ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Υποψήφιος με την Ν.Δ. ο αξιόλογος πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας



Να επιμένεις στην άποψή σου, μα στο λόγο να είσαι μειλίχιος,γιατί μόνον οι δειλοί οργίζονται εύκολα : ( Θέογνις ) - Ελεγείαι Α 365


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:
  
Υποψήφιος με την Ν.Δ. ο αξιόλογος πρώην Νομάρχης Θεσπρωτίας Βασίλης Γιόγιακας















Οι σπουδαίες πολιτικές εξελίξεις αποδεικνύουν εμπράκτως, ότι η πλατιά δημοκρατική κοινωνική πλειοψηφία που διαμορφώνεται σαφώς στην Ελλάδα και με την καθοριστική συμμετοχή της δημοκρατικής Παράταξης της Ν.Δ., έχει προοπτική και ελπίδα να παραμένει ενσωματωμένη στα μεγάλα κοινωνικά προστάγματα της Ευρώπης και όχι να υποβαθμισθεί στα στενά όρια σύγκρουσης μεταξύ της «ασήμαντης» Ελλάδας και των κραταιών δυνάμεων της τεχνοδομής των Βρυξελλών.Ο κύβος των εκλογών ερρίφθη και η υποψηφιότητα του Βασίλη Γιόγιακα είναι μοχλός ανόδου για την Θεσπρωτία , αφού όπως όλοι γνωρίζουμε έχει μεγάλη αγωνιστική εμπειρία στα κοινά.Οι Θεσπρωτοί πρέπει να δώσουν στον Βασίλη Γιόγιακα τη δυνατότητα να ρητορεύσει στην Βουλή των ελλήνων παραθέτοντας τα θέματα των πολιτών της Θεσπρωτίας στο κοινοβούλιο.Ενας μεγάλος πολιτικός κορμός της Θεσπρωτίας είναι ο Βασίλης Γιόγιακας που αντιλαμβάνεται η σημερινή Ευρώπη ,το μέλλον της,και τις όποιες αναγκαίες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν.Οι αγώνες του Βασίλη Γιόγιακα για ειρήνη και ανάπτυξη ευελπιστούμε να δικαιωθούν με την ψήφο των Θεσπρωτών σε τούτον τον δικό μας υποψήφιο θεσπρωτό Βουλευτή της Ν.Δ. ! Οι πολιτικοί,οι ιστορικοί και οι ποιητές συναρπάζουν τα πλήθη, όμως ο Βασίλης Γιόγιακας προτείνει μόνο λύσεις στα όποια ζητήματα και προβλήματα έχουν προκύψει ή θα προκύψουν.Ο κ. Βασίλης Γιόγιακας έχει την έδρα του στην Ηγουμενίτσα όπου όλοι μπορείτε να τον επισκεφθείτε και να μιλήσετε μαζί του.
Μήνυμα του υποψήφιου Βουλευτή Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Γιόγιακα




















Φίλες και Φίλοι,
Μετά από επικοινωνία δεκάδων εκατοντάδων συμπολιτών μας, αποδέχθηκα την τιμή που μου έκανε η Παράταξη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Θεσπρωτίας.Θέλω να πιστεύω ότι είμαι σε θέση και τα συμφέροντα του τόπου μας να προωθήσω και υπερασπιστώ και σας όλους να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή των Ελλήνων.Η θέληση μου για αυτό είναι ατσάλινη. Η εμπειρία μου στα κοινά είναι ο μοχλός της δύναμής μου. Η ολόθερμη συμπαράσταση σας είναι η διαβεβαίωση της επιτυχούς έκβασης,αυτού του εγχειρήματος, αυτής της προσπάθειας.Τα τελευταία χρόνια ζυμώθηκα και σε δοκιμασίες σκληρές, τις οποίες πολλοί από σας τις ζήσατε  μαζί μου,  γιατί γνωρίζατε όλη την αλήθεια.Ήδη, μετά την πανηγυρική δικαίωση μου, έχω συγχωρήσει τους πάντες και με τη δική σας αγάπη και εμπιστοσύνη, βρίσκομαι και πάλι στο δρόμο του έργου και της προσφοράς, πάντα με τη βοήθεια του Θεού.Σας καλώ όλους και τούτη τη φορά, σε συμπαράσταση και σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Επίσκεψη υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θεσπρωτίας

















Επισκέφθηκαν σήμερα το Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσπρωτία, όπου είχαν συνάντηση με το Δήμαρχο Ηγουμενίτσας και πρόεδρο ΠΕΔ Ηπείρου, κ. Ιωάννη Λώλο.Ο Δήμαρχος έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος μας, καθώς και γενικότερα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση. Οι υποψήφιοι από την πλευρά τους, εξέφρασαν τις θέσεις και τις προτεραιότητες τους αναφορικά με το θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο. 
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει πρακτικό σεμινάριο στα Ιωάννινα



















Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου σε συνεργασία με την λογοθεραπεύτρια Dore Blom, διοργανώνει την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015 στα Ιωάννινα, το πρακτικό σεμινάριο για την Αναπτυξιακή Λεκτική Δυσπραξία.H Δυσπραξία είναι  ανωριμότητα ενός ατόμου να συντονίσει επιδέξια τις κινήσεις του για να έχει κινητικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρόκειται για ανώριμο τρόπο διαχείρισης της πληροφορίας από τον εγκέφαλο, που συνεπάγεται σε κακή μετάδοση των μηνυμάτων προς το σώμα. Η δυσπραξία επηρεάζει τον προγραμματισμό όσων κάνουμε και τον τρόπο με τον οποίο αυτά ολοκληρώνονται και συνδέεται με προβλήματα στην αντίληψη, τη σκέψη και το λόγο.Το πρακτικό σεμινάριο Δυσπραξίας απευθύνεται σε λογοθεραπευτές και φοιτητές Λογοθεραπείας που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, γύρω από παιδιατρικά νευρολογικά περιστατικά, σε θέματα λεκτικής - στοματικής δυσπραξίας. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν επίσης γονείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενος.Η προεγγραφή είναι απαραίτητη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 6986180630 και στο diepistimoniko.edu@gmail.com.Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα facebook.com/Diepistimoniko.gr .Να σημειωθεί πως το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου είναι ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής καθώς και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων. Είναι στελεχωμένο από μια επιστημονική ομάδα νέων ανθρώπων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε ένα άρτια διαμορφωμένο περιβάλλον.

Εντάχθηκε η πρόταση της Περιφέρειας για την πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών και διάθεσης δεδομένων














 To  έργο με τίτλο: «Πλατφόρμα παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών και διάθεσης δεδομένων της Περιφέρειας Ηπείρου», εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας "02 - ΤΠΕ και βελτίωση της ποιότητας ζωής" του Ε.Π. "Ψηφιακή Σύγκλιση" με προϋπολογισμό 541.249,64 Ευρώ.Με την ολοκλήρωση του εν λόγω έργου οι πολίτες της Ηπείρου θα μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους για ζητήματα των υπηρεσιών της Περιφέρειας και στη συνέχεια θα λαμβάνουν ηλεκτρονικά απάντηση. Ακόμη, θα δημιουργηθεί «ηλεκτρονική θυρίδα», όπου θα υπάρχουν ταξινομημένα, σε ηλεκτρονική μορφή και με ψηφιακή υπογραφή, όλα τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από την Περιφέρεια Ηπείρου. Με τον τρόπο αυτό, και κάνοντας χρήση προσωπικού κωδικού, ο κάθε πολίτης θα έχει τη δυνατότητα αναζήτησης των εγγράφων από την ηλεκτρονική πλατφόρμα. Επιπροσθέτως, θα ψηφιοποιηθεί και θα διατίθεται ελεύθερα ένα μεγάλο τμήμα του αρχείου της Περιφέρειας Ηπείρου, όπως μελέτες, γεωχωρικά δεδομένα, κλπ.Η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης κ. Τατιάνα Καλογιάννη, με αφορμή την ένταξη του έργου δήλωσε τα εξής: «Η με σχεδιασμό και προγραμματισμό, σοβαρή προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια, από ομάδα στελεχών της Περιφέρειάς μας, έχει ως αποτέλεσμα την υλοποίηση δράσεων και συνεργειών, με στόχο την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Περιφέρειας και εν τέλει την καλύτερη εξυπηρέτηση των  πολιτών. Με τον τρόπο αυτό, έχει δημιουργηθεί η «Ολοκληρωμένη Εφαρμογή Ενημέρωσης Αγροτών – Πολιτών και Προώθησης των Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας Ηπείρου», η οποία και βρίσκεται σε πιλοτική λειτουργία καθώς και ο «Οδηγός του Πολίτη» (www.politis.gov.gr), που σήμερα εξυπηρετεί παρέχοντας μόνο πληροφορίες και ο οποίος, με την υλοποίηση του νέου ενταγμένου έργου, θα παρέχει και ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί, για μια ακόμη φορά, τον οδηγό – πιλότο για τις υπόλοιπες Περιφέρειες της Ελλάδας, αλλά και για άλλους φορείς και υπηρεσίες και αξίζει να αναφέρουμε ότι η επισκεψιμότητά της είναι πολύ υψηλή και πέραν κάθε προσδοκίας».

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ - NEWS
Συνελήφθη 39χρονος στην Ηγουμενίτσα  















 
Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αλβανίας στην Ηγουμενίτσα   την 15-01-2015/12:30, γιατί όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα, ανωτέρω δράστης διέπραξε στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, κατά το χρονικό διάστημα από 21-11-2013 έως και 13-01-2015, (16) συνολικά  κλοπές σε οικίες. 
Συνελήφθη 44χρονος στη Λυγιά Πρέβεζας
Συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός στη Λυγιά Πρέβεζας την 15-01-2015/09:46, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, συνολικού χρηματικού ποσού (155.588) €.
Συνελήφθη 39χρoνος στον Κατσικά Ιωαννίνων
Συνελήφθη 39χρoνος υπήκοος Πακιστάν στον Κατσικά Ιωαννίνων την 15-01-2015/12:30, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακρίτριας Ιωαννίνων, για ληστεία.
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στα Ιωάννινα
Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί στα Ιωάννινα την 15-01-2015/14:10, ηλικίας 32 και 36 ετών, γιατί στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία ενός εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (174) γραμμάρια κοκαΐνης,(6) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, (9.9) γραμμάρια άγνωστης χημικής συνθέσεως ουσίας, (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και χρηματικό ποσό.
Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Άρτα, για κατοχή κάνναβης












 





Στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων, που πραγματοποιούνται καθημερινά, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν την 15-01-2014 βραδινές ώρες, στην Κακαβιά Ιωαννίνων και στην Άρτα, δύο  (2) άτομα. Πρόκειται για έναν 24χρονο υπήκοο Αλβανίας καθώς και για έναν 56χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, στο σημείο εισόδου του Μεθοριακού Σταθμού Κακαβιάς, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κακαβιάς στον 24χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης,  βάρους (4) γραμμαρίων.Στη δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας στον 56χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη βάρους (28,5) γραμμαρίων.Την προανάκριση για τις ανωτέρω περιπτώσεις διενήργησαν το Αστυνομικό  Τμήμα Κακαβιάς και το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας, ενώ οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Σύλληψη αλλοδαπού στο Καλπάκι Ιωαννίνων, για μεταφορά μίας μη νόμιμης μετανάστριας
Την 15-01-2015 αργά το βράδυ στο Καλπάκι Ιωαννίνων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Άνω Πωγωνίου, συνέλαβαν  έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας, για μεταφορά  μίας μη νόμιμης μετανάστριας.Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας μία 23χρονη υπήκοο Αλβανίας, η οποία στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων. Το Ι.Χ.Ε. κατασχέθηκε.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Ά Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου.
Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, για εμπορία και κατοχή  κοκαΐνης στα Ιωάννινα 
















Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, 174 γραμμάρια  κοκαΐνης και 32.665 ευρώ που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών.Επιχείρηση πραγματοποίησαν την 15.01.2015 το μεσημέρι στην πόλη  των Ιωαννίνων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, ηλικίας 32 και 36 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εμπορίας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.Από τη συστηματική έρευνα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων,διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος διακινούσε και διοχέτευε ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών σε χρήστες στην πόλη των Ιωαννίνων ενώ παράλληλα είχε μετατρέψει το σπίτι του σε κρύπτη και χώρο αγοραπωλησίας των ναρκωτικών. Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί την 15.01.2015 το μεσημέρι, πραγματοποίησαν έρευνα στο  σπίτι του 36χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, σε μορφή βράχων και σκόνης, συνολικού βάρους (170,5) γραμμαρίων.
•δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) με κοκαΐνη, συνολικού βάρους (2,7) γραμμαρίων.
•τέσσερις αυτοσχέδιες συσκευασίες με σκόνη άγνωστης σύνθεσης, συνολικού βάρους (9,9) γραμμαρίων.
•τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους (6) γραμμαρίων.
•μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα κοκαΐνης.
•το χρηματικό ποσό των (2.715) ευρώ, ως προερχόμενο από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών.
•πληθώρα νάιλον συσκευασιών, για την κατανομή και αποθήκευση της κοκαΐνης σε φιξάκια.
•ένα κινητό τηλέφωνο.
Κατά την εξέλιξη της επιχείρησης, συνελήφθη και ένας 32χρονος ημεδαπός, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση ενώ μετά από σωματική έρευνα,  βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους (0.8) γραμμαρίων και το χρηματικό ποσό των (29.950) ευρώ.Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.










Δεν υπάρχουν σχόλια: