ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Ενημέρωση για τη διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου



Τίποτε στη ζωή δεν είναι για να το φοβόμαστε, αλλά για να το κατανοήσουμε  :  ( Μαρία Κιουρί )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Ενημέρωση για τη διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου
















Για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την διαδικασία του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015, η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Ηπείρου ανακοινώνει τα εξής :Για την διευκόλυνση της εκλογικής διαδικασίας, προβλέπεται η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στα ίδια εκλογικά τμήματα (με εξαίρεση τα ειδικά εκλογικά τμήματα των ετεροδημοτών), που διεξήχθησαν και οι εθνικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015, με τους ίδιους δικαστικούς αντιπροσώπους και εφόρους και  τις ίδιες εφορευτικές επιτροπές.
Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, θα διεξαχθεί με βάση τους εκλογικούς καταλόγους, όπως αυτοί οριστικοποιήθηκαν μετά την Β' αναθεώρηση έτους 2015 και περιλαμβάνουν όλες τις μεταβολές που συντελέστηκαν μέχρι και την 30 Απριλίου 2015.
Θα χρησιμοποιηθούν  επίσης και οι ειδικοί κατάλογοι και καταστάσεις για ορισμένες κατηγορίες εκλογέων (στρατιωτικών, αστυνομικών, πυροσβεστών). καθώς και κρατουμένων στις Φυλακές, σύμφωνα με ισχύουσα  την εκλογική νομοθεσία.
Η ψηφοφορία θα αρχίσει στις 07.00  και θα τελειώσει στις 19.00.
Δικαίωμα ψήφου έχουν οι Έλληνες και Ελληνίδες πολίτες που κατά την ημέρα της ψηφοφορίας βρίσκονται εντός της επικράτειας, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων (μεταβολές που έγιναν μέχρι 30/04/2015) και δεν έχουν στερηθεί το δικαίωμα του εκλέγειν.
Για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή της σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας αρχής ή του διαβατηρίου ή της  άδειας οδήγησης, ή του ατομικού  βιβλιαρίου υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων.
Τα ψηφοδέλτια είναι έντυπα, από χαρτί λευκού χρώματος, σχήματος ορθογωνίου και ίδια για όλες τις περιφέρειες. Επί του εντύπου ψηφοδελτίου αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα μαύρης απόχρωσης το ερώτημα ή τα ερωτήματα που έχουν τεθεί με το προεδρικό διάταγμα προκήρυξης του δημοψηφίσματος και παραπλεύρως οι απαντήσεις που δηλώνουν την βούληση των εκλογέων, όπως αυτές διατυπώνονται με το εν λόγω προεδρικό διάταγμα.
Ο ψηφοφόρος δηλώνει την προτίμησή του σημειώνοντας στο ψηφοδέλτιο σταυρό προτίμησης παραπλεύρως της απαντήσεως που προκρίνει.
Τα έντυπα ψηφοδέλτια που δεν φέρουν σταυρό λογίζονται ως λευκά.
Εκλογείς, οι οποίο δεν έχουν αποστερηθεί του εκλογικού δικαιώματος και δεν περιλαμβάνονται για οποιαδήποτε άλλη αιτία στους εκλογικούς καταλόγους, ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας σε οποιοδήποτε εκλογικό τμήμα του Δήμου, στα Δημοτολόγια ή Μητρώα Αρρένων του οποίου είναι γραμμένοι, προσκομίζοντας  το σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής στο Δημοτολόγιο ή Μητρώο Αρρένων.
Oι ετεροδημότες στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. θα ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους και όχι σε ειδικά εκλογικά τμήματα. Δεν χρειάζεται να προβούν σε καμία ενέργεια καθώς οι εκλογικοί κατάλογοι είναι ήδη ενημερωμένοι με τον τόπο διαμονής των ετεροδημοτών. Απλά θα πρέπει να μάθουν για το εκλογικό τμήμα όπου θα ψηφίσουν.
Πληκτρολογώντας  το "μάθε που ψηφίζεις" και στην φόρμα που εμφανίζεται δίνεις τα στοιχεία και βρίσκεις το εκλογικό τμήμα που ψηφίζεις.
Από πλευράς Περιφέρειας Ηπείρου και σε όλες τις Π.Ε. έγιναν οι προπαρασκευαστικές ενέργειες που απαιτούνται με βάση τις σχετικές εγκυκλίους της εκλογικής νομοθεσίας.Η ενημέρωση για την διαμόρφωση του αποτελέσματος θα γίνεται από την σχετική σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Αρχείο με τα αναλυτικά στοιχεία του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος θα είναι στην διάθεση των ενδιαφερόμενων μετά το πέρας της διαδικασίας.

Τροχαίο στο 76ο χλμ Ε.Ο. Άρτας - Ιωαννίνων 



















Δίκυκλη μοτ/τα, που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός την 03-07-2015/00:45, συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτ/το, που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού της μοτ/τας.

Κυριακή στο ψηφοδέλτιο βάζετε μόνο σταυρό στο έτσι στυλ  (+)
Άκυρο το ψηφοδέλτιο αν βάλετε (Χ) ή (V)




























Στις κάλπες για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος την Κυριακή, στο οποίο οι πολίτες καλούνται να πάρουν θέση επί ερωτήματος σχετικά με τις προτάσεις των θεσμών προς την ελληνική κυβέρνηση. Η επιλογή της προτίμησής σας στο ψηφοδέλτιο γίνεται με σταυρό (+) είτε εντός του τετραγώνου που υπάρχει κάτω από τις απαντήσεις, είτε αριστερά ή δεξιά από την απάντηση. Προσοχή.Το ψηφοδέλτιο θα προσμετρηθεί ως άκυρο εάν χρησιμοποιήσετε (Χ) ή (V). Τα μάτια σας ανοιχτά λοιπόν.

Νεκρός ανασύρθηκε ο ένας από τους δυο ορειβάτες που είχαν εγκλωβιστεί στους πρόποδες της Ολύτσικας

















Ο δεύτερος ορειβάτης,εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ και είναι καλά στην υγεία του.Νεκρός ανασύρθηκε τελικά ο ένας από τους δυο ορειβάτες,που βρίσκονταν σε δύσβατη περιοχή στους πρόποδες του όρους Ολύτσικα.Οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσέγγισαν το σημείο και διαπίστωσαν πως ο ορειβάτης είχε τραυματιστεί θανάσιμα.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες,πρόκειται για έναν 52χρονο,υπάλληλο σε δημόσια υπηρεσία των Ιωαννίνων.Ο δεύτερος ορειβάτης,εντοπίστηκε από τους άνδρες της ΕΜΑΚ,είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρεται αυτή την ώρα στα Γιάννενα.

Χωρίς διόδια οι εκλογικές μετακινήσεις 















Με σκοπό να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις των πολιτών για το δημοψήφισμα της Κυριακής ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστος Σπίρτζης ανακοίνωσε θα είναι δωρεάν, χωρίς καταβολή διοδίων, οι διελεύσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας και στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 4 και 5 Ιουλίου καθώς και χωρίς διόδια  οι διελεύσεις στην Αττική οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου.Οι ιδιώτες παραχωρησιούχοι των αυτοκινητοδρόμων  γνωστοποίησαν στο Υπουργείο  την συμφωνία τους, να μην υπάρχουν διόδια το Σάββατο και την Κυριακή, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συμπολίτες  μας για τη συμμετοχή τους στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου, ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρωτοβουλία μέτρων και δράσεων για την διευκόλυνση των πολιτών, που εφαρμόζει ο Αναπληρωτής Υπουργός, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.Ειδικότερα συμφώνησαν οι κοινοπραξίες παραχωρησιούχων και θα είναι δωρεάν, χωρίς διόδια οι μετακινήσεις επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακού 4 και 5 Ιουλίου στους αυτοκινητόδρομους:
- Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ (Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ )
- Γέφυρα ΑΕ (Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου)
- Νέα Οδός ΑΕ (Ιόνια Οδός, Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ)-Ολυμπία Οδός ΑΕ (Βόρειος άξονας Πελοποννήσου)
- Μορέας ΑΕ (Κεντρικός άξονας Πελοποννήσου)
Επίσης στην Εγνατία Οδό ΑΕ θα ισχύουν το Σαββατοκύριακό δωρεάν διελεύσεις, χωρίς διόδια επιβατικών Ιδιωτικής Χρήσης και δικύκλων οχημάτων, σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).Δωρεάν θα είναι οι διελεύσεις στην Αττική Οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου, με βάση σχετική απόφαση της Αττικές Διαδρομές ΑΕ, για την διευκόλυνση συμμετοχής των πολιτών στο δημοψήφισμα.Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών, που ανέλαβε το υπουργείο, ισχύει στις δημόσιες σιδηροδρομικές μεταφορές της ΤΡΑΙΝΟΣΕ έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων για απλή μετάβαση ή  με επιστροφή στους επιβάτες, που θα ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα. Οι εκπτώσεις ισχύουν για το διάστημα από 1 έως 6 Ιουλίου 2015.Στις ιδιωτικές αστικές και υπεραστικές οδικές συγκοινωνίες των ΚΤΕΛ θα ισχύσει έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις πολιτών  λόγω του δημοψηφίσματος. Σημειώνεται στην ανακοίνωση, ότι «στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΟΜΕΔΙ και διοίκησης Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, η πλευρά της Ομοσπονδίας των ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά μόνον για έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια για υπερνομαρχιακές μετακινήσεις. Δεν συμφώνησε η έκπτωση να καλύψει ενδονομαρχιακές μετακινήσεις, όπως επίσης την έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής (αναφέροντας ότι ισχύει ειδική τιμολογιακή πολιτική), ενώ απέρριψαν να ισχύσει για το δημοψήφισμα έκπτωση και για ειδικά εισιτήρια (πχ Φοιτητικά κλπ), όπως ζήτησε το Υπουργείο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού στις ΕΠΑΣ Μαθητείας, του Ο.Α.Ε.Δ σχ. έτους 2015-2016















Αρχίζει την Δευτέρα 06/07/2015 και θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 10/07/2015 η   υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των προγραμμάτων των ΕΠΑ.Σ Μαθητείας, του Ο.Α.Ε.Δ., σε ωρομίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου (άρθρο 3 παρ.2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98), για το σχολικό έτος 2015 - 2016.Ο Ο.Α.Ε.Δ. καλεί όσους ενδιαφέρονται και πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, σύμφωνα με την 6622/383/2010 (ΦΕΚ 707/Β΄/25-5-2010) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας όπως τροποποιήθηκε με την 6097/391/30-05-2013 (ΦΕΚ 1346/Β΄/03-06-2013) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, την 26182/510 (ΦΕΚ 2178/Β΄/08-08-2014 Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας να υποβάλουν ή να αποστείλουν από 06/07/2015 έως 10/07/2015, από 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, για όποιες από τις παρακάτω ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού επιθυμούν, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού, για το σχολικό έτος 2015-2016. παρούσα αφορά στις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Οργανισμού και οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να δηλώσουν μόνο την Περιφέρεια Αττικής ή μία και μόνο Περιφερειακή Ενότητα για την υπόλοιπη Ελλάδα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να ενταχθούν στους πίνακες επιλογής ωρομίσθιου εκπαιδευτικού προσωπικού για το Σχολικό έτος 2015-2016.Οι πίνακες θα ισχύουν για ολόκληρο το Σχολικό Έτος 2015-2016 και θα αφορούν κάθε μία από τις παρακάτω ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Περιφέρειας Αττικής ή των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας.Εάν στην ίδια Περιφέρεια ή Περιφερειακή Ενότητα λειτουργούν πλέον της μίας ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ., ο υποψήφιος ωρομίσθιος εκπαιδευτικός έχει δικαίωμα στην αίτηση που υποβάλλει ή αποστέλλει να ζητήσει να αξιολογηθεί για την ίδια ειδικότητα και στις άλλες ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. της Περιφέρειας Αττικής ή για τις άλλες ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. μιας και μόνο Περιφερειακής Ενότητας της υπόλοιπης Ελλάδας.Όσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι υπέβαλαν αίτηση το σχολικό έτος 2013-2014 και μοριοδοτήθηκαν, επειδή τα στοιχεία και τα μόριά τους έχουν καταχωρηθεί στην ηλεκτρονική βάση του Ο.Α.Ε.Δ., θα υποβάλλουν ή θα αποστείλουν μαζί με την αίτηση τα επιπλέον δικαιολογητικά διδακτικής ή επαγγελματικής προϋπηρεσίας, τους τίτλους σπουδών κ.λ.π. που αποκτήθηκαν από 21 Ιουνίου του 2013 έως και τις 05/07/2015 καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ανεργίας και οικογενειακής κατάστασης.Όσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι δεν υπέβαλαν αίτηση το σχ. έτος 2013-2014, θα πρέπει να προσκομίσουν το σύνολο των δικαιολογητικών που περιγράφονται στην παρούσα προκήρυξη.Όσοι υποψήφιοι ωρομίσθιοι ανήκουν στους κλάδους ΠΕ17.01 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ, ΠΕ17.02 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ, ΠΕ17.03 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΑΣΕΤΕΜ, ΠΕ17.04 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΑΣΕΤΕΜ, ΠΕ17.05 ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ, ΠΕ17.06 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ, ΠΕ17.07 ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ, ΠΕ17.08 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΤΕΙ-ΚΑΤΕΕ και έχουν υποβάλλει αίτηση το σχ. έτος 2013-2014, εκτός από τα επιπλέον δικαιολογητικά των δύο τελευταίων χρόνων που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να προσκομίσουν εκ νέου και τον βασικό τίτλο σπουδών τους.Οι υποψήφιοι ωρομίσθιοι των κλάδων ΤΕ01.19 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ και ΔΕ01.17 ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ, οι οποίοι υπέβαλλαν αίτηση το σχ. έτος 2013-2014, εκτός από τα επιπλέον δικαιολογητικά των δύο τελευταίων χρόνων που αναφέρονται παραπάνω, θα πρέπει να προσκομίσουν επιπροσθέτως και το σύνολο της επαγγελματικής τους προϋπηρεσίας των τελευταίων επτά (7) ετών, δηλ. από τις 06/07/2008 έως τις 05/07/2015.Η αίτηση υποβάλλεται ή αποστέλλεται ταχυδρομικώς συστημένα ή με courier από τον/την υποψήφιο/α, προκειμένου να διαβιβαστεί στην αρμόδια Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, για το σχολικό έτος 2015-2016, για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. της Περιφέρειας Αττικής ή για τις ΕΠΑ.Σ Μαθητείας του Ο.Α.Ε.Δ. των Περιφερειακών Ενοτήτων της υπόλοιπης Ελλάδας, ως εξής:

1. Για τις Εκπ/κές Μονάδες της Περ/κής Δ/νσης Αττικής & Νήσων (ΕΠΑ.Σ Αγ. Αναργύρων, Αιγάλεω, Γαλατσίου, Ελευσίνας, Ηρακλείου Αττικής, Καλαμακίου, Μοσχάτου, Παλλήνης, Πειραιά, Ρέντη, Σαλαμίνας, Υμηττού, Χαλκίδας, Χίου, Ρόδου και Μυτιλήνης) : Στη Διοίκηση του ΟΑΕΔ, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Αττικής & Νήσων, Δ/νση : Δ. Γούναρη 2 & Βουλιαγμένης 518, Άλιμος, Τ.Κ. 174 56, τηλ. 210/9989696, 9989701, 9989704.
2. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Πελοποννήσου (ΕΠΑ.Σ Αγρινίου, Αργολίδας, Καλαμάτας, Μεσολογγίου, Πάτρας, Πύργου, Σπάρτης και Τρίπολης): Στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Πάτρας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/σης Πελοποννήσου, Δ/νση : Λεωφ. Αθηνών 89, Ρίο Τ.Κ. 26500, τηλ. 2610– 966904, 2610-966908.
3. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Κρήτης (ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου και Χανίων): Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ηρακλείου Κρήτης, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Κρήτης, Δ/νση : Χριστομιχάλη Ξυλούρη 64, Γιόφυρο , Τ.Κ. 71304, τηλ. 2810-319195, 2810-263089.
4. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Θεσσαλίας (ΕΠΑ.Σ Βόλου, Καρδίτσας, Λαμίας και Λάρισας): Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καρδίτσας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Θεσσαλίας, Δ/νση : Τέρμα οδού Τρικάλων 226, Τ.Κ. 43100, τηλ. 24410-71560, 24410-71561.
5. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Ηπείρου (ΕΠΑ.Σ Άρτας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας): Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ιωαννίνων, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Ηπείρου, Δ/νση : 3ο χιλ. Ιωαννίνων – Αθηνών, Τ.Κ. 45500, τηλ. 26510-40858, 26510-48062.
6. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (ΕΠΑ.Σ Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Καβάλας, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ορεστιάδας και Σερρών): Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Καβάλας, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Δ/νση : Περιγιάλι 2 Καβάλας, Τ.Κ. 65201- Τ.Θ 1326, τηλ. 2510 – 228834, 2510-231166.
7. Για τις Εκπ/κές Μονάδες των Περ/κών Ενοτήτων της Περ/κής Δ/νσης Μακεδονίας (1ης και 2ης ΕΠΑ.Σ Θεσσαλονίκης, Βέροιας, Καστοριάς, Κατερίνης, Κιλκίς, Κοζάνης, Λακκιάς, Πτολεμαϊδας, Φλώρινας και Ωραιοκάστρου) : Στην ΕΠΑ.Σ Μαθητείας Ωραιοκάστρου, υπόψη Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης Ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού της Περ/κής Δ/νσης Μακεδονίας, Δ/νση: Θεσσαλονίκης 73, Τ.Κ. 57013, τηλ. 2310-696216, 2310-694612.
Πληροφορίες για τις ζητούμενες ειδικότητες, την υποβολή αιτήσεων και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με την 6622/383/2010 (ΦΕΚ 707/Β΄/25-5-2010) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας όπως τροποποιήθηκε με την 6097/391/30-05-2013 (ΦΕΚ 1346/Β΄/03-06-2013) Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και την 26182/510 (ΦΕΚ 2178/Β΄/08-08-2014 Απόφαση του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας , που ζητούνται από την Προκήρυξη, δίνονται στις παρακάτω ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας, του ΟΑΕΔ καθώς και στο site του Οργανισμού www.oaed.gr.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: