ΣΤΟ ΦΙΛΙΑΤΙ - ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ,ΤΙΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ,ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΣΙΑ ΦΑΓΗΤΑ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.Ο ΞΕΝΩΝΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Εδώ να στέλνετε τις ανακοινώσεις σας

radiofiliati@yahoo.gr

Translate

Προειδοποιούν για μεγάλες κινητοποιήσεις οι αγρότες



Η βασική αρετή του πολίτη είναι η δυσπιστία :  ( Ροβεσπιέρος )


...ΘΕΜΑΤΑ…@...:

Προειδοποιούν για μεγάλες κινητοποιήσεις οι αγρότες 
Στο πόδι οι αγρότες όλης της Ελλάδας που αντιδρούν στις επικείμενες αλλαγές του φορολογικού καθεστώτος και ζητούν να αποσυρθούν από την κυβέρνηση όλα τα νέα μέτρα. "Θα πάρουμε τα τρακτέρ και θα πάμε στην Αθήνα, αν χρειαστεί. Δεν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε και χρωστάμε πάνω από 1 εκατομμύριο στη ΔΕΗ. Θα συντονιστούμε με τις υπόλοιπες ομάδες και θα αγωνιστούμε μέχρι τέλος",ανέφερε ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ηγουμενίτσας κ. Νάνος μιλώντας στον ΗΧΩ 102,7 και την Έλενα Στάμου. Ο κ. Νάνος αναφέρθηκε στις άκαρπες συσκέψεις και είπε "εμείς δεν μπορούμε να γυρίσουμε στα χωράφια, να ρθουν να πάρουν τα τρακτέρ και να πάνε αυτοί να ορθώσουν και να καλλιεργήσουν".Στο μεταξύ,ένταση επικρατεί στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αγρότες με τρακτέρ που έχουν συγκεντρωθεί και επιχειρούν να κλείσουν τον λιμένα. Οι αγρότες έχουν αποκλειστεί από ισχυρές ομάδες των ΜΑΤ που προσπαθούν να ελέγξουν την κατάσταση. "Θα περιμένουμε ενισχύσεις και θα πάμε προς τον κόμβο του Μεσοποτάμου. Μέχρι στιγμής από τα μπλόκα σε όλες τις περιοχές ο κόσμος περνάει αλλά δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τις επόμενες ώρες. Μπορεί και να κλείσουμε δρόμους" είπε το μέλος του συντονιστικού οργάνου Χρήστος Κουτσαμουράτογλου στον ΗΧΩ 102,7.

ΕΛ.ΑΣ.  ΗΠΕΙΡΟΥ  -  NEWS
Ημερίδα για την Ασφαλή Πλοήγηση στο διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα Ιωάννινα
 Στόχος ήταν η ενημέρωση των πολιτών και ειδικά των παιδιών για τους κινδύνους που προκύπτουν κατά την πλοήγηση στο διαδίκτυο .Ημερίδα για την Ασφαλή Πλοήγηση στο Διαδίκτυο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14-02-2014 και ώρα 12:00 στην αίθουσα «Αρχιεπισκόπου Σπυρίδωνος» της Ζωσιμαίας Παιδαγωγικής Ακαδημίας Ιωαννίνων, με την συμμετοχή κυρίως γονιών και παιδιών. Η Ημερίδα, που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο αποφάσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, είχε ως στόχο να ενημερώσει τους πολίτες και ειδικά τα παιδιά για τη δύναμη του διαδικτύου, καθώς και να τους ευαισθητοποιήσει, ως προς τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την πλοήγηση σε αυτό. Κατά την έναρξη της Ημερίδας, ο Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,Ταξίαρχος Εμμανουήλ Σφακιανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά : « 93 % των νέων είναι καθημερινά στο διαδίκτυο… εμείς σαν Υπηρεσία λέμε ναι στις νέες τεχνολογίες, ναι στο ίντερνετ… ήρθαμε εδώ σήμερα, για να σας δείξουμε τις  προϋποθέσεις πως θα κάνετε ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο, γιατί χωρίς ασφαλή πλοήγηση οι κίνδυνοι είναι δίπλα σας, 98% είναι τα θετικά και 2% τα αρνητικά του διαδικτύου… χωρίς ενημέρωση, δεν αποτρέπεται το έγκλημα του διαδικτύου, γιατί υπάρχουν συνεχώς νέες απειλές ».Στόχος των ενημερωτικών ημερίδων είναι οι γονείς να μπορέσουν να κατανοήσουν το διαδίκτυο και να προφυλάξουν τα παιδιά τους από τους νέους κινδύνους που εμφανίστηκαν στο προσκήνιο, με την ανάπτυξη των νέων τεχνολογιών, απολαμβάνοντας παράλληλα τα πολλαπλά οφέλη του ψηφιακού κόσμου.Κατά τις εργασίες της ημερίδας τα εξειδικευμένα στελέχη της Υπηρεσίας αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων στα μέτρα προστασίας των παιδιών από τη σεξουαλική κακοποίηση, στην ηλεκτρονική διαπόμπευση - cyberbullying και την πρόληψη αυτοκτονιών που εκδηλώνονται μέσω του διαδικτύου, καθώς και στις απειλές – εγκλήματα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Κλείνοντας τις εργασίες της Ημερίδας τα στελέχη της Υπηρεσίας αναφέρθηκαν σε πρακτικές συμβουλές πρόληψης των παραπάνω προβλημάτων, ενώ παράλληλα μέσω τις διαδραστικής συμμετοχής τους, μικροί μαθητές πήραν πρακτικές απαντήσεις για την αντιμετώπιση προβλημάτων που τους ανέκυψαν κατά την πλοήγηση τους στο διαδίκτυο. Οι ημερίδες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, καθώς εντάσσονται στο γενικότερο πλαίσιο της κοινωνικής αποστολής της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και στην προσπάθεια έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών με σκοπό την πρόληψη σύγχρονων μορφών εγκληματικότητας.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα
 Συνελήφθη την 14-02-2014 το πρωί στην Πρέβεζα, από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας 44χρονος ημεδαπός,  διότι  στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.



Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα στα Σύβοτα
 Συνελήφθη την 14-02-2014 το μεσημέρι στα Σύβοτα Θεσπρωτίας,από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, ένας 26χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την προηγούμενη ημέρα, παραβίασε την πόρτα γραφείου επιχείρησης και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.Ο συλληφθείς, ο οποίος επιπρόσθετα στερείται νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.
Κατασχέθηκαν πάνω από (72) κιλά κάνναβης σε δασώδη περιοχή  κοντά στο Γεροπλάτανο Ιωαννίνων
 Συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω, τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας,  για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών.Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, βρέθηκε και κατασχέθηκε την 15-02-2014 σε δασώδη  περιοχή  κοντά στο Γεροπλάτανο Ιωαννίνων,   ποσότητα κάνναβης, που ξεπερνά τα (72) κιλά.Την παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι  Αλβανίας, ηλικίας 30, 32,23 και 27 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω.Αναλυτικότερα,  σήμερα μετά τα μεσάνυχτα σε δασώδη περιοχή κοντά στο  Γεροπλάτανο Ιωαννίνων, εντοπίστηκε να κινείται ομάδα ατόμων,  μεταφέροντας ταξιδιωτικούς σάκους με ναρκωτικά.Σε ενέδρα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, συνέλαβαν τους δράστες ενώ κατέσχεσαν τρεις ογκώδεις ταξιδιωτικούς σάκους, που περιείχαν (67) δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους (72) κιλών και (550) γραμμαρίων.Οι συλληφθέντες  θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων  ενώ τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξάγει το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια
 Τα 300 περίπου παιδιά της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νόμου Θεσπρωτίας, με τη καθοδήγηση των δασκάλων τους, έτρεξαν και φέτος (χθες Παρασκευή) για Πέμπτη χρονιά με τα ποδήλατα τους, το γύρο της πόλης της Ηγουμενίτσας, για να μεταφέρουν σε κάθε ευαίσθητο πολίτη το χτύπο της καρδιάς δεκάδων παιδιών με καρκίνο, που δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο.Η ποδηλατοδρομία δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα με την έννοια της αθλητικής διάστασης, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες είναι νικητές στην καρδιά μας.Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί της 14ης Φεβρουαρίου από την πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας.Διασχίσανε την οδό Κύπρου ως το ύψος της Δαγκλή, από εκεί έφτασαν στην παραλιακή και έναντι της καφετέριας Dali, διασχίσανε την παραλιακή ως το ύψος της Εμπορικής Τράπεζας και διαμέσου της οδού 8ης Δεκεμβρίου, κατευθύνθηκαν προς το σημείο τερματισμού, που ήταν και πάλι η πλατεία Δημαρχείου.Η Παγκόσμια Ημέρα για τον καρκίνο της παιδικής ηλικίας , έχει σκοπό να ευαισθητοποίησε το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον για τις ανάγκες των παιδιών που νοσούν από καρκίνο σε όλο τον πλανήτη.Στον καρκίνο της παιδικής ηλικίας δεν υπάρχει πρόληψη παρά μόνο έγκαιρη διάγνωση ,η οποία μπορεί να οδηγήσει σε ίαση τα 2 στα 3 παιδιά.Θα πρέπει λοιπόν να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση των επαγγελμάτων της υγείας ,ώστε να είναι σε θέση να διαγνώσουν έγκαιρα τη νόσο και στη σωστή ενημέρωση των γονιών ώστε να απευθύνονται έγκαιρα στα παιδιατρικά νοσοκομεία.Οι γονείς ,για όσο διάστημα διαρκεί η θεραπεία ,είναι υποχρεωμένοι να αφιερώνουν όλο το χρόνο τους στο παιδί τους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα από μέρους της πολιτείας ,ώστε να προστατεύεται η εργασία και το εισόδημα τους.  Φλόγα αγωνίζεται για τα δικαιώματα του παιδιού στη ζωή και την υγεία και θα συνεχίσει να δραστηριοποιείται :
• όσο ο καρκίνος σκοτώνει το ένα από τα τρία παιδιά που νοσούν .
• όσο η πολιτεία δεν ανταποκρίνεται ικανοποιητικά στις υποχρεώσεις της.
• όσο ο καρκίνος θεωρείται επάρατος και όσο ο λαός μας φοβάται ακόμα και να προφέρει το όνομα του.
Η Φλόγα ανήκει στα ιδρυτικά μέλη και συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της "Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Συλλόγων Γονιών ", η οποία ιδρύθηκε στην Ισπανία συμμετέχουν σήμερα 85 χώρες απ’ όλο τον κόσμο.Ενισχύστε τον αγώνα κατά του καρκίνου της παιδικής ηλικίας.Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στη σωστή ιατρική φροντίδα, ανεξάρτητα από την κοινωνική ή οικονομική κατάσταση.

Πληθαίνουν οι μαρτυρίες για επιθέσεις υβριδικών, μεταλλαγμένων σκύλων στις Η.Π.Α.
 Δεν είναι λίγες οι περιοχές, ανά την επικράτεια των ΗΠΑ, όπως το κεντρικό Μέιν, όπου εδώ και δεκαετίες κυκλοφορούν μυστηριώδεις ιστορίες για ένα μη αναγνωρίσιμο, τερατώδες τετράποδο που μοιάζει με σκύλο και εξολοθρεύει άλλα ζώα.Οι μαρτυρίες που καταγράφονται στο ντοκιμαντέρ που ακολουθεί κάνουν λόγο για ένα υβριδικό είδος μεταλλαγμένου σκύλου που, σε επίπεδο σωματοδομής, θυμίζει τόσο λύκο όσο και ύαινα.Στο βίντεο καταθέτουν τις απόψεις τους επιστήμονες, οι οποίοι εξετάζουν τα στοιχεία και επιχειρούν να δώσουν εξηγήσεις.

Το πείραμα στην Ελλάδα περνάει τώρα στην εφαρμογή του "big brother"
 Έχουν πια αντιληφθεί οι πάντες, πως η Ελλάδα έγινε το εργαστήριο πειραματισμών για για τον έλεγχο των λαών και το «σκάσιμο» της διεθνούς χρηματοπιστωτικής φούσκας πάνω στους λαούς, προς όφελος της διεθνούς ελίτ.Μετά την μη προβολή οποιασδήποτε αντίστασης της ελληνικής κοινωνίας και της πλήρους παράδοσής της στους δανειστές και στις επιθυμίες της Γερμανίας, τώρα περνάμε στη φάση εφαρμογής του Οργουελικού συστήματος «big brother”.Χθες, η ελληνική ελίτ, ανακοίνωσε πως μεγάλο μέρος των συναλλαγών των απλών πολιτών (όχι φυσικά και της ελίτ), θα περνούν στους κεντρικούς υπολογιστές του καθεστώτος, ώστε αυτόματα να παρακολουθούνται από το καθεστώς.Αυτό, εκτιμούμε, πως είναι η πρώτη φάση του πειράματος και εφόσον δεν υπάρξουν και τώρα αντιδράσεις, αναμένουμε στο μέλλον κλιμάκωση της εφαρμογής του μέτρου, ώστε να συμπεριλάβει κάθε συναλλαγή, με απώτερο στόχο την πλήρη κατάργηση της κυκλοφορίας του χρήματος και τη διενέργεια όλων των συναλλαγών ψηφιακά, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των κεντρικών κομπιούτερς του καθεστώτος.Ο ελληνικός λαός λοιπόν με την αδράνειά του, προετοιμάζει το μέλλον του big brother όλης της ανθρωπότητας.Τουλάχιστον πρωτοπορούμε έστω και αρνητικά.

Η επίγνωση και όχι η σκέψη είναι το κλειδί για την αφύπνιση
 Σαν το πρώτο φως της αυγής, η επίγνωση γλιστρά ανεπαίσθητα στην αρχή, και σταδιακά, δυναμώνει για να φωτίσει τελικά όπως ο μεγαλύτερος ήλιος, καθαρίζοντας την ομίχλη που καλύπτει την ανθρώπινη διάνοια και αποκαλύπτοντας την αληθινή μας φύση.Για να γνωρίσουμε τον εαυτό μας, οφείλουμε να λυτρωθούμε απ’ τις προσκολλήσεις μας και να είμαστε απόλυτα έντιμοι και απελευθερωμένοι από κάθε κριτική.Αυτό σημαίνει διαρκή επίγνωση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας κατά τη διάρκεια της μέρας, χωρίς αποδοχή ή απόρριψη όσων βλέπουμε αλλά σαν να παρακολουθούμε μια κινηματογραφική ταινία, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Η επίγνωση, έτσι κι αφυπνιστεί και της δοθεί το κατάλληλο περιβάλλον, είναι σαν την φλόγα. Δυναμώνει, γίνεται φωτιά που απλώνεται ασταμάτητα και κατακαίει όλα τα σκουπίδια που προβάλλει ο νους μας. Το δύσκολο είναι να ενεργοποιηθεί αυτή η λειτουργία. Τι σημαίνει λοιπόν κατάλληλο περιβάλλον;Καταρχήν χρειάζεται να αφιερώνουμε χρόνο για να ρίχνουμε καύσιμα στη φωτιά. Χρειάζεται χρόνος με τον εαυτό μας για να παρατηρήσουμε αυτό που συμβαίνει μέσα μας. Και για να παρατηρήσουμε με ευκρίνεια απαιτείται μια σχετική ηρεμία του νου. Μπορούμε κατά τη διάρκεια της μέρας να πραγματοποιούμε μονόλεπτα διαλείμματα για να «σκανάρουμε» την εσωτερική μας κατάσταση. Μπορούμε επίσης να τηρούμε ημερολόγιο όπου θα καταγράφουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματά μας έστω κι αν σκίζουμε τις σελίδες του στο τέλος της ημέρας. Να καταγράφουμε όχι μόνον αυτό που ζούμε εξωτερικά αλλά κυρίως αυτό που νοιώθουμε και σκεφτόμαστε γι’ αυτό που ζούμε, χωρίς να το κρίνουμε.Είναι μια άσκηση, επίπονη μεν, αλλά που δυναμώνει γρήγορα την επίγνωση.Τίποτα δεν μπορεί να ξεκινήσει χωρίς προσπάθεια. Η ανταμοιβή όμως αξίζει κάθε θυσία. Αρχίζουμε για πρώτη φορά να βλέπουμε πραγματικά. Αντιλαμβανόμαστε την διαμόρφωσή μας. Την ανάγκη μας για επιβράβευση, τη δυσαρέσκεια μας σε κάθε κριτική, καλοπροαίρετη ή μη, το φθόνο μας, το θυμό μας. Βλέπουμε ότι είμαστε το αποτέλεσμα του παρελθόντος. Κάθε σκέψη, κάθε συναίσθημα δεν είναι δικό μας αλλά προέρχεται από το παρελθόν μας, από τη διαμόρφωση των αιώνων που προηγήθηκαν. Είναι η ίδια διαμόρφωση που έχει υποστεί ολόκληρη η ανθρωπότητα. Κι ό,τι κι αν κάνουμε για να απαλλαγούμε από τα δυσάρεστα συναισθήματα μας, όσο κι αν θέλουμε να καταπνίξουμε τον φθόνο μας, όσο κι αν προσπαθούμε να τον μεταμορφώσουμε σε κάτι άλλο, κάθε προσπάθεια είναι καταδικασμένη σε αποτυχία γιατί κι αυτή η ίδια η προσπάθεια θα γίνει από τον ίδιο προγραμματισμένο νου, που είναι επίσης αποτέλεσμα του παρελθόντος.Ο προγραμματισμένος νους δε μπορεί να μας απελευθερώσει από τον δυνάστη νου. Δε μπορεί να μας λυτρώσει από το “εγώ” μας, καθώς αυτός το δημιούργησε. Κινούμαστε μέσα στο ίδιο τέλμα. Το “εγώ” δεν μπορεί να γίνει ένα καλύτερο “εγώ”. Νομίζει ότι μπορεί και θα το προσπαθήσει, αλλά το “εγώ” θα πάρει λεπτότερες μορφές πιο δύσκολα ανιχνεύσιμες.Και τι μπορεί να γίνει τότε;Παρατηρούμε ό,τι συμβαίνει έξω από μας με προσοχή, παρατηρούμε αυτό που συμβαίνει μέσα μας κι επίσης παρατηρούμε την διαμόρφωση αυτού που παρατηρεί.Παρατηρούμε ήρεμα, αποστασιοποιημένα, σαν να εξετάζουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θέλουμε να την κατανοήσουμε απόλυτα, σε όσο μεγαλύτερο βάθος γίνεται. Αυτός είναι ο αληθινός διαλογισμός. Η προσπάθεια να ελευθερώσει κανείς τον εαυτό του από τη διαμόρφωσή του, να ξεπεράσει το παρελθόν του, να βγει έξω από το τέλμα της σκέψης, χωρίς τη βοήθεια της σκέψης που είναι το παρελθόν, το γνωστό, το γνώριμο, έτσι ώστε να ανακαλύψει το άγνωστο, το άναρχο, το άχρονο, το αιώνιο.Αν νιώθετε ότι αυτές οι λέξεις δονούν σε έναν άλλο ρυθμό την ύπαρξή σας, η φλόγα της επίγνωσης ήδη έχει ανάψει μέσα σας. Το ταξίδι αυτό της αυτογνωσίας απ’ τη στιγμή που ξεκίνησε δεν έχει επιστροφή. Δεν είμαι σίγουρος αν έχει τέλος. Έχει όμως απίστευτη ομορφιά και γλύκα.Είναι το νόημα της ζωής μας που αργά ή γρήγορα όλοι θα αναζητήσουμε. Το βάθος της εμπειρίας του εαυτού είναι άπειρο. Κι εμείς είμαστε ακόμα στην αρχή. Κι αυτό το βάθος δε θα μπορέσει ποτέ να το προσεγγίσει η σκέψη. Η σκέψη θα μένει πάντα στην επιφάνεια.Ελάτε λοιπόν να αλληλοβοηθηθούμε, να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον ώστε να μην αφήσουμε το λάδι της επίγνωσης να σωθεί. Να μην αφήσουμε το λυχνάρι να σβήσει. Να δυναμώσουμε την φλόγα του.Η επίγνωση κι όχι η σκέψη είναι το κλειδί της αφύπνισης. «Ιδού ο Νυμφίος έρχεται εν τω μέσω της νυκτός» και μόνο όσοι έχουν αυξημένη επίγνωση θα καταφέρουν τελικά να τον συναντήσουν.










Δεν υπάρχουν σχόλια: