ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Μα πούντος …μα νάτος….! : " Καθαρή εντολή για αυτοδυναμία " …ζητά ο Αλ. Τσίπρας…?



Το κρασί αυξάνει την επιθυμία αλλά μειώνει το αποτέλεσμα : ( Σαίξπηρ )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Μα πούντος …μα νάτος….! : " Καθαρή εντολή για αυτοδυναμία  " …ζητά ο Αλ. Τσίπρας…?
Μας δουλεύουν ή μας επεξεργάζονται;;; Οταν ο ΣΥΡΙΖΑ είχε μικρά ποσοστά έλεγε με το ΚΚΕ πως οι αυτοδύναμες κυβερνήσεις φέρνουν την καταστροφή.Οι πολυκομματικές κυβερνήσεις, λέγανε ,είναι η διέξοδη λύση στα προβλήματα της Ελλάδας. Ζητούσε τότε ο ΣΥΡΙΖΑ την απλή αναλογική και τώρα θέλει αυτοδυναμία;; Μα πως;; μήπως ισχύει το : ‘’… είμαι Ρίζος και όπως θέλω το γυρίζω ‘’ ;;























«Καθαρή εντολή για αυτοδυναμία», τιτλοφορείται το άρθρο –παρέμβαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, που δημοσιεύεται ως κύριο θέμα, σήμερα, στην εφημερίδα «Επένδυση».«Στις 25 Ιανουαρίου -γράφει εισαγωγικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- οι πολίτες ψηφίζουν για αλλαγή και σταθερότητα. Ανεξάρτητα από την ψήφο τους στις πρόσφατες ευρωεκλογές, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις στο παρελθόν, ενώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και δίνουν καθαρή εντολή αυτοδυναμίας στη δική τους κυβέρνηση».«Κανείς και τίποτε δεν μπορεί πια να μπει ανάμεσα στο λαό και τον ΣΥΡΙΖΑ. Στις 25 Ιανουαρίου η ελπίδα έχει πατρίδα. Και η Ευρώπη την πυξίδα για την αλλαγή», είναι το «δια ταύτα» του άρθρου Τσίπρα.Κεντρικό σημείο επίσης του οποίου είναι η διαπίστωση ότι «οι εξελίξεις στην Ευρώπη δεν διαψεύδουν απλώς τον κ. Σαμαρά. Τον εκθέτουν. Η Ευρώπη τον έχει αφήσει πίσω», υποστηρίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ισχυρισμό τον οποίο στηρίζει στα εξής γεγονότα: Πρώτον, στην παράταση που η Κομισιόν έδωσε στις εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου ως το τέλος Ιουνίου αντί του Μαρτίου που έληγαν, διευκολύνοντας έτσι την ελληνική οικονομία, κατ' επέκταση δε, και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Δεύτερον, στο ότι η συντηρητική κυβέρνηση της Ιρλανδίας υιοθέτησε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωπαϊκή Διάσκεψη με αντικείμενο τη μερική διαγραφή του χρέους.

ΕΛ.ΑΣ. : Συλλήψεις ατόμων για διάφορα αδικήματα 
















Από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, συνελήφθησαν στην Άρτα, στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας και στην Πρέβεζα, τρία άτομα για διάφορα αδικήματα.Αναλυτικότερα:
•Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας,συνελήφθη την 17-01-2015 μετά τα μεσάνυκτα, μία 51χρονη ημεδαπή, διότι κατελήφθη να εργάζεται παράνομα, ως αποκλειστική νοσοκόμα, στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
•Από αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών Θεσπρωτίας, συνελήφθη την 16-01-2015 το μεσημέρι στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, ένας 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι είχε παραβιάσει μέτρο απαγόρευσης εισόδου  στη χώρα και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ποινής φυλάκισης ενός (1) έτους και τριών (3) μηνών,  για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραβάσεις της νομοθεσίας «περί αλλοδαπών».
•Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, συνελήφθη την (17-01-2015 το μεσημέρι στην Πρέβεζα, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπους αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Θέατρο Καρκαμίση στην Παραμυθιά













Πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Παραμυθιά, η προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας.Στο Θέατρο Καρκαμίση έγιναν οι ομιλίες των υποψήφιων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομο Θεσπρωτίας, Γιόγιακα Βασίλη, Κάτσιου Νικόλα, Μπέζα Αντώνη και Σκούρα Ευτυχίας.

Ξεκίνησε το καρναβάλι της Πάτρας...!















Ξεκίνησε το Σάββατο το καρναβάλι της Πάτρας με εκδήλωση στην πλατεία Γεωργίου, όπου έκανε την εμφάνισή του ο...βασιλιάς Καρνάβαλος.Ο δήμαρχος της πόλης, Κώστας Πελετίδης, είπε πως «η νεολαία αρνιέται να πνιγεί στην καταχνιά» και κάλεσε τους νέους και τις νέες που συμμετέχουν στο καρναβάλι, να στείλουν παντού το μήνυμα, πως «αρνούνται ένα μέλλον που εξαρτάται από τα κέρδη των μονοπωλίων και των πολυεθνικών».«Εσείς οι νέοι δίνετε την απάντησή σας, δεν κιοτεύετε, δεν το βάζετε κάτω, δείχνεται ότι η ζωή δεν κυλάει μέσα στη φτώχεια και τη μιζέρια», ανέφερε.Την τελετή της έναρξης άνοιξε χορευτικό δρώμενο, ενώ νωρίτερα καρναβαλικά δρώμενα σε δρόμους, πλατείες και πεζόδρομους, έδωσαν για μία ακόμη χρονιά το στίγμα του πατρινού καρναβαλιού.

Χ. Σουλτς: «Καθήκον μας να αλλάξουμε τις πολιτικές λιτότητας»...?











«Καθήκον όλων των Ευρωπαίων να αλλάξουμε τις πολιτικές λιτότητας με μια κοινωνική, βιώσιμη, αλληλέγγυα πολιτική», δήλωσε ο Γερμανός ευρωβουλευτής του Die Linke, Χέλμουτ Σουλτς, ενόψει των ελληνικών εθνικών εκλογών.«Με μεγάλο ενδιαφέρον στρέφουμε το βλέμμα μας προς την Αθήνα, όπου υπάρχει η αποφασιστική βούληση για αλλαγή της πολιτικής στην Ευρώπη και ελπίζω ότι οι Έλληνες πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, τη δύναμη και την τόλμη να αλλάξουν τη χώρα και επομένως την πολιτική της Ευρωπαϊκή Ένωση»,σημείωσε ο συντονιστής της ομάδας στην Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου.Τέλος, ο κ. Σουλτς υπογράμμισε πως δεν πρόκειται μόνο για «αλληλεγγύη της Αριστεράς στην Ευρώπη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ελληνικό λαό. Είναι καθήκον για όλους μας, για τους ανθρώπους στην Ελλάδα, στη Γερμανία, σε όλα τα άλλα κράτη μέλη της ΕΕ, να αλλάξουμε τις πολιτικές λιτότητας με μια κοινωνική, βιώσιμη, αλληλέγγυα πολιτική».
















Δεν υπάρχουν σχόλια: