ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας,ο Υφυπουργός Γεωργίας της Αλβανίας κ. Γιάννης Μπάμπης



Η επανάσταση είναι σαν το ποδήλατο. Αν σταματήσουμε να κάνουμε πεντάλ  θα πέσουμε : ( Φιντέλ Κάστρο )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας,ο Υφυπουργός Γεωργίας της Αλβανίας κ. Γιάννης Μπάμπης 















Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014,ο Υφυπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Διαχείρισης Υδάτων, της Αλβανίας κ. Γιάννης Μπάμπης, στο Δημαρχείο Ηγουμενίτσας όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννη Λώλο, παρουσία και του Αντιδημάρχου Ηγουμενίτσας κ. Μιχάλη Γκίκα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα και οι δύο πλευρές δήλωσαν ότι θα σταθούν αρωγοί στη σύσφιξη των σχέσεων των δύο λαών μέσα από κοινές δράσεις.
Γραφείο Τύπου Δήμου Ηγουμενίτσας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΗΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ














Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και τη θεσμική ανασυγκρότηση και δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνουμε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας συσκέψεις, στις οποίες επιδιώκουμε να συμμετέχουν κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες, για να συζητήσουμε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα την περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.Πρόκειται για το ξεκίνημα ανοιχτών, δημοκρατικών διαδικασιών που έχουν στόχο με βάση τις επεξεργασίες της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ να συνδιαμορφώσουμε με τους πολίτες κυβερνητικό πρόγραμμα, το οποίο θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού στις επικείμενες εκλογές.Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια της Ηπείρου έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 30 Νοεμβρίου  στις αίθουσες του ξενοδοχείου Du Lac στα Ιωάννινα.Η σύσκεψη θα διεξαχθεί από τις 10.30πμ με δύο θεματικές συζητήσεις (1. Αγροτοδιατροφικό ζήτημα της Ηπείρου και 2. Διαχείριση του Νερού στην Ήπειρο).Θα συνεχιστεί το απόγευμα από τις 5.30μμ,   όπου και θα παρουσιαστούν οι 2 κεντρικές εισηγήσεις για τις ΑΜΕΣΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ (την οποία θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας) και τις ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ (εκ μέρους της ΠΣΕ Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά).Καλούμε τους φορείς, τα κινήματα και τους πολίτες της Ηπείρου να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στον αντίστοιχο προβληματισμό.
 Η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνελήφθη 46χρονος στα Ιωάννινα για Διεθνές ένταλμα σύλληψης      
        


















Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα την 24-11-2014/11:00, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Διεθνές ένταλμα σύλληψης των Ιταλικών Αρχών, με το οποίο καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (17) ετών, (6) μηνών και (27) ημερών, για σωματεμπορία και εγκληματική οργάνωση.  

Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα στην Πρέβεζα, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά, για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών 






















Τέσσερις ημεδαποί κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, (167,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές. Συνελήφθησαν, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας, στο πλαίσιο συστηματικών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται καθημερινά,συνολικά τέσσερα (4) άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.Πρόκειται για ημεδαπούς (τρεις άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 24, 19, 18 και 22 ετών, οι συλλήψεις των οποίων πραγματοποιήθηκαν την 25-11-2014το απόγευμα στoν Ωρωπό και τη Νέα Κερασούντα Πρέβεζας. Στο πλαίσιο των ελέγχων, κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, συνολικά (167,7) γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές.Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, συνελήφθησαν στον Ωρωπό, δύο ημεδαποί, 24 και 22 ετών, καθώς μετά από έρευνες στα σπίτια τους με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
• μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους (53,9) γραμμαρίων.
• δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές με υπολείμματα κάνναβης.
• ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, για το οποίο είχε δηλωθεί ψευδώς απώλεια.
• το χρηματικό ποσό των (90) ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο σπίτι του 24χρονου, συνελήφθη και ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με κάνναβη, βάρους (1,3) γραμμαρίων. Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη στη Νέα Κερασούντα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Πρέβεζας, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους (112,5) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δυνατότητα προσωρινής ακινησίας από τρεις μήνες έως τρία έτη σε ιδιοκτήτες Φ.Δ.Χ και Ταξί















Tη δυνατότητα να θέσουν σε προσωρινή ακινησία, από τρεις μήνες έως τρία έτη, φορτηγό Δημόσιας Χρήσης και Επιβατικό Δημόσιας Χρήσης (Ταξί), έχουν οι ιδιοκτήτες τους με κοινή απόφαση, που υπέγραψαν ο υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών Μιχ.Παπαδόπουλος και ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Αντ. Μπέζας.Κατά την διάρκεια της ακινησίας, οι ιδιοκτήτες των παραπάνω αυτοκινήτων απαλλάσσονται της υποχρεωτικής ασφάλισης στον ΟΑΕΕ, της υποχρέωσης ασφάλισης του αυτοκινήτου, καθώς και των τελών κυκλοφορίας."Η ρύθμιση αυτή", όπως αναφέρει σε δήλωσή του, ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχ. Παπαδόπουλος, "κρίθηκε αναγκαία για τους ιδιοκτήτες των φορτηγών δημόσιας χρήσης αυτοκινήτων και τους ιδιοκτήτες ταξί, οι οποίοι λόγω της μείωσης του μεταφορικού έργου που έχει γίνει στις κατηγορίες αυτές, αδυνατούσαν να σταματήσουν τη λειτουργία της επιχείρησης τους. Αποτέλεσμα να συσσωρεύονται χρέη, χωρίς να υπάρχουν αντίστοιχα έσοδα λόγω της μείωσης του μεταφορικού έργου.Η απόφαση εστάλη στο υπουργείο Οικονομικών για συνυπογραφή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: