ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες της πλειοψηφίας της Ε.Ε. που επιδίωξαν την αποφυγή κυρώσεων στην Ρωσία και ειρήνη στην Ουκρανία



Οι σοφοί μιλούν επειδή έχουν κάτι να πουν. Οι ανόητοι μιλούν επειδή πρέπει κάτι να πουν : ( Πλάτων )
                        
...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες της Ε.Ε. που επιδίωξαν την αποφυγή κυρώσεων στην Ρωσία και ειρήνη στην Ουκρανία
…για να μην τρελαινόμαστε… : ‘’ η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες ( της πλειοψηφίας ) της Ε.Ε. που θέλανε να μην υπάρξουν κυρώσεις στην Ρωσία.Η Ελλάδα δηλ. με τον κ. Νίκο Κοτζιά , προσχώρησε στην πλειοψηφία των ΥΠ.ΕΞ. της Ε.Ε. που ήταν υπέρ της Ρωσίας.


























 Η Ελληνική διπλωματία εργάζεται για την αποφυγή της ρήξης μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ρωσίας και για την ειρήνη στην Ουκρανία.Ομόφωνα εγκρίθηκε το Κείμενο των Συμπερασμών για την Ουκρανία, από τους Υπουργούς Εξωτερικών της Ε.Ε.. Την ικανοποίησή της εξέφρασε και η ελληνική αντιπροσωπεία, αφού αφαιρέθηκε η αναφορά για ενίσχυση οικονομικών κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας και αντικαταστάθηκε από μία γενική αναφορά σε «κατάλληλες ενέργειες», εφόσον αυτό κριθεί στο μέλλον αναγκαίο.Η Ελλάδα ήταν μια από τις χώρες που  άσκησε πιέσεις να μην υπάρξουν επιπλέον κυρώσεις για τη Ρωσία, παρά μόνο επέκταση των υφισταμένων. «Οι κυρώσεις δημιούργησαν οικονομικά προβλήματα στην Ελλάδα» σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.Την εποικοδομητική και θετική στάση της Ελλάδας στη συζήτηση για τη Ρωσία, υπογράμμισε η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του έκτακτου Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Η Ελληνική διπλωματία επιθυμεί να συμβάλει στη δημιουργική ανασύνθεση και τον εμπλουτισμό της Ευρωπαϊκής Εξωτερικής πολιτικής και δεν έχει στόχο τη διαφοροποίηση ή την άσκηση βέτο, που οδηγεί στην διεθνή απομόνωση ή σε προβληματική σχέση με τους ευρωπαίους εταίρους μας, επισημαίνει κορυφαίος διπλωμάτης, που ανήκει στο στενό περιβάλλον των συνεργατών της νέας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών.

…από την Κυρία  : ΣΟΦΙΑ ΔΙΓΕΝΗ - ΚΟΛΙΟΤΑΣΗ






















Συνελήφθη 29χρονος στην Ατρτα για χρέος προς το δημόσιο  
 Συνελήφθη 29χρονος ημεδαπός στην Αγία Αικατερίνη Ατρτας 30-01-2015/09:10,για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, συνολικού χρηματικού ποσού (191.200) €.








  
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για ναρκωτικά στην Καστρίτσα Ιωαννίνων
















Οι δύο δράστες είχαν κρύψει σε υπαίθριο χώρο «καβάτζα» , (90,5) γραμμάρια ηρωίνης, (158,3) γραμμάρια μεθαδόνης και μία ζυγαριά.Συνελήφθησαν την 30.01.2015 το απόγευμα, στην Καστρίτσα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί, ηλικίας 28 και 30 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οργανώθηκε την 30.01.2015 το απόγευμα στην Καστρίτσα Ιωαννίνων συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο δράστες κατά το χρόνο που είχαν μεταβεί με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, σε συγκεκριμένο υπαίθριο χώρο, τον οποίο  χρησιμοποιούσαν για να αποκρύπτουν ναρκωτικές ουσίες (καβάτζα).Στο συγκεκριμένο σημείο πραγματοποιήθηκε έρευνα όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• (90,5) γραμμάρια ηρωίνης
•(158,3) γραμμάρια μεθαδόνης
•μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επίσης, το χρηματικό ποσό των (130) ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.Επιπλέον κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων. 

La …Ιταλία : Τέταρτη ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας
















Το εκλεκτορικό σώμα της Ιταλίας ξεκίνησε το πρωί σήμερα την τέταρτη, αποφασιστικής σημασίας, ψηφοφορία για την εκλογή του νέου προέδρου της Ιταλικής Δημοκρατίας, από την οποία εκτιμάται ότι...είναι πολύ πιθανό να αναδειχθεί νικητής ο  δικαστής Σέρτζιο Ματαρέλα, τον οποίο πρότεινε ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.Η ψηφοφορία άρχισε στις 10.30 ώρα Ελλάδας και δεδομένου θα πρέπει να καταμετρηθούν οι ψήφοι των 1.009 βουλευτών, γερουσιαστών και περιφερειακών αξιωματούχων που μετέχουν στο εκλεκτορικό σώμα, το αποτέλεσμα αναμένεται ότι θα γίνει γνωστό γύρω στις 14.00.Στις τρεις πρώτες ψηφοφορίες απαιτείτο ψηφοφορία των δύο τρίτων για να εκλεγεί ο πρόεδρος όμως στη σημερινή αρκεί η απλή πλειοψηφία των 505 ψήφων. Το Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι διαθέτει 415 ψήφους αλλά αρκετές δεκάδες εκλέκτορες άλλων, μικρότερων σχηματισμών έχουν δεσμευτεί ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητα του 73χρονου Ματαρέλα, όπως η Νέα Κεντροδεξιά του υπουργού Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο και το αριστερό κόμμα SEL.Από την πλευρά του, ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει καλέσει τους βουλευτές και γερουσιαστές του κόμματός του, του Φόρτσα Ιτάλια, να συνεχίσουν να ψηφίζουν λευκό.

Λίσαξε ο μπούλης Κιμ Γιονγκ-ουν ,θέλει και πιπλίλα τώρα με τα από …τα τακούνια
Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, ακόμη και με πυρηνικά... , λέει ο ‘’ μπομπίθουρας ‘’















Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ουν διαμήνυσε ότι η Πιονγκγιάνγκ δεν θα μείνει με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα "λυσσασμένα σκυλιά", αναφερόμενος προφανώς στη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα περί της πιθανής κατάρρευσης του καθεστώτος του, μετέδωσε σήμερα το επίσημο πρακτορείο KCNA.Συγκεκριμένα, ο Κιμ Γιονγκ-ουν έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια μιας ναυτικής και αεροπορικής άσκησης, σημείωσε το πρακτορείο χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει την ακριβή ημερομηνία."Δήλωσε επισήμως ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουμε με τα χέρια σταυρωμένα απέναντι στα λυσσασμένα σκυλιά που γαυγίζουν ανοιχτά ότι θα οδηγήσουν (το καθεστώς) σε κατάρρευση, εισάγοντας "αλλαγές" στο σοσιαλιστικό σύστημα, το οποίο ο λαός μας θεωρεί πιο ακριβό και από την ίδια του τη ζωή", πρόσθεσε ο KCNA.Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης πρόσθεσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη "για κάθε πόλεμο, έναν πόλεμο με συμβατικές δυνάμεις ή έναν πυρηνικό πόλεμο".Στις 22 Ιανουαρίου, σε μια συνέντευξή του ο Αμερικανός πρόεδρος είχε αναφερθεί στην πιθανότητα κατάρρευσης του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ.Η Βόρεια Κορέα είναι "η πιο απομονωμένη χώρα του κόσμου, στην οποία έχουν επιβληθεί οι περισσότερες κυρώσεις" αλλά τελικά το Ίντερνετ "θα διεισδύσει στη χώρα αυτή" και "θα δούμε αυτού του είδους το καθεστώς να καταρρέει", υποστήριξε.
















Δεν υπάρχουν σχόλια: