ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Σάρωσε το ΚΑΡΑΤΕ : Τα πήρε όλα και έφυγε στο κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων



Οι πιο καυτές θέσεις στην κόλαση είναι κρατημένες γι’ αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση : ( Δάντης )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Σάρωσε το ΚΑΡΑΤΕ : Τα πήρε όλα και έφυγε στο κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων
 Τα 61 κύπελλα και μετάλλια, 25 Χρυσά ,14 αργυρά και 22 χάλκινα μετάλλια,κατέκτησαν οι 37 Ηπειρώτες αθλητές και αθλήτριες από το κύπελλο Νοτίου δυτικής Ελλάδος και Ιονίων νήσων που έγινε το Σάββατο 29 Μαρτίου στους Αγ. Θεοδώρους Κορινθίας με συμμετοχή 582 αθλητές και αθλήτριες παίρνοντας για 25 χρόνια την πρώτη θέση με μεγάλη διάφορα από τους 26 συλλόγους που συμμετείχαν.Οι παλιοί αθλητές και αθλήτριες όσο και τα πολλά νέα μικρά παιδιά έδειξαν ήθος , παιδεία και αθλητικό αγωνιστικό πνεύμα.Η νέα γενιά των αθλητών και αθλητριών είναι έτοιμη για μεγάλες διακρίσεις συνεχίζοντας το έργο των παλιών αθλητών και των προπονητών τους κ.Γκορέζη Παναγιώτη και κυρ. Ραπτοπούλου Αγγελικής που κρατάνε τον αθλητισμό και το Καράτε σε πολύ υψηλό επίπεδο και  την Ηπειρο στους κορυφαίους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για 25 συνεχόμενα  χρόνια. Συγχαρητήρια σε όλους τους Αθλητές ,στους εκπαιδευτές και στους παράγοντες!
…από : paramythia-online

Συνελήφθη 48χρονος υπήκοος Αλβανίας στα Ιωάννινα, κατηγορούμενος για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης
 Συνελήφθη την 01-04-2014 το μεσημέρι στα Ιωάννινα,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης.Ειδικότερα,σε έλεγχο που διενεργήθηκε στον 48χρονο,εκείνος υπέδειξε στους αστυνομικούς πλαστό βιομετρικό διαβατήριο Αλβανίας, με στοιχεία άλλου προσώπου, το οποίο χρησιμοποιούσε, προκειμένου να εξασφαλίσει την νομιμότητα της παραμονής του στη χώρα μας.Το διαβατήριο με τα ψευδή στοιχεία ταυτότητας καθώς και μία άδεια διαμονής κατασχέθηκαν.Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν στον Σμέρτο και στην Νέα Σελεύκεια για την εμπλοκή τους σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης 
 Κατασχέθηκαν παραπάνω από (143) κιλά κάνναβης  και δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.Συνελήφθησαν την 01-04-2014 το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 27 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς και εμπορίας μεγάλης ποσότητας κάνναβης.Ειδικότερα, την 01-04-2014 το πρωί εντοπίσθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στον Σμέρτο Φιλιατών, στο οποίο επέβαινε ένα άτομο, το οποίο στη θέα των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή.Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  στο χώρο των αποσκευών και των πίσω καθισμάτων, -140- δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους -143.314- γραμμαρίων.Λίγη ώρα αργότερα, στη Νέα Σελεύκεια, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί δράστες, υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι επέβαιναν σε άλλο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσαν ως προπομποί, ελέγχοντας το δρομολόγιο κίνησης  με σκοπό την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων και τη διευκόλυνση της μεταφοράς των ναρκωτικών.Τα δύο οχήματα, ιδιοκτησίας 26χρονης υπηκόου Πολωνίας, που αναζητείται καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα,τα οποία χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες συναλλαγές τους, κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των  συνεργών τους.

Επιλογή της Περιφέρειας Ηπείρου για μελέτη της Ε.Ε. στον τομέα της ενεργειακής επάρκειας
 Η Περιφέρεια  Ηπείρου είναι μια από τις Περιφέρειες που επιλέχτηκαν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, για να συμμετέχουν στην μελέτη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής με αντικείμενο την προώθηση της πολυεπίπεδης διακυβέρνησης για την επίτευξη τον στόχων της Στρατηγικής ΕΕ2020 στον τομέα της ενεργειακής επάρκειας.Κύριος στόχος της δράσης είναι η πολυεπίπεδη διακυβέρνηση η οποία αναφέρεται στην συντονισμένη δράση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών µελών της και των τοπικών και περιφερειακών αρχών, βασίζεται στην εταιρική σχέση και στοχεύει στην χάραξη και υλοποίηση των πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Στο πλαίσιο της μελέτης η Περιφέρεια  Ηπείρου θα συμπράξει με την Περιφέρεια Prignitz-Oberhavel της Γερμανίας προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης μιας ολοκληρωμένης Περιφερειακής Στρατηγικής για την Ενέργεια.Στην πρώτη συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο το διήμερο 26 & 27 Μαρτίου 2014,  με  τις οδηγίες της Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιας για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού,Περιβάλλοντος και Υποδομών κ. Τατιάνας Καλογιάννη,  συμμετείχαν στελέχη της Περιφέρειας Ηπείρου.

Η Πίστα Formula 1 στην Παραμυθιά 
 Τον γύρο της Ελλάδος κάνει η είδηση της δημιουργίας της πρώτης πίστας Φόρμουλα 1 της χώρας, στην Παραμυθιά. Αυτό αποφασίστηκε στην συνεδρίαση του παγκοσμίου οργανισμού F1 που συνεδρίασε στο Τόκυο τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος, της Τρίτης.Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να δημιουργηθούν άλλες 2 πίστες σε Καναδά και Ινδονησία.Ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα έκανε λόγο για αντιστροφή του κλίματος αφού όλο και περισσότεροι διεθνείς οργανισμοί και επιχειρήσεις, επιλέγουν την Ελλάδα για επενδύσεις. Για πολύ σημαντική εξέλιξη κάνει λόγο σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Reuter ο υπουργός Αθλητισμού Πάνος Παναγιωτόπουλος ο οποίος σημείωσε πως ο φάκελος της Ελλάδος ήταν πλήρης ενώ δεν έκρυψε την έκπληξή του για την επιλογή της Παραμυθιάς, αφού όλοι περίμεναν την Χαλκίδα. Για μεγάλη επιτυχία μίλησε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία τόνισε πως η πίστα F1 Ελλάδος, μπορεί να απογειώσει το τουριστικό προϊόν της Ηπείρου και της χώρας γενικότερα.Η πίστα θα κατασκευαστεί στον κάμπο Παραμυθιάς σε έκταση 6.500 στρεμμάτων και έχει συνολικό προϋπολογισμό 3.245.698.050 ευρώ με την χρηματοδότηση να γίνεται εξ ολοκλήρου από τον world federation f1. Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του Ιουλίου ενώ θα έχουν ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο του 2015.Το αστείο τις υπόθεσης είναι πως περιμέναμε περισσότερα από 10 χρόνια να ολοκληρωθεί ο αναδασμός του κάμπου της Παραμυθιάς και λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωσή του, καταργούνται όλα για το μεγαλύτερο έργο της χώρας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.Το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στις υποδομές της Παραμυθιάς, ενώ σίγουρη θεωρείται η  εκτίναξη στις επενδύσεις στην πόλη. Το θέμα αναμένεται να απασχολήσει και το αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.

Ημερίδα για το λογοτεχνικό βιβλίο για παιδιά και νέους στην Παραμυθιά
 Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου,  η σχολική σύμβουλος προσχολικής αγωγής Θεσπρωτίας και ο σχολικός σύμβουλος εκπ. περιφέρειας Σουλίου διοργανώνουν ημερίδα, την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 19.30  στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σουλίου «ΚΑΡΚΑΜΙΣΙ», με θέμα:«Το λογοτεχνικό βιβλίο για παιδιά και νέους. Προκλήσεις του σήμερα».Το λογοτεχνικό βιβλίο μπορεί να προσφέρει χαρά και απόλαυση στον αναγνώστη. Ωστόσο, η αγάπη για το βιβλίο δε μεταδίδεται κληρονομικά ούτε αποτελεί μια έμφυτη λειτουργία. Αντίθετα, αποκτάται μέσω μιας μακροχρόνιας και συστηματικής παιδείας και καλλιεργείται από μικρή ηλικία, πρώτα από την οικογένεια και ύστερα από το σχολείο.Για την αξία και τον τρόπο ενασχόλησης των παιδιών με την παιδική λογοτεχνία θα μιλήσουν οι:
.Κοντόρα Εύη, Συγγραφέας Παιδικών βιβλίων.
.Μπέση Μαρίνα, Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής ΘεσπρωτίαςΣταύρου Γιάννης, Σχολικός .Σύμβουλος Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Σουλίου.

Φέρνουν νέα μέτρα για την ίδια δόση
 Σε πανηγυρική διάψευση των κυβερνητικών ισχυρισμών περί "τέλους των μέτρων", "τέλους του Μνημονίου" κ.λπ. κατέληξε η φιέστα του Eurogroup που έστησε στην Αθήνα η κυβέρνηση Σαμαρά για να στηρίξει με εικόνες τον μύθο της "επιτυχίας" της. Ώρες μετά τον εκβιασμό προς τους βουλευτές να ψηφίσουν με συνοπτικές διαδικασίες τα καταστροφικά μέτρα του πολυνομοσχεδίου για να διασωθεί η χώρα με την εκταμίευση της δόσης των 11,8 δισ., το Eurogroup άναψε το πράσινο φως μόνο για τα 6,3 δισ. και για τις άλλες δύο υποδόσεις του ευρωπαϊκού μέρους του δανείου, θέτει από 6 προαπαιτούμενα, ανάμεσα στα οποία: Κατάργηση φόρων υπέρ τρίτων, νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο, "μικρή ΔΕΗ", ενοποίηση επικουρικών ταμείων Δημοσίου και συγχώνευση στο Ενιαίο Ταμείο του ιδιωτικού τομέα.

Επωφελούμενες από τον συναγερμό για τσουνάμι 300 κρατούμενες απέδρασαν από φυλακή στη Χιλή
 Περισσότερες από 300 κρατούμενες απέδρασαν από γυναικεία φυλακή επωφελούμενες από τον συναγερμό για τσουνάμι που σήμανε ύστερα από τον σεισμό των 8,2 βαθμών στη Χιλή, ανακοίνωσε αργά χθες το βράδυ ο υπουργός Εσωτερικών.“Περίπου 100 άνδρες των ειδικών δυνάμεων θα σταλούν στην περιοχή” Ικουίκουε, περίπου 200 χιλιόμετρα από τα σύνορα με το Περού, για την αντιμετώπιση της κατάστασης, είπε στους δημοσιογράφους ο Ροντρίγκο Πεναϊλίγιο.Ο υπουργός δεν διευκρίνισε με ποιόν τρόπο απέδρασαν οι κρατούμενες και πρόσθεσε ότι δεν διαθέτει “επιβεβαιωμένες πληροφορίες” για λεηλασίες στο Ικουίκουε, όπως κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πεντέμισι χρόνια φυλακή και πρόστιμο 210.000 ευρώ στον Ακη Τσοχατζόπουλο
ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΟΥ
 Ποινή φυλάκισης πεντέμισι ετών και πρόστιμο ύψους 210.000 ευρώ επέβαλε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων στον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο, αναγνωρίζοντάς του το ελαφρυντικό πρότερου έντιμου βίου κατόπιν εισαγγελικής πρότασης.Σύμφωνα με την απόφαση, η ποινή φυλάκισης είναι εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ ημερησίως.Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία ενώ ο δικαστήριο συνεδριάζει για να αποφασίσει τι θα γίνει με το σπίτι στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου το οποίο έχει δημευθεί με την πρωτόδικη απόφαση.Από την πλευρά της, η εισαγγελέας ζήτησε το ακίνητο να παραμείνει σε καθεστώς δήμευσης όπως είχε αποφασίσει το δικαστήριο σε πρώτο βαθμό.Υπενθυμίζεται ότι, σε πρώτο βαθμό, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων είχε κρίνει ένοχο κατά πλειοψηφία τον κ. Τσοχατζόπουλο, χωρίς κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε ποινή οκταετούς κάθειρξης, χωρίς αναστολή.

Συγκροτήθηκε η επιτροπή για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων
Στην Μάχη ξανά ο «αντιστασιακός» και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Γλέζος
 Ο Κώστας Τζαβάρας από τη ΝΔ εξελέγη πρόεδρος της επιτροπής για τη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανόλης Γλέζος και γραμματέας ο Δημήτρης Σαλτούρος απο το ΠΑΣΟΚ.Η επιτροπή αριθμεί 19 μέλη συνολικά και αύριο θα συνεδριάσει εκ νέου, προκειμένου να καθορίσει το έργο και τις δράσεις της.Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, για τη θέση του προέδρου προτάθηκε ο κ. Γλέζος, ο οποίος ωστόσο δε δέχτηκε να αναλάβει τη θέση.








 


Δεν υπάρχουν σχόλια: