ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

ΟΠΕΚΕΠΕ : ακόμα 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση στους δικαιούχους αγρότες



Θα σε προκαλούσα σε πνευματική μονομαχία, αλλά βλέπω ότι είσαι άοπλος  : ( Σαίξπηρ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

 ΟΠΕΚΕΠΕ : ακόμα 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση στους δικαιούχους αγρότες











Νέα πληρωμή ύψους 23 εκατ. ευρώ για την ενιαία ενίσχυση του 2014 πραγματοποιήθηκε από τον ΟΠΕΚΕΠΕ για 38.864 δικαιούχους αγρότες, μετά τον αναγκαίο έλεγχο των δηλώσεών τους.Τα ποσά ήδη πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων αγροτών. Με τη νέα πληρωμή το συνολικό ποσό που εισέπραξαν οι Έλληνες αγρότες μέσα στο τελευταίο δίμηνο για το καθεστώς ενιαίας ενίσχυσης έτους 2014 ανέρχεται σε 1.823.000.000€., όπως αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου

Υποβολή προτάσεων για τη διόρθωση σφαλμάτων του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Ηγουμενίτσας















Ο Δήμος Ηγουμενίτσας ενημερώνει ότι στα πλαίσια της διαδικασίας τροποποίησης – διόρθωσης σφαλμάτων του εγκεκριμένου Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΓΠΣ) Δήμου Ηγουμενίτσας, πραγματοποιείται ανάρτηση των σχεδίων στο Δημοτικό Κατάστημα σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηγουμενίτσας.
Καλούμε τους ενδιαφερόμενους να λάβουν γνώση των τροποποιήσεων και να υποβάλλουν τυχόν προτάσεις από την Δευτέρα 19/01/2015 έως και τη Δευτέρα 02/02/2015 στο Δημοτικό Κατάστημα Ηγουμενίτσας κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες.
Η έκθεση και οι χάρτες έχουν αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Ηγουμενίτσας (www.igoumenitsa.gr).  
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΥΠΕΣ: Ποιοι δικαιολογημένα μπορούν να μην ψηφίσουν














Αν και η ψήφος είναι σύμφωνα με τα όσα ορίζει το Σύνταγμα υποχρεωτική ωστόσο ορισμένοι μπορούν δικαιολογημένα να μην προσέλθουν την Κυριακή στις κάλπες. Πρόκειται για όσους έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους, όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό και Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών.
Αναλυτικά την εγκύκλιο του υπουργείου Εσωτερικών :
1.Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος στις γενικές βουλευτικές εκλογές είναι, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 51 του Συντάγματος και της παρ. 2 του άρθρου 6 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012 ΦΕΚ 57Α΄), υποχρεωτική. Συνεπώς, όλοι οι εκλογείς υποχρεούνται την 25η Ιανουαρίου 2015 να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη των βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
2. Από την ανωτέρω υποχρέωση, εξαιρούνται, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 117 της εκλογικής νομοθεσίας (π.δ. 26/2012), οι ακόλουθες κατηγορίες εκλογέων :
α) Αυτοί που έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους.
β) Όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό.
γ) Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών , λόγω μη συμπληρώσεως, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια, του αριθμού των σαράντα ( 40), τουλάχιστον, ετεροδημοτών εκλογέων της ίδιας εκλογικής περιφέρειας (άρθρου 96 παρ.1 του π.δ.26/2012).
3. Επίσης, θα υπάρξουν εκλογείς που για διάφορους εξαιρετικούς λόγους δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Ενδεικτικά σημειώνουμε ότι στις περιπτώσεις αυτές περιλαμβάνονται :
α) Υπάλληλοι του δημοσίου, για τους οποίους, σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες δεν θα επιτρέψουν να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους, για να μεταβούν να ψηφίσουν στον τόπο, στους εκλογικούς καταλόγους, του οποίου είναι εγγεγραμμένοι.
β) Υπάλληλοι νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, οργανισμών και επιχειρήσεων κοινής ωφελείας κ.λπ., στους οποίους, επίσης, λόγω σοβαρών υπηρεσιακών αναγκών, δεν είναι δυνατή η χορήγηση άδειας μετάβασης στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος.
γ) Εκλογείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος για λόγους υγείας.
4. Οι κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες της περιφερειακής ενότητας της έδρας των νομών να κοινοποιήσουν την εγκύκλιο αυτή στους Ο.Τ.Α. α΄ βαθμού, στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και στους Οργανισμούς και Επιχειρήσεις κοινής ωφελείας της περιφέρειάς τους.

ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας
 Με αισιοδοξία, ενωτικό πνεύμα και συνέπεια, επιβεβαιώνοντας την τάση  του πανελλαδικού ρεύματος που κινείται σε τροχιά αυτοδυναμίας, συνεχίστηκε την Πέμπτη 15/1, η προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ στην  ΠΕ Θεσπρωτίας. Το πρωί πολυμελές κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους υποψήφιους βουλευτές Κάτση Μάριο, Οικονόμου Γιώργο, Παπαρούνα Παύλο, Τσακίρη Αστυρόπη περιόδευσαν στους Φιλιάτες. Αρχικά επισκέφθηκαν το Γενικό Nοσοκομείο Φιλιατών και συνομίλησαν με ασθενείς και εργαζόμενους. Αν και η Νέα Πτέρυγα του Νοσοκομείου έχει παραδοθεί, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό, υλικά και πόρους για να μπορέσει να λειτουργήσει το Νοσοκομείο στοιχειωδώς και να παρέχει τις υπηρεσίες υγείας που έχει ανάγκη ο πολίτης. Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τον Δήμο, όπου είχαν σύντομη συνάντηση με τον Δήμαρχο και ολοκλήρωσαν την περιοδεία τους στην αγορά και το παζάρι. Ο καιρός ήταν καλός και πολύς κόσμος από την ευρύτερη περιοχή βρισκόταν έξω στα καφενεία και την αγορά. Έτσι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν  τους πολίτες για το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχεύει στην αντιμετώπιση των μεγάλων πληγών του μνημονίου, στην παραγωγική ανασυγκρότηση και στη βιώσιμη ανάκαμψη της οικονομίας. Τα χωριά της ευρύτερης περιοχής  πρέπει  να ζωντανέψουν ξανά, μια και πολλές δημόσιες υπηρεσίες έχουν κλείσει, τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ έχουν περιοριστεί, ενώ πολλοί νέοι ακολουθούν τον δρόμο της μετανάστευσης.Αύριο Σάββατο 17/1 το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ και οι υποψήφιοι βουλευτές, θα επισκεφθούν την Παραμυθιά και θα μιλήσουν σε ανοιχτή πολιτική που θα γίνει στην αίθουσα «Καρκαμίσι» στις 11:00 πμ.


Εξιχνιάστηκε άμεσα η ανθρωποκτονία 53χρονου ημεδαπού, μέσα στο σπίτι του στα Ιωάννινα














Δράστιδα είναι η 47χρονη αλλοδαπή σύζυγός του, η οποία  συνελήφθη.Βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι – όπλο του εγκλήματος.Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων η ανθρωποκτονία 53χρονου  ημεδαπού,  ο οποίος βρέθηκε νεκρός την 16-01-2015 το απόγευμα, μέσα στο σπίτι του, στα Ιωάννινα.Δράστιδα είναι η 47χρονη υπήκοος Αλβανίας, σύζυγος του θύματος, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Ειδικότερα, την 16-01-2015 το απόγευμα, η 47χρονη, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, χρησιμοποιώντας μαχαίρι, κατάφερε θανάσιμο χτύπημα στο στήθος του 53χρονου, μέσα στην κουζίνα του σπιτιού, όπου διέμεναν στην πόλη των Ιωαννίνων.Στη συνέχεια, η 47χρονη, προκειμένου να αποκρύψει τα πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε και έκρυψε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε η ίδια τις αστυνομικές αρχές για την ύπαρξη του πτώματος.Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας,προέκυψαν σε βάρος της 47χρονης ενοχοποιητικά στοιχεία και συνελήφθη.Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου, εντοπίστηκε  στο φωταγωγό το μαχαίρι που χρησιμοποίησε η 47χρονη για την ανθρωποκτονία, το οποίο και κατασχέθηκε.Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων.

Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εμπλέκεται σε (22) περιπτώσεις κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας 















Ο κατηγορούμενος εισερχόταν στις οικίες, με τη μέθοδο της αναρρίχησης.Τέλος στην εγκληματική δράση αλλοδαπού, ο οποίος αναρριχόμενος σε μπαλκόνια διαμερισμάτων, διέπραξε πλήθος κλοπών σε σπίτια  στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, έθεσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, έπειτα από αξιοποίηση πειστηρίων και ανάλυση του modus operandi. Συγκεκριμένα, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη την 13-01-2015, ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και της  παράνομης εισόδου στη χώρα.Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και την κατάλληλη αξιοποίηση εργαστηριακών στοιχείων, ο 39χρονος  τα τελευταία δύο χρόνια, ενεργώντας  μόνος του, διέπραξε τουλάχιστον είκοσι δύο (22) κλοπές και απόπειρες κλοπών σε κατοικίες  και διαμερίσματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στη Νέα Σελεύκεια, στο Γραικοχώρι και το Λαδοχώρι Θεσπρωτίας.Η μεθοδολογία του ήταν συγκεκριμένη και ειδικότερα επέλεγε για στόχους κατοικίες με ανασφάλιστα παράθυρα και πόρτες  και  εισέρχονταν στα διαμερίσματα,  πολλές φορές με τη μέθοδο της αναρρίχησης, κυρίως βραδινές ώρες, την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Αφού εισέρχονταν στο εσωτερικό των οικιών,αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές.Επιπρόσθετα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος εισήλθε και διέμενε παράνομα στη χώρα, είναι καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος από τις βελγικές αρχές στο Σύστημα Schengen για παρόμοια αδικήματα.Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις συνεχίζεται.

Μηχανική βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στα Γιάννενα














Ξαφνική μηχανική βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε με την πρωινή πτήση Α3 160 της AEGEAN από την Αθήνα στα Ιωάννινα, τον πιλότο που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους επιβάτες, να επιστρέψει στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος"".Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα ταξιδέψει στα Γιάννενα με άλλο αεροσκάφος-πιθανόν μεγαλύτερου τύπου-για να συνεχιστεί και η περιοδεία του Α. Τσίπρα σήμερα στις 14:00 στην πόλη της Άρτας, ενώ στις 19:00 είναι προγραμματισμένη πολιτική ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο (Παπαστράτειο).


Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τώρα μιλάνε για επιμήκυνση αποπληρωμής του ελληνικού χρέους...?















Στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της Ελλάδας, θα κληθεί να αποπληρώσει το σύνολο του ελληνικού χρέους, αλλά η ευρωζώνη θα μπορούσε να συμφωνήσει να επιμηκύνει τη διάρκεια αποπληρωμής των οφειλών της, εκτίμησαν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι σε...δηλώσεις τους στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς.«Δεν εξετάζουμε τη διαγραφή χρέους», δήλωσε στο Ρόιτερς ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για το Ευρώ και τον Κοινωνικό Διάλογο Βάλντις Ντομπρόβσκις, εννέα ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στην Ελλάδα. Σύμφωνα με Ευρωπαίους αξιωματούχους, η επόμενη ελληνική κυβέρνηση μπορεί να εγείρει θέμα αλλαγής της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής, αλλά τα περιθώρια ελιγμών σε μια ενδεχόμενη διαπραγμάτευση είναι πολύ περιορισμένα.«Εάν ο Τσίπρας θέλει να επιβιώσει, να γίνει αποδεκτός στην Ευρώπη, θα χρειαστεί να επιδείξει έναν βαθμό ρεαλισμού», επισήμανε ένας αξιωματούχος της ευρωζώνης, ο οποίος δεν κατονομάζεται.«Η ευρωζώνη θα ήταν ασφαλώς διατεθειμένη να κάνει το μέγιστο που μπορεί ώστε να καλύψει ένα μέρος του πολιτικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν όμως ξεκάθαρα όρια: η διαγραφή χρέους δεν είναι αποδεκτή» από μέρους της ΕΕ, είπε ο ίδιος αξιωματούχος.  «Και η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις και να βελτιώσει τις συνθήκες όσον αφορά την οικονομία της, αυτό θα είναι μέρος της όποιας συμφωνίας» συναφθεί, συνέχισε.Ευρωπαίοι αξιωματούχοι εκτιμούν πως η επίτευξη μιας συμφωνίας με μια κυβέρνηση Τσίπρα είναι εφικτή, καθώς κρίνουν ότι η σκληρή ρητορική του κόμματος έχει κατά κύριο λόγο προεκλογικό σκοπό, όπως και οι προειδοποιήσεις από τα κόμματα της σημερινής συμπολίτευσης πως η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ θα σημάνει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη.«Σήμερα βρίσκονται σε προεκλογική περίοδο και συμπεριφέρονται ανάλογα. Όλες οι πλευρές λένε πράγματα για να εξασφαλίσουν όσο περισσότερες ψήφους μπορούν», έκρινε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος.Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έριξε μια προειδοποιητική βολή την περασμένη εβδομάδα, διαμηνύοντας ότι εάν η Ελλάδα δεν βρίσκεται πλέον σε πρόγραμμα συμφωνημένο με την ΕΕ, δεν θα μπορεί πλέον να χορηγεί ρευστότητα στις ελληνικές τράπεζες.Αυτό δίνει στην Ελλάδα μόλις έναν μήνα να διαπραγματευθεί μια νέα συμφωνία ώστε η ΕΚΤ να συνεχίσει να προσφέρει αναχρηματοδότηση στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, κρίνει το Ρόιτερς.«Εάν η Ελλάδα κηρύξει στάση πληρωμών ή βγει από την ευρωζώνη ή εφαρμόσει μια πολιτική ανταγωνιστική» προς τους στόχους της ΕΕ, στην πραγματικότητα «θα πυροβολήσει τον εαυτό της και στα δύο πόδια», σχολίασε ένας δεύτερος αξιωματούχος της ευρωζώνης. «Θα υπάρξουν αλλαγές, αλλά η πιθανότητα (να γίνει πραγματικότητα) ένα σενάριο καταστροφής είναι ιδιαίτερα απίθανο» για την ευρωζώνη στο σύνολό της, υποστήριξε ο ίδιος.Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης είχαν συμφωνήσει στα τέλη του 2012 πως μόλις η Ελλάδα επιτύγχανε πρωτογενές πλεόνασμα, κάτι το οποίο συνέβη πέρυσι, θα αναζητούσαν τρόπους να ελαττώσουν το άχθος του χρέους της ώστε να μειωθεί από το 177% του ΑΕΠ όπου βρίσκεται σήμερα σε ένα επίπεδο κάτω από το 110% του ΑΕΠ ως το 2020. Συμφώνησαν επίσης να μειώσουν το περιθώριο των 50 μονάδων βάσης που πληρώνει η Αθήνα ως τόκο για τα 53 δισεκ. ευρώ που είχε λάβει στο πρώτο πρόγραμμα.Ωστόσο η ελάφρυνση που σχεδιάζουν να προσφέρουν θα προέλθει από την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και την εξομάλυνση των δόσεων. «Το μέγιστο που μπορεί να γίνει είναι τα μέτρα που είχαν αναφερθεί τον Νοέμβριο του 2012: η επιμήκυνση των ωριμάνσεων και η μείωση του περιθωρίου (απόδοσης) του πρώτου προγράμματος στήριξης. Δεν βλέπω τίποτε άλλο να συζητείται», δήλωσε ο πρώτος αξιωματούχος.Οι ωριμάνσεις των δανείων έχουν ήδη επιμηκυνθεί στα 30 έτη κατά μέσον όρο και η Αθήνα έχει μια περίοδο χάριτος 10 ετών για σχεδόν τα τρία τέταρτα του δανεισμού της. Εάν τα δάνεια παραταθούν σε έναν μέσο όρο 50 ετών, το κόστος εξυπηρέτησης του χρέους σε ετήσια βάση θα μειωθεί δραστικά, αφήνοντας μεγαλύτερα περιθώρια για την ανάπτυξη ή την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων της.Ο Κλάους Ρέγκλινγκ, ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), κρίνει πως το σχέδιο του 2012 μπορεί ακόμη να εξεταστεί. «Είμαι βέβαιος ότι το Eurogroup (το συμβούλιο των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης), εάν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις (στην Ελλάδα), θα το εξετάσει εκ νέου», είχε επισημάνει ο Ρέγκλινγκ σε δηλώσεις του στην πορτογαλική οικονομική εφημερίδα Diario Economico οι οποίες δημοσιεύθηκαν στο φύλλο της που κυκλοφόρησε προχθές Τετάρτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: