ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η ημέρα της Μητέρας - Κυριακή 10 Μαΐου 2015



Η ζωή γουστάρει να τη βουτάνε από το πέτο και να της λένε: «είμαι μαζί σου μικρή μου, φύγαμε» : ( Μάγια Αγγέλου )

 ...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Η ημέρα της Μητέρας - Κυριακή 10 Μαΐου 2015                     


























                              
Μάνα κράζει το παιδάκι.Μάνα ο νιος και Μάνα ο γέρος.Μάνα ακούς σε κάθε μέρος.Α..! τι όνομα γλυκό.
Τη χαρά σου και τη λύπη με τη μάνα τη μοιράζεις,ποθητά την αγκαλιάζεις,δεν της κρύβεις μυστικό.
Εις τον κόσμον άλλο πλάσμα δεν θα βρεις να σε μαντεύει, σαν τη μάνα που λατρεύει,σαν τη μάνα που πονεί.
Την υγειά της, τη ζωή της,όλα η μάνα τ' αψηφάει για το τέκνο π' αγαπάει,για το τέκνο που φιλεί.
Όπου τρέχεις, πάντα η μάνα με το νου σε συντροφεύει,σε προσμένει, σε γυρεύει μ' ανυπόμονη καρδιά.
Κι αν σκληρός εσύ φαρμάκια την ποτίζεις την καημένη,πάντα η μάνα σ' α ' πανταίνει με τα ολόθερμα φιλιά.
Δυστυχής όποιος τη χάνει ο καημός είναι μεγάλος σαν τη μάνα δεν είν' άλλος εις τον κόσμο θησαυρός.
Κι' όποιος μάνα πια δεν έχει,Μάνα κράζει στ' όνειρό του πάντα Μάνα στον καημό του είν' ο μόνος στεναγμός..!
Γιατί είτε την αποκαλείς «μάνα», είτε «μητέρα», ή «μαμά» ένα είναι το σίγουρο: ήταν, είναι, και θα είναι, ες αεί, η γυναίκα που θα σε αγαπά άνευ όρων, που θα είναι εκεί και στα εύκολα, και στα δύσκολα, που θα αγαπά ακόμη και τα ελαττώματά σου, που θα σε υπερασπίζεται σε τρίτους, ακόμη κι όταν έχεις άδικο, για να σε «κατσαδιάσει» μετά prive. Εκείνη που θα σε βλέπει ως το πιο έξυπνο, το πιο όμορφο και το πιο τέλειο παιδί του κόσμου, κυρίως όταν στην πραγματικότητα απέχεις «έτη φωτός» από αυτή την περιγραφή.Εκείνη για την οποία θα είσαι πάντα «ο μικρός ή η μικρή της» όσο χρονών κι αν φτάσεις. Εκείνη που θα σε νοιάζεται αρκετά ώστε να σου λέει να πάρεις ζακέτα μαζί σου, ακόμη κι όταν θα έχει 30 βαθμούς έξω, γιατί θα νοιάζεται μη τυχόν κρυώσεις. Εκείνη που μπορεί να σε κάνει έξαλλο, και να σε βγάζει «εκτός εαυτού», αλλά προσωρινά μονάχα γιατί σου είναι αδύνατον να της κρατήσεις κακία, μιας και γνωρίζεις ότι έχει καλή πρόθεση. Γιατί η μητέρα σου είναι ένα από τα λίγα άτομα σε αυτό τον μεταβλητό κόσμο, που θεωρείς «σταθερά» σου. Για όλους αυτούς τους λόγους αξίζει να «τιμήσεις» την ημέρα της μητέρας, γιορτάζοντας όπως αρμόζει την δική σου μανούλα.Αρχικά μια αγκαλιά, κι ένα φιλί είναι τα προαπαιτούμενα, μαζί με το «Χρόνια πολλά» που θα της ευχηθείς.

Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Ηγουμενίτσα















Συνελήφθη, την 09-05-2015 το βράδυ στην Ηγουμενίτσα,από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 19χρονος αλλοδαπός,υπήκοος Συρίας,για τα αδικήματα της πλαστογραφίας και της παράβασης του νόμου περί αλλοδαπών.Ειδικότερα, ο 19χρονος κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε πλαστό διαβατήριο και πλαστή ταυτότητα Φιλανδικών αρχών,τα οποία  όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε προμηθευτεί, έναντι του χρηματικού ποσού των (900) ευρώ, από περιοχή της Αττικής.Τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.

Άρση κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων




 


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι, αίρεται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και οι λοιπές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν ανακοινωθεί ότι θα ισχύσουν από το Σάββατο (9/5/2015) και ώρα 07.00΄ έως την Δευτέρα (11/5/2015) και ώρα 05.00’ ,στην χ/θ 89+000 της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (κόμβος Κουβαρά).Επίσης, αίρεται  η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και οι λοιπές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που είχαν ανακοινωθεί ότι θα ισχύσουν από το Σάββατο (9/5/2015) και ώρα 08.00΄, έως την Δευτέρα (11/5/2015) και ώρα 06.00 ΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από την χιλιομετρική θέση 5+000 έως την χιλιομετρική θέση 11+000.Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.
- (Σχετ 7-5-2015 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων )
- (Σχετ 8-5-2015 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Νέα Εθνική Οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων).

Συνελλήφθησαν επειδή μετέφεραν με το αυτοκίνητο τους παράνομο μετανάστη

























Ένας 69χρονος αλλοδαπός διακινητής, η 42χρονη αλλοδαπή συνεργός του, και ένας 29χρονος παράνομα εισελθών αλλοδαπός, ο συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εξωτερικού Ηγουμενίτσας,από προσωπικό του γραφείου ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής.Συγκεκριμένα, ο 69χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 42χρονη αλλοδαπή συνοδηγός, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τον ανωτέρω αλλοδαπό στερούμενο ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό να μεταβεί παράνομα στο εξωτερικό.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα.

Υπαρκτές και νόμιμες είναι οι απαιτήσεις τις Ελλάδας για τις γερμανικές αποζημιώσεις

















Ντοκουμέντο της γερμανικής καγκελαρίας υποστηρίζει πως οι απαιτήσεις είναι υπαρκτές και νόμιμες. Απολύτως νόμιμες και υπαρκτές είναι οι απαιτήσεις της χώρας για τις γερμανικές επανορθώσεις, όπως προκύπτει από έγγραφο-φωτιά που φέρνει στη δημοσιότητα η "Real Νews".Πρόκειται για έγγραφο του γενικού διεθυντή της νομικής υπηρεσίας της Καγκελαρίας Horst Teltschik στις 15 Μαΐου 1990 προς τον Καγκελάριο Χέλμουτ Κολ, με θέμα τη νομιμοποίηση ενδεχόμενο απαιτήσεων επανορθώσεων των νικητών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου κατά μίας ενωμένης Γερμανίας.Έγγραφο που αποκαλύπτει πως το 1990 με την ενοποίηση της Γερμανίας και την υπογραφή συνθήκης ειρήνης, οι απαιτήσεις των νικητών, άρα και της Ελλάδας, είναι απολύτως υπαρκτές και νόμιμες. Και παραμένουν υπαρκτές εφόσον η Αθηνά από το 1990 και μετά ουδέποτε έχει παραιτηθεί από τις διεκδικήσεις αυτές, ασχέτως αν επισήμως δεν τις έχει θέσει στο τραπέζι.«Το πότε θα επιτευχθεί η οριστική ρύθμιση του ζητήματος των επανορθώσεων δεν ρυθμίζεται στη Σύμβαση του Λονδίνου», παραδέχεται στη γνωμοδότησή του ο γενικός διευθυντής της καγκελαρίας, σύμφωνα με το έγγραφο. «Απαίτηση των πρώην αντιπάλων μας για καταβολή επανορθώσεων θα μπορούσε να προκύψει μόνο βάσει υποχρεώσεων, τις οποίες θα αναλαμβάναμε στο πλαίσιο μιας συνθήκης ειρήνης ή άλλης συμφωνίας που θα ρύθμιζε το ζήτημα των αποζημιώσεων.Την ανάληψη τέτοιων υποχρεώσεων θέλουμε να αποφύγουμε με κάθε τρόπο.Επί τη βάση των προεκτεθεισών προβλέψεων της μαεταβατικής συνθήκης δεν μπορούμε σε περίπτωση σύναψης επίσημης συνθήκης ειρήνης να αποφύγουμε το να τεθεί το ζήτημα των επανορθώσεων επί της τραπέζης στο σύνολό του όσο και υπό μορφή συγκεκριμένης συμφωνίας, ούτε το να τεθούμε υπό πίεση, ώστε να δεσμευτούμε σε πληρωμή επανορθώσεων» αναφέρεται στο έγγραφο.

Δημοσκόπηση της εταιρίας RASS : Το 70,8% πιστεύει ότι οι δανειστές θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας καθεστώς ασφυξίας 


















Σε δημοσκόπηση της εταιρίας RASS για την εφημερίδα « Το Παρόν », ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου, συγκεντρώνει 38,3%, ενώ η Ν.Δ 20,4% ,καταγράφοντας πτώση οκτώ μονάδων από το εκλογικό της ποσοστό. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται το Ποτάμι με 6,3% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,1%, οι ΑΝΕΛ με ποσοστό 4,5%, η Χ.Α. με 4,4% και το ΠΑΣΟΚ με 3,5%.
- Επίσης, το 69,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση προσπάθησε να προωθήσει τις προεκλογικές τις θέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε λόγω του δυσμενούς κλίματος που έχουν δημιουργήσει οι δανειστές.
- Το 70,8% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση πιστεύουν ότι οι δανειστές θέλουν να επιβάλλουν στη χώρα μας καθεστώς ασφυξίας.
 - Η δημοτικότητα του Α.Τσίπρα φτάνει το 73,3%.
- Το 65,9% πιστεύει ότι πρέπει να αποχωρήσει ο Α.Σαμαράς από τη θέση του προέδρου της ΝΔ.
- Το 57,4% αντιλαμβάνεται ότι τα πράγματα θα ήταν χειρότερα αν κυβερνούσε η ΝΔ.
ΣΧΟΛΙΟ : Φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προβάδισμα ΑΛΜΑΤΟΣ από την Ν.Δ. ! Γιατί;; Επειδή οι καθαρίστριες ξαναπήγαν στην δουλειά τους,επειδή δεν θα πληρώνουν φόρο οι ιδιοκτήτες ακινήτων όταν δεν πληρώνονται, επειδή η αριστερή κυβέρνηση προσέχει πιότερο τι θέλει ο Λαός και δεν ρίχνει μια ματιά όπως έκαναν οι δεξιές κυβερνήσεις,επειδή αυτά τα «σιοκόλια» μαζί με τους «παλιόγερους» στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν την εμπιστοσύνη του Ελληνα πιότερο από τα άλλα κόμματα.Τι είναι αρνητικό;; είναι η νοοτροπία των δικών μας παιδιών - της δημοπρασίας - της μίζας - του πισωγυρίσματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: