ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

‘’ ΕΙΠΑΜΑΝ ‘’ ΤΟ «ΝΑΙ» … ΜΟΥΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ : ‘’ Οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες περιμένουν να επικρατήσει το «Ναι» ‘’



Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικόν ό,τι είναι αληθές :  ( Διονύσιος Σολωμός )

...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

‘’ ΕΙΠΑΜΑΝ ‘’ ΤΟ «ΝΑΙ» … ΜΟΥΚΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ : ‘’ Οι μεγάλες στοιχηματικές εταιρείες περιμένουν να επικρατήσει το «Ναι» ‘’

















Για τους Έλληνες το δημοψήφισμα της Κυριακής θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον τους.Για τους παίκτες του στοιχήματος είναι, απλώς, μια καλή ευκαιρία για να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο.Στο περιθώριο των πολιτικών αναλύσεων και των οικονομικών δεδομένων της ελληνικής κρίσης, οι μεγάλες εταιρείες στοιχήματος του εξωτερικού παρακολουθούν με έντονο ενδιαφέρον το ελληνικό δημοψήφισμα και μάλιστα καθημερινά ενημερώνουν τις αποδόσεις τους, καθώς, ήδη, έχουν τοποθετηθεί αρκετά χρήματα στο «Ναι» ή στο «Όχι».Όπως σημειώνει η USA Today, η μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρεία της Ιρλανδίας, και μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, η Paddy Power, τοποθετείται ανοιχτά υπέρ της επικράτησης του «Ναι». Ο Ρόρι Σκοτ, εκπρόσωπος της εταιρείας, αναφέρει πως το 85% των χρημάτων που τοποθετήθηκαν στο στοίχημα για το ελληνικό δημοψήφισμα, έγειραν προς τη μεριά του «Ναι».«Η Ελλάδα είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ των παικτών του στοιχήματος. Ωστόσο, είναι πραγματικός πονοκέφαλος γιατί η αγορά αλλάζει συνεχώς. Έρχονται από παντού φήμες για νέες συμφωνίες και προτάσεις οι οποίες στην αρχή φαίνεται πως θα γίνουν δεκτές και στη συνέχεια απορρίπτονται», λέει χαρακτηριστικά.Από την αρχή του 2015, η Paddy Power «τρέχει» το στοίχημα για το αν η Ελλάδα θα αποχωρήσει από το ευρώ μέσα στη χρονιά. Τώρα, η εταιρεία ποντάρει πολλά στο δημοψήφισμα, λέγοντας πως για πάρα πολλούς παίκτες το αποτέλεσμα είναι τόσο δεδομένο προς το «Ναι» που περιμένουν στην ουρά για να πληρωθούν.Ο Σκοτ αναφέρει πως η εταιρεία περίμενε ότι μέσα στην εβδομάδα, ο Αλέξης Τσίπρας θα γύρισε το «Όχι» σε »Ναι», κάνοντας μια πολιτική στροφή – κάτι τέτοιο, όμως, δεν έγινε.Να σημειωθεί πως η Paddy Power έχει στο ενεργητικό της τρεις σημαντικές επιτυχίες στην πρόβλεψη πολιτικών αποτελεσμάτων: τις πρόσφατες εκλογές στη Μ.Βρετανία, το δημοψήφισμα στη Σκωτία και την επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στο 2012. Τώρα, ποντάρει πολλά στο «Ναι» και όπως τονίζει χαριτολογώντας ο Σκοτ: «Θα νιώσουμε πολύ βλάκες αν δεν βγει το ''Ναι''. Να μην σας πω ότι θα χρειαστούμε κι εμείς ένα πρόγραμμα βοήθειας σαν και αυτό που θέλει η Ελλάδα».

Δήλωση του βουλευτή Βασίλη Γιόγιακα για δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου




















Αγαπητοί φίλοι,  σας απευθύνω αυτό το μήνυμα και σας καλώ την Κυριακή να ψηφίσουμε ΝΑΙ.Σας καλώ να ψηφίσουμε ΝΑΙ στο κοινό νόμισμα που μας κρατά θωρακισμένους από τις συνεχείς υποτιμήσεις του εθνικού νομίσματος. Σας υπενθυμίζω ότι το ΝΑΙ, σημαίνει χρηματοδότηση μέσω του ΕΣΠΑ ύψους 35 δισεκατομμυρίων ευρώ τα επόμενα πέντε χρόνια, για τη στήριξη δομών, την ενίσχυση των αγροτών μέσω των επιδοτήσεων και τη χρηματοδότηση έργων που θα δώσουν δουλειά.Σας προτείνω να επιλέξουμε το ΝΑΙ, γιατί οφείλουμε να δηλώσουμε ότι το σπίτι μας είναι η Ευρώπη.

ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΑΒΑΛΕΞ ΟΜΩΣ : ‘’ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΠΕΡΗΛΘΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ‘’






















Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη στην Ευρώπη που αθέτησε πληρωμή χρέους - 4 φορές το έχει κάνει η Γερμανία, 6 η Ισπανία.Οταν παρήλθε η προθεσμία, χωρίς η Ελλάδα να έχει καταβάλει τη δόση προς το ΔΝΤ, τα ξημερώματα της Τετάρτης, η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου. Είχε γίνει η πρώτη ανεπτυγμένη χώρα που βρέθηκε στη συγκεκριμένη θέση.Ομως, δεν είναι η μόνη που έχει αθετήσει πληρωμές εξωτερικού χρέους. Χαρακτηριστικό είναι, όπως αναφέρει η Washington Post, πως κάποιοι από τους πιο σκληρούς επικριτές της Ελλάδας έχουν βρεθεί στην ίδια θέση. Συγκεκριμένα, η Γερμανία το έχει ζήσει τέσσερις φορές από το 1800 και η Ισπανία έξι. Ισως οι περιπτώσεις τους να δείχνουν ότι οι χώρες μπορούν να ανακάμψουν από μία χρεοκοπία, με το πέρασμα του χρόνου, παρατηρεί η αμερικανική εφημερίδα.Συχνότητα εξωτερικής χρεοκοπίας από το 1800 έως τον Ιούλιο του 2014 (με κόκκινο χρώμα οι χώρες με ανανεωμένο κίνδυνο για αθέτηση το 2014, σύμφωνα με την Standard & Poor's).

Βαρουφάκης : Ανάρμοστο να στηθώ στην ουρά των ΑΤΜ - Προαναγγελία παραίτησης
Να σου πούμε….: μάστα ...και με την μηχανή σου, άντε στο «πίτσι» της Δανάης

















Ο υπουργός Οικονομικών, κ.Γιάνης Βαρουφάκης,σε δηλώσεις του στο Bloomberg,δήλωσε αποφασισμένος να παραιτηθεί εάν στο δημοψήφισμα της Κυριακής επικρατήσει το ΝΑΙ.Ο Γιάνης Βαρουφακης μεταξύ άλλων πρόσθεσε ότι «δεν πρόκειται να υπογράψουμε καμία συμφωνία χωρίς αναδιάρθρωση του χρέους».Αναφορικά με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις κλειστές τράπεζες. Απαντώντας σε ερώτηση αν ο ίδιος έχει κάτσει σε ουρά για να πάρει τα 60 ευρώ, δήλωσε ότι δεν το έχει κάνει. «Δεν έχω λάβει τα 60 ευρώ που μου αναλογούν, γιατί αισθάνθηκα ότι θα ήταν ανάρμοστο να στηθώ στην ουρά των ΑΤΜ».Προέβλεψε, δε, ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς εκτίμησε ότι και άλλοι υπουργοί δεν θα θελήσουν να υπογράψουν τη συμφωνία. Ουσιαστικά, ο υπουργός Οικονομικών με τις δηλώσεις του επιβεβαίωσε ότι αν επικρατήσει το ΝΑΙ, θα ακολουθήσουν πολιτικές εξελίξεις, καθώς η κυβέρνηση συντάχθηκε ανοιχτά και υπερασπίσθηκε το ΟΧΙ ως απάντηση που θα πρέπει να επιλέξουν οι πολίτες.Επιπλέον, ο ίδιος ο κ. Βαρουφάκης, καθώς φέρεται ως ένας από τους ένθερμους υποστηρικτές της επιλογής να προτείνει δημοψήφισμα η κυβέρνηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα γίνει δέκτης επικρίσεων από συναδέλφους του στο Υπουργικό Συμβούλιο και θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις.Στην περίπτωση που θα επικρατήσει το ΟΧΙ, ο κ. Βαρουφάκης εμφανίσθηκε σίγουρος ότι θα συνεχισθούν οι διαπραγματεύσεις και θα υπάρξει 100% συμφωνία, αλλά διαφορετική από αυτήν που προτείνουν οι δανειστές.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε χθες το απόγευμα στο Λούρο Πρέβεζας 



















Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις ημεδαποί, ηλικίας 22, 20 και 24 ετών, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.Εξιχνιάσθηκε, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, περίπτωση ληστείας σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 02-07-2015 το απόγευμα, στο Λούρο Πρέβεζας.Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός Ρομά, σε βάρος του οποίου και δύο ακόμη ημεδαπών, ηλικίας 20 και 24 ετών που αναζητούνται, σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, την 02-07-2015 το απόγευμα στο 24ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ιωαννίνων (ύψος Λούρου Πρέβεζας), οι κατηγορούμενοι προσέγγισαν με αυτοκίνητα 50χρονο ημεδαπό, ο οποίος επέβαινε σε γεωργικό ελκυστήρα (τρακτέρ) και στη συνέχεια με τη χρήση βίας, αφαίρεσαν το τρακτέρ και το κινητό του τηλέφωνο.Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις, ο ελκυστήρας εντοπίστηκε σε δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή του Λούρου και αφού κατασχέθηκε, αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

Θανατηφόρο τροχαίο 


















Σήμερα (03-07-2015) μετά τα μεσάνυχτα, στο 76ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού  Άρτας - Ιωαννίνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονη ημεδαπή, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 26χρονου οδηγού της μοτοσικλέτας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

ΕΛ.ΑΣ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ







 





Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα τα δρομολόγια που θα ακολουθεί η Κινητή Αστυνομική Μονάδα στο Νομό Ιωαννίνων, έχουν οριστεί ως ακολούθως:
•Δευτέρα (06-07-2015) και  ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Μάρμαρα – Κόντσικα – Ασβεστοχώρι – Λύγκος Δραγοψά – Ψήνα – Ελευθεροχώρι – Πολύγυρος – Χίνκα – Κούρεντα – Βουτσαράς.
•Τρίτη (07-07-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πέρδικα – Κοπάνη – Βαρυάδες – Αχλαδέα – Λίππα – Άγ. Ανδρέας – Αρτοπούλα – Παρδαλίτσα – Καταμάχη – Μπεστιά - Ρωμανός – Σιστρούνι – Παλαιοχώρι - Αλεποχώρι.
•Τετάρτη (08-07-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πηγή – Ελεύθερο – Παλιοσέλλι – Πάδες – Άρματα - Δίστρατο.
•Πέμπτη (09-07-2015) και ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Παρακάλαμος – Ρεπετίστα – Κουκλιοί – Ριάχωβο – Ιερομνήμη – Λίθινο – Ράικο – Δεσποτικό – Αετόπετρα – Λάβδανη.
•Παρασκευή (10-07-2015) και ώρες από 18.00 έως 01.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ: Πλατανιά – Δροσοχώρι – Κράψη – Μεγ. Γότιστα – Μικρή Γότιστα – Μεγ. Περιστέρι – Μικρό Περιστέρι – Ανθοχώρι.
•Σάββατο (11-07-2015) και  ώρες από 08.00 έως 15.00 ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ:  Μεταμόρφωση – Ασπράγγελοι – Καλπάκι – Άνω Πεδινά - Κάτω Πεδινά – Ελαφότοπος – Αρίστη – Πάπιγκο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ          
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΩΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΣΤΙΣ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΣΤΑΤ  ΕΡΕΥΝΕΣ






















Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες στις διενεργούμενες από αυτήν στατιστικές εργασίες να υποβάλουν τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την 3η Ιουλίου 2015 μέχρι την 24η ώρα της 3ης Αυγούστου 2015, ώστε να εγγραφούν στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, το οποίο θα ισχύει από τον Σεπτέμβριο 2015 έως και τον Απρίλιο 2016.Δικαίωμα υποβολής αίτησης για εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξαταξίου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών.Οι Ιδιώτες Συνεργάτες χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση στατιστικών ερευνών και απογραφών (συλλογή και έλεγχο στοιχείων).Το έργο του Ιδιώτη Συνεργάτη  περιλαμβάνει την  έγκαιρη, πλήρη και σωστή συλλογή στατιστικών στοιχείων από επιχειρήσεις και νοικοκυριά. Τα στοιχεία συλλέγονται, κυρίως, με προσωπικές συνεντεύξεις, στο χώρο των νοικοκυριών ή των επιχειρήσεων, και με ειδικά, κατά έρευνα, ερωτηματολόγια.Με την αποδοχή της ανάθεσης έργου οι επιλεγέντες Ιδιώτες Συνεργάτες δεσμεύονται, και εγγράφως, για την καλύτερη δυνατή και έγκαιρη εκτέλεση του στατιστικού έργου που αναλαμβάνουν και για την τήρηση του στατιστικού απορρήτου των στοιχείων που θα χειριστούν.
Οι Ιδιώτες Συνεργάτες, λαμβάνουν μέρος σε μη αμειβόμενα υποχρεωτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την επιμόρφωσή τους, όσον αφορά στον τρόπο συλλογής, συμπλήρωσης και ελέγχου των ερωτηματολογίων κάθε έρευνας που συμμετέχουν.Η επιλογή των Ιδιωτών Συνεργατών γίνεται με ένα σύστημα βαθμολόγησης τέτοιο, ώστε να διασφαλίζεται η αξιοκρατία και η αποτελεσματικότητα των ερευνών της  Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.Κάθε Ιδιώτης Συνεργάτης αξιολογείται για το έργο που αναλαμβάνει, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου του, και η αξιολόγησή του είναι ένα από τα βασικά κριτήρια για τη συνέχιση της απασχόλησής του, ως Ιδιώτη Συνεργάτη, στην  ΕΛΣΤΑΤ.Η αμοιβή των Ιδιωτών Συνεργατών καθορίζεται σύμφωνα με προκαθορισμένους κανόνες μέτρησης του έργου των Ιδιωτών Συνεργατών και προκαθορισμένης αμοιβής ανά μονάδα έργου. Η αμοιβή για τη συλλογή ερωτηματολογίων γίνεται ανάλογα με τον αριθμό των πλήρως και ορθά συμπληρωμένων ερωτηματολογίων που παραδίδει έγκαιρα ο κάθε Ιδιώτης Συνεργάτης. Η αμοιβή για κάθε συλλεγόμενο  και ορθά συμπληρωμένο ερωτηματολόγιο έχει υπολογιστεί από την ΕΛΣΤΑΤ με βάση το μέσο χρόνο που απαιτείται για τη συλλογή ενός ορθά συμπληρωμένου ερωτηματολογίου και δύναται να αναπροσαρμόζεται από την ΕΛΣΤΑΤ, πριν την έναρξη λειτουργίας του κάθε Μητρώου.Η καταβολή της αμοιβής των Ιδιωτών Συνεργατών πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση και την παράδοση της εργασίας τους.Η παροχή υπηρεσιών των Ιδιωτών Συνεργατών στην ΕΛΣΤΑΤ, σε καμία περίπτωση δεν υποκρύπτει σχέση εξαρτημένης εργασίας.Οι αιτήσεις, για την εγγραφή στο νέο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών, θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  www.statistics.gr, στην πρώτη σελίδα του Portal, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ». Επίσης, για απευθείας πρόσβαση, η διεύθυνση URL είναι η: https://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=472:5558 .
Για τους ενδιαφερόμενους που δε διαθέτουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή και Internet, ή δεν γνωρίζουν το χειρισμό Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, θα υπάρχει η δυνατότητα υποβολής της ηλεκτρονικής Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης και από την Κεντρική Υπηρεσία της ΕΛΣΤΑΤ (Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης - Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών), καθώς και από τις Υπηρεσίες Στατιστικής Νομών.Οι Ιδιώτες Συνεργάτες που είναι ήδη εγγεγραμμένοι σε προηγούμενα Μητρώα Ιδιωτών Συνεργατών, θα πρέπει να υποβάλλουν νέα Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση εγγραφής.Οι υποψήφιοι Ιδιώτες Συνεργάτες, θα πρέπει να προκαθορίσουν στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωσή τους τη διαθεσιμότητα τους σε χρόνο, τις περιοχές στις οποίες θα απασχοληθούν, καθώς και την κατηγορία των ερευνών στην οποία θα λάβουν μέρος, αν επιλεγούν.Οι ενδιαφερόμενοι, κατά την ημερομηνία υποβολής της Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, θα πρέπει να διαθέτουν και, όταν τους ζητηθεί, να υποβάλουν, άμεσα, πλήρη δικαιολογητικά, τα οποία περιγράφονται στις οδηγίες υποβολής στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση, καθώς και στην αναλυτική σχετική Ανακοίνωση η οποία ευρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ www.statistics.gr, στην πρώτη σελίδα, στην ένδειξη «Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ» και στη διεύθυνση URL:https://circa.statistics.gr/pls/htmldb/f?p=472:5558 .
Πριν την υποβολή της αίτησής τους, όλοι οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να διαβάσουν την αναλυτική σχετική Ανακοίνωση- Πρόσκληση στην ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, η οποία περιέχει σημαντικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες και επισημάνσεις.Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, που δεν καλύπτεται από αυτό το κείμενο και από τις οδηγίες συμπλήρωσης της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών, στα τηλέφωνα 2131352182, 2131353050, 2131353068 και 2131353035.
Πληροφορίες: Δ/νση Διοικητικής Υποστήριξης
Τμήμα Επιθεώρησης και Ιδιωτών Συνεργατών
Τηλ. 213-1352182 - Fax: 213 – 1353037 - E-mail: synergates@statistics.gr  , http//www.statistics.gr


















Δεν υπάρχουν σχόλια: