και εξόδου, το οποίο και κατασχέθηκε. Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων του, εκκρεμούσε σε βάρος του μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα . Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σαγιάδας.

Συνελήφθησαν στα Ιωάννινα, τρεις Υπαρχιφύλακες και μία ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για διάφορα αδικήματα


















Την υπόθεση χειρίζεται η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.Συνελήφθησαν, την 02-07-2015 στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τρεις αστυνομικοί και μία ημεδαπή, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, υπόθαλψη εγκληματία, παράβαση καθήκοντος και παράβαση του νόμου περί όπλων. Πρόκειται για τρεις Υπαρχιφύλακες, 46, 41 και 38 ετών, οι οποίοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες του Νομού Ιωαννίνων, καθώς και για 37χρονη ημεδαπή ιδιώτιδα. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι δύο Υπαρχιφύλακες (41 και 38 ετών), εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, αν και είχαν ενημερωθεί για ύποπτο όχημα συγκεκριμένης μάρκας και αριθμού κυκλοφορίας, το οποίο ενδεχομένως μετέφερε ναρκωτικά ή παράτυπους μετανάστες, όταν το εντόπισαν και το ακινητοποίησαν στο δρόμο από Καβάσιλα προς Κόνιτσα, αφού διαπίστωσαν ότι το οδηγούσε ο τρίτος Υπαρχιφύλακας, με συνεπιβάτη την 37χρονη, το άφησαν να αποχωρήσει, χωρίς να προβούν στον προβλεπόμενο έλεγχο. Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από άλλους αστυνομικούς, οι οποίοι κινήθηκαν προς την κατεύθυνση του οχήματος και παράλληλα ενημέρωσαν άμεσα περιπολούντες αστυνομικούς στην ευρύτερη περιοχή. Τελικά το όχημα εντοπίστηκε εκ νέου και ακινητοποιήθηκε στο Καλπάκι Ιωαννίνων και στο πλαίσιο του ελέγχου που διενεργήθηκε, η 37χρονη οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο όπου ο 46χρονος Υπαρχιφύλακας είχε κρύψει επιμελώς δύο σάκους που περιείχαν συνολικά είκοσι δύο (22) ανισοβαρή δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους είκοσι τεσσάρων (24) κιλών. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων στην οικία του 46χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
•νάιλον σακούλα με σπόρους κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 42,7 γραμμαρίων,
•σπρέι πιπεριού,
•τρία κινητά τηλέφωνα και
•δυο κάρτες SIM.
Στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενο μαχαίρι με δυο λάμες μήκους 9 εκατοστών η κάθε μία και συνολικού μήκους 30 εκατοστών.Το υπηρεσιακό πιστόλι του 46χρονου κατασχέθηκε προκειμένου να αποσταλεί στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακές εξετάσεις.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (03-07-2015) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ την υπόθεση χειρίζεται η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι τρεις αστυνομικοί τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.



















Δεν υπάρχουν σχόλια: